ASAYİŞ - 09 Aralık 2019 Pazartesi 19:20

Ağaçta mahsur kalan yavru kedi için itfaiye ve polis seferber oldu

A
A
A
Ağaçta mahsur kalan yavru kedi için itfaiye ve polis seferber oldu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde ağaçta mahsur kalan yavru kedi için trafik ve itfaiye ekipleri seferber oldu.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde ağaçta mahsur kalan yavru kedi için trafik ve itfaiye ekipleri seferber oldu. Trafik ekiplerinin yolu trafiğe kapatmasının ardından kediyi indirmeye çalışan itfaiye ekipleri yakalayamayınca kediyi ağaçta bıraktı.


Olay, Hamidiye Mahallesi Park Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yavru bir kedinin ağaçta mahsur kaldığını gören vatandaşlar durumu Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen trafik ekiplerinin trafiğin yoğun olduğu Anafartalar Caddesi’ni trafiğe kapatmasının ardından itfaiye erleri merdivenli araç ile kediyi bulunduğu yerden kurtarmaya çalıştı. Ancak ekipleri gören yavru kedi korkarak ağacın tepesine tırmandı. Ağaçtan inmeye niyetli olmayan yavru kedi, itfaiye ekipleri tarafından çıktığı ağaçta bırakılarak kendisinin inmesi için terk edildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın CHP’li Tetik’den Nazilli’ye Halk Market müjdesi CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Dr. Ertuğrul Tetik, göreve gelir gelmez ilk hizmet olarak enflasyona karşı vatandaşların mutfağına nefes aldıracak, tamamen yerli ve doğal gıdaların piyasanın altında satışa sunulacağı belediye iştiraki olan Halk Marketler zincirlerini açacağını müjdeledi. 31 Mart Belediye Başkanlığı seçimine 2 gün kala bir proje daha açıklayan CHP’li Ertuğrul Tetik, İhtiyaç sahiplerinin temel gıda ve hijyen ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Belediye iştiraki olacak olan Halk marketler zincirini hayata geçireceğini açıkladı. Nazilli’nin farklı Mahallelerinde açılacak olan Halk Marketlerde, enflasyona karşı vatandaşların mutfağına nefes aldıracak olan proje için tüm altyapı ve fizibilite çalışmalarını ekonomistler tarafından hazırlandığını açıklayan Tetik, kaliteli ve güvenilir ürünlerin uygun fiyatlara üreticiye sunulacağı, aynı zamanda istihdam oluşturacak olan bu proje kapsamında halka sağlıklı, ekonomik ve güvenilir bir şekilde gıda ulaştırılacağını ifade etti. ’Emekliye indirim kartı’ Nazilli ve Aydın bölgesindeki çiftçiler tarafından üretilen doğal ve sağlıklı ürünlerin satışa sunulacağı Halk Marketlerde, emekli vatandaşların da unutulmadığını belirten CHP’li Belediye Başkan Adayı Tetik, "Aydın Büyükşehir Belediyesinin Ege et marketlerinde uyguladığı emekli kart sistemini de halk marketlerde uygulayacağız. Nazilli’de ilk bir yıl içerisinde çeşitli mahallelerde yaygınlaşacak olan Halk Marketler zinciri Nazilli halkının mutfak giderlerine önemli tasarruf sağlayacak" dedi.