GENEL - 21 Mart 2019 Perşembe 12:34

Başkan Bakıcı’dan sporculara moral ziyareti

A
A
A
Başkan Bakıcı’dan sporculara moral ziyareti

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Vitraspor Kulübü’nü ziyaret ederek sporcu ve kulüp yöneticileri ile bir araya gelirken, atlet Muhammed Ali Özcan’a da moral vererek başarılar diledi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Vitraspor Kulübü’nü ziyaret ederek sporcu ve kulüp yöneticileri ile bir araya gelirken, atlet Muhammed Ali Özcan’a da moral vererek başarılar diledi.


Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı beraberindeki AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, Belediye ve İl Genel meclisi adayları ile birlikte Vitraspor Kulübü’nü ziyaret etti. Burada Kulüp Başkanı Tahir Çiftçi, yönetim kurulu üyeleri ve oyuncuları ile görüşen Başkan Bakıcı bir süre sohbet etti. Sporcu ve kulüp yöneticileri ile fikir alış verişinde bulunan Başkan Bakıcı sporun ve sporcunun her zaman yanında olduğunu belirterek takıma kolaylıklar diledi.


Ardından atletik fizik kategorisinde Bozüyük’ü temsil edecek olan Muhammed Ali Özcan’ı ziyaret eden Başkan Bakıcı, Özcan’dan katılacağı yarışma hakkında bilgi aldı. Başkan Bakıcı beraberindekiler ile birlikte Muhammed Ali Özcan ile bir süre görüşerek başarılar diledi.


Başkan Bakıcı ve beraberindekiler son olarak Bozüyük Sosyal Aile Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Bakıcı burada dernek yöneticileri ve üyeleri ile bir süre sohbet ederek projelerini anlattı. Bozüyük için bu güne kadar mesai mefhumu gözetmeden ve halka hizmet etmenin Hak’ka hizmet etmek olduğu anlayışı ile çalıştıklarını belirten Başkan Bakıcı bundan sonra da ilk günkü şevk ve heyecanla çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Bakıcı ziyaretin sonunda kendilerini ağırlayan Bozüyük Sosyal Aile derneğine misafirperverlikleri nedeni ile teşekkür etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesi kurulmasıyla birlikte üroloji kliniği güncel sağlık hizmetlerine devam ediyor. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesinin kurulması ve hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne geçmesiyle birlikte üroloji kliniği, en güncel sağlık hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Daha önce açık cerrahi ile Bandırma’da çeşitli ilklere imza atan üroloji kliniği, bölgede önemli bir üroloji merkezi haline gelmeye devam ediyor. Son olarak, laparoskopik (kapalı yöntem ile) prostat kanseri ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aykut Başer, hastanenin Bandırma ve çevresine en güncel tedavi yöntemleriyle yüksek kalitede sağlık hizmeti sunduğunu belirterek laparoskopik cerrahi hakkında şunları söyledi: "Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri tedavisinde sıkça kullanılan bir cerrahi yöntemdir. Bu yöntemde, cerrah küçük kesiler yaparak bir kamera ve cerrahi aletler aracılığıyla prostat bezini çıkarır. Laparoskopik cerrahi, geleneksel açık cerrahiye kıyasla daha az invazif bir yöntemdir, bu da daha az kan kaybı, daha az ağrı ve daha hızlı iyileşme süreci anlamına gelir. Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri olan erkekler için etkili bir tedavi seçeneği olabilir. Ancak, her hasta için uygun olmayabilir ve tedavi seçenekleri, hastanın bireysel durumuna ve kanserin evresine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, prostat kanseri teşhisi konmuş hastaların, hatta tüm ürolojik kanserlerinde dahil tedavi seçenekleri hakkında hastanemize başvurarak detaylı bir şekilde bilgi almaları önemlidir."