GENEL - 14 Temmuz 2019 Pazar 15:12

Genç polis memurunun vefatı yakınlarını yasa boğdu

A
A
A
Genç polis memurunun vefatı yakınlarını yasa boğdu

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde 10 yıldır başarıyla görev yapan genç polis memurunun ani vefatı, ailesi, meslektaşları ve sevenlerini yasa boğdu.

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde 10 yıldır başarıyla görev yapan genç polis memurunun ani vefatı, ailesi, meslektaşları ve sevenlerini yasa boğdu.


Başarılı polis memuru Zekai Kayhan için bu sabah İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde resmi tören düzenlendi. Tören sırasında Kayhan’ın güvenlik görevlisi olan eşinin haykırışları yürekleri dağlarken, gözyaşları sel oldu. Törende öz geçmişi okunan Zekai Kayhan’ın cenazesi, İlçe Müftüsü Mustafa Topal tarafından okunan duaların ardından meslektaşlarının omuzlarında cenaze aracına taşındı. Tören sırasında başarılı polisin meslektaşları gözyaşlarına hakim olamadı. Kayhan’ın cenazesinin Burdur’un Gölhisar ilçesine götürülerek, burada ikindi namazın müteakip toprağa verileceği öğrenildi.


Törene Kaymakam Hasan Yaman, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Murat Günhan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Aktay, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, İlçe Müftüsü Mustafa Topal, Belediye Başkan yardımcısı Ali Şahinoğlu, Hastane Müdürü Abdurrahman Ozan, AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, İl Genel Meclis Üyesi Mesut Çetin, sıralı amirler, ailesi, meslektaşları, hastane personelleri ve sevenleri katıldı.


İlçe Devlet Hastanesinde 10 yıldır hastane polisi olarak görev yapan Zekai Kayhan’ın rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gördüğü, Temmuz ayının başında geçirdiği zorlu ameliyatın ardından yoğun bakıma alındığı ve akabinde nöroloji servisine çıkarıldığı öğrenildi. Çalışma arkadaşları ve sevenleri tarafından ziyaret edilen Kayhan’ın bir süre sonra beyninde pıhtı atmaya bağlı olarak oluşan ödem neticesinde beyin ölümünün gerçekleştiği bildirildi. Bir süre solunum cihazına bağlı olarak yaşamını sürdüren polis memuru Zekai Kayhan’ın vefat haberi ailesi ve yakınlarına bildirildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Yozgat Depremden etkilenen Yozgat’ta 200’ün üzerinde ev ve ahırda hasar oluştu Tokat’ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Yozgat’ın Kadışehri ve Aydıncık ilçelerinde 200’ün üzerinde ev ve ahırda hasar oluşurken vatandaşlar geceyi evlerinin bahçelerinde geçiriyor. Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11 sıralarında meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki sarsıntı, Yozgat merkez ve ilçelerinde de hissedildi. Özellikle Kadışehri ilçesinde ve köylerinde hissedilen deprem nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşadı. Özellikle Kadışehri ilçesine bağlı Gümüşsu, Elmalı Çiftliği, Halı köy ve Yeltenli köylerinde deprem nedeniyle evlerde ve ahırlarda hasar oluştu. Evleri zarar gören vatandaşlar geceyi evlerinin bahçelerinde geçirirken jandarma ekipleri de artçı sarsıntıların devam ettiğini ve vatandaşların geceyi evlerinde geçirmemeleri konusunda uyardı. Sokaklara çıkan vatandaşlar, evlerinin bahçelerinde ve uygun arazilerde ateş yakarak ısınmaya çalışırken geceyi dışarıda geçireceklerini ifade ettiler. Öte yandan Yozgat Valiliğince sarsıntıdan etkilenen Aydıncık, Kadışehri ve Çekerek ilçelerinde eğitim ve öğretime bir gün süre ile ara verildiği duyuruldu. Geceyi sokakta geçiren vatandaşlardan Nazlı Doğan, "Önce bir gürültü geldi. Daha sonra sallanmaya başladı. Çocuklarımı yanıma aldım ama dışarı çıkamadım. Ayaklarımın bağı çözüldü. Sonra küçük oğlumu alıp dışarı çıkabildim. Şok oldum, çok şiddetliydi. Evimiz küçük bir hasar aldı, ahırımızda hasar var, hayvanlarımız dışarıda." dedi. Hacı Ahmet Gün de deprem dolayısıyla evlerinde hasar olduğunu söyleyerek, “Tavanlar kırıldı. Deprem olduğunda ben balkondaydım. Sallantı başladı. Tavanlar düşmeye başladı." şeklinde konuştu.