ASAYİŞ - 25 Eylül 2021 Cumartesi 01:31

50 kilometrelik kaçış sonucu etkisiz hale getirildi

A
A
A
50 kilometrelik kaçış sonucu etkisiz hale getirildi

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde polis ekiplerinin ’dur’ ihtarına uymayan sürücü, 50 kilometrelik kaçış sonucu İnegöl de yakalandı.

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde polis ekiplerinin ’dur’ ihtarına uymayan sürücü, 50 kilometrelik kaçış sonucu İnegöl de yakalandı. Sürücüye 3 bin 179 TL cezai işlem uygulandı.


Olay saat 21.00 sıralarında Yenişehir ilçesinde meydana geldi. Uygulama yapan Trafik Ekipleri şüphelendikleri 16 ZR 344 plakalı aracı durdurmak istediler. Dur ihtarına uymayan sürücü hızla kaçmaya başladı. Ekipler, aracın peşine düştüler. Kaçış sırasında hızla seyreden sürücünün araçtan yola bişey ler attığını fark eden ekipler takibe devam ettiler. Aracın İnegöl ilçesi yönüne gittiğini tespit eden Yenişehir ekipleri, İnegöl ekipleriyle iletişime geçerek destek istediler. İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri İnegöl girişinde görev aldılar. İnegöl ekiplerinin de dur ihtarına uymayarak kaçan sürücünün aracı, 2 kilometre sonucu durduruldu. Araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalışan şüpheli Uğur Z.(31), kovalamaca sonucu yakalanarak etkisiz hale getirildi.


Sürücüye dur ihtarına uymamaktan 166 TL, Kırmızı ışık ihlali yapmaktan 314 TL, ehliyetsiz araç kullanmaktan 2 bin 699 TL cezai işlem uygulandı. İfadesi alınmak üzere karakola götürülen sürücü, trafiği tehlikeye sokma suçundan üç aydan üç yıla kadar hapis cezası ile yargılanacak.


Araç ise aranmak üzere çekiciyle karakolun bahçesine çekildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Tolunay Kafkas: "Turu ikinci maça taşıdık" Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trabzonspor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, turu ikinci maça taşıdıklarını söyledi. Ziraat Türkiye Yarı Final ilk maçında deplasmanda Trabzonspor’a 3-2 mağlup olan Fatih Karagümrük’te Teknik Direktör Tolunay Kafkas, oyuna çok iyi başladıklarını belirterek, "Çok iyi başladığımız bir maç oldu. Set oyununu takım gole kadar çok iyi oynadı. Eşitliği yakalayana kadar maç planının olduğu iyi bir Fatih Karagümrük vardı. Çok kötü gol yedik. Golleri biz kendimiz yedik. Toparlamaya çalıştık ama set oyunuyla ilgili sıkıntılarımız oldu. Çalıştığımızın dışına çıktık. Görüntü hiç istemediğim, iyi olmayan bir görüntüye döndü. Sonuç beraberlikle de bitebilirdi. Kazanabilirdik de. Trabzonspor’u tebrik ediyorum ama biz turu ikinci maça taşıdık. Ligde maç kazanırsak, kupa maçını da iyi seviyede çıkartacağımıza iniyorum" dedi. Maçın hakemiyle ilgili olarak ise Kafkas, "Ben hakemlerle ilgili fazla konuşmuyorum ama bazı şeyleri de yanlış anlıyorlar. İyi şeyler hissettirmiyorlar. Yumruk atan oyuncuyu görmezden gelip sırtını dönüyorsan, takımın büyüklüğüne ve küçüklüğüne göre hareket ediyorsanız bu bize iyi şeyler his ettirmiyor. Zor bir sezon geçiyor hepimiz için çok şey gördüm 40 yıl içeresinde ama bu sezonki gibi görmedim. Bir an önce bitmesinde bütün takımlar için bir hayır var diyorum" ifadelerini kullandı.