EĞİTİM - 08 Eylül 2019 Pazar 16:02

Başkan Özacar’dan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı

A
A
A
Başkan Özacar’dan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, bir mesaj yayımlayarak tüm öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılını kutladı.

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, bir mesaj yayımlayarak tüm öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılını kutladı.


“Yeni bir eğitim öğretim döneminde daha geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni başarılara doğru koşmalarının heyecanını hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz” diyen Gelibolu Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


“Çağdaş eğitim, toplumsal yaşamımızın biçimlendirilmesinde, geleceğe yönelik adımlarımızın belirlenmesinde ve çağdaşlaşma sürecinin başarıya ulaşmasında vazgeçilmez öğedir. Yarınlarımızın teminatı çocuklarımız, çok kıymetli aileler ve eğitim ailemizin, yeni eğitim öğretim yılını iyi dileklerimle kutlarım. Yarınlarımızı emanet ettiğimiz, sonsuz sevgi ve sabırla çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlayan, bu kutsal mesleğe gönül vermiş tüm öğretmenlerimize minnettarız. Atatürk’ün ‘Bütün ümidim’ dediği gençlerimize ve ‘Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ sözüyle belirttiği öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum. Yarınlarımız eğitim ve öğretimle aydınlık olacaktır. Çocuklarımızın üreten, yaşama doğrudan katılan, sorumlu bir birey olarak yetişmesi de en büyük özlemimizdir. Eğitim ve kültür adına nice değerler yetiştiren, en önemlilerinden biri de ilk kadın öğretmenimiz Refet Angın’ı bu ülkeye kazandıran Gelibolu, dilerim yeni dönemde de nice değerler yetiştirecektir. Bu duygu ve düşüncelerle; geleceğimizin güvencesi ve en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın bilgili, kendine güvenen, düşünen, araştıran ve dünyaya açık insanlar olarak yetişmelerini diliyor, Onları ülkemiz ve ulusumuz adına Atatürk’ün ilkeleri ışığında yetiştiren tüm eğitimcilerimizin ve velilerimizin 2019-2020 eğitim sezonunu kutluyorum.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüphelinin yakalandığını belirterek,"FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Aziz milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek" ifadesini kullandı. Yerlikaya operasyonlarla ilgili şunları kaydetti: "Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, TEM Daire Başkanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri, TEM ve KOM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; Aksaray, Bolu, Gaziantep, Sakarya, Muğla, Mersin, Manisa, İstanbul, Kayseri, Kars, Erzurum, İzmir, Elazığ, Adana, Uşak, Denizli, Sivas, Mardin, Edirne ve Bursa’da FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen ’Kıskaç-11’ operasyonlarında şüphelilerin: Örgütün sözde ’Emniyet Mahrem Yapılanması’ içerisinde faaliyette bulundukları, örgütün kripto haberleşme programı “ByLock” kullanıcısı oldukları, ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları, örgütün ’Gaybubet Evi’ olarak adlandırdıkları hücre evlerinde barındıkları, ifade ve teşhislerde adlarının geçtiği, FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile aranma kaydı bulunduğu tespit edildi. Operasyonlar sonucu, çok sayıda dijital materyale el konuldu. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."