- 13 Ocak 2019 Pazar 16:20

Bilecikli çocukların "Hansel ve Gratel" heyecanı

A
A
A
Bilecikli çocukların "Hansel ve Gratel" heyecanı

Bilecikli çocuklar her hafta pazar günü birbirinden güzel çocuk tiyatro oyunları ile buluşurken, bu hafta sahnelenen "Hansel ve Gratel" adlı tiyatro oyununa yoğun ilgi gösterdi.

Bilecikli çocuklar her hafta pazar günü birbirinden güzel çocuk tiyatro oyunları ile buluşurken, bu hafta sahnelenen "Hansel ve Gratel" adlı tiyatro oyununa yoğun ilgi gösterdi.


Bilecik Belediyesi tarafından her pazar gün hazırlanan oyunlar kapsamında bu hafta sahne alan ’Hansel ve Gratel’ adlı oyun için salonları dolduran çocuklar, hem eğlendi hem de öğrendi. Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahne alan oyunu; Belediye Başkanı Nihat Can da izlerken çocukların sevincini paylaştı. Bilecik Belediyesi olarak çocuklar için güzel etkinlikler ve projeler hazırlamaya devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can, "Yarınımızın umudu olan çocuklarımızı çok seviyoruz. Çocuklarımız bu hafta belediyemiz tarafından kendilerine ücretsiz olarak sunulan Hansel ve Gratel tiyatrosunu keyifle izlediler. Çocuklarımız için sürpriz ve güzel çalışmalarla onları gülümsetmeye devam edeceğiz. Çünkü bizler çocuklarımıza yönelik yapılan yatırım ve çalışmaların en önemli çalışma ve yatırım olduğunu biliyoruz. Bu anlamda çocuklarımızın her anlamda gelişimlerini sağlayacak aktiviteleri onlarla buluşturuyoruz ve buluşturmaya da devam edeceğiz. Çocuklarımıza ayrıca yarıyıl tatili hediyesi olarak 15 gün boyunca ücretsiz sinema oyunları ile buluşturma müjdesini veriyoruz" dedi.


Oyunu büyük bir beğeni ile izleyen çocuklara oyun sonunda ilimizi tanıtan dergi ve boyama kitapları hediye edildi. Her hafta birbirinden güzel tiyatro oyunları ile buluşan çocuklarımız; yarıyıl tatili kapsamında 18 Ocak ile 2 Şubat tarihleri arasında Bilecik Belediyesi Çocuk Sineması ve Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde saat: 13.00 ve 15.00’te iki seansta ücretsiz sinema filmleri ile buluşacak.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Hafriyat kamyonunun altına saklanırken yakayı ele verdi Aydın’ın Efeler ilçesinde polis ekiplerinin ’dur’ ikazına uymayarak kaçan şüpheli bir şahıs hafriyat kamyonunun altına saklanmak isterken kıskıvrak yakalandı. Şüpheli şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor. Edinilen bilgiye göre, içerisinde 2 şüphelinin bulunduğu 09 YC 002 plakalı aracı takibe alan ekipler Gölhisar Mahallesi mevkiinde araca ’dur’ ikazında bulundu. Ekiplerin ’dur’ ikazına uymayan şüpheliler ekip otosuna çarparak kaçmaya başladı. Şüpheli şahıslar Çeştepe Otoban Şantiye mevkiinde aracı bırakarak yaya olarak kaçmayı sürürken, şüphelilerden biri hafriyat kamyonunun kasa altında saklanırken yakalandı. M.C.G. (29) isimli şüphelinin üzerinde ve araçta yapılan aramalarda; 52 gram metamfetamin maddesi, 1 adet tabanca, 26 adet tabanca mermisi ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 20 bin 110 TL nakit para ele geçirildi. Şüphelinin yapılan sorgulamasında; Aydın 1. Sulh Ceza Hakimliğince birden fazla kişi tarafından gece vakti silahla yağma ve kasten yaralama suçlarından arandığı tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheli şahıs M.C.G. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.