GENEL - 02 Aralık 2019 Pazartesi 16:29

Bülent Turan: ’Engelsiz bir dünya sevgiyle mümkün’

A
A
A
Bülent Turan: ’Engelsiz bir dünya sevgiyle mümkün’

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


Engelli vatandaşların her alanda etkin olabilmeleri için gayret gösterdiklerini dile getiren Bülent Turan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


"Bizler bedenlerde başlayan engelin yüreklerde son bulacağı inancıyla belli bir kesimi değil, tüm Türkiye’yi kapsayacak çalışmalarla hareket ediyoruz. Engelli vatandaşlarımızın hayatın her alanında etkin olmaları için gayret gösteriyoruz. Engelsiz bir dünya sevgiyle mümkün. Biliyoruz ki sevgi, azim, gayret ve umut varsa engel de yok. Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayatta, iş yaşamında ve çeşitli spor branşları gibi birçok alanda gösterdikleri başarıları ve enerjileri herkese örnek olacak nitelikte. Engelli vatandaşlarımız yeni yasal düzenlemelerle her tür ayrımcılığa karşı korunarak, erişilebilirlikte gelişmiş ülkelerin çizgisi yakalandı. Türkiye, özellikle sosyal destek uygulamalarında dünyada örnek gösterilen ülkeler arasına girdi. Kamuda ve özel sektörde engelli istihdamının artırılmasına yönelik netice aldığımız çalışmalarımız oldu. Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak, yaşam kalitelerini artıracak çalışmalar, önümüzdeki yıllarda da önceliklerimizden olacak. Bu duygularla bütün engelli kardeşlerimizin Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor; sağlık, mutluluk ve güzelliklerle dolu yarınlar diliyorum."

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, makamında vatandaşları ağırlayarak hayırlı olsun dileklerini kabul etti. İl protokol üyelerini, sivil toplum kuruluşu üye ve temsilcilerini, esnafları ve vatandaşları nezaketle karşılayan Başkan Aydın, yeni dönemde Osmangazi’de yapmayı planladıkları projeler hakkında da bilgiler verdi. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, merkez hizmet binasında bulunan başkanlık makamının kapılarını, kendisine tebrik dileklerini iletmek isteyen vatandaşlara açtı. Sosyal medya üzerinden yaptığı çağrı ile vatandaşları, belirli gün ve saat aralığında makamında kabul eden Başkan Aydın, her kesimden yüzlerce misafirini nezaketle karşıladı. Belirlenen program doğrultusunda, belediye makamını ziyaret eden vatandaşlar, Başkan Aydın’ı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Vatandaşlarla görüşerek, talep, öneri ve şikayetlerini dinleyen Aydın, halk tarafından kendisine iletilen taleplerin yerine getirilmesi ve sıkıntıların giderilmesi adına da sık sık not aldırdı. Ziyaretler sırasında vatandaşlarla samimi bir ortamda sohbet eden Başkan Aydın, “Türkiye’nin en güzel ilçesi Osmangazi’de hemşehrilerimize hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize değer katacak projeleri hayata geçirmenin gayreti içinde olacağız. Tebrik ziyaretinden bulunan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Kapılarımız tüm halkımıza sonuna kadar açık olacak” dedi.