GENEL - 07 Şubat 2020 Cuma 18:45

Babası tarafından öldürülen genç kız Çankırı’da toprağa verildi

A
A
A
Babası tarafından öldürülen genç kız Çankırı’da toprağa verildi

Ankara’nın Çubuk ilçesinde babası tarafından tabancayla ateş edilerek öldürülen 17 yaşındaki genç kız Çankırı’nın Orta ilçesinde toprağa verildi.

Ankara’nın Çubuk ilçesinde babası tarafından tabancayla ateş edilerek öldürülen 17 yaşındaki genç kız Çankırı’nın Orta ilçesinde toprağa verildi.


Ankara’nın Çubuk ilçesinde Harun Y. (51), iddialara göre erkek arkadaşı olduğunu öğrendiği lise öğrencisi kızı Şeyma Y.’yi (17) tabancayla ateş ederek öldürdü. Cani baba, kızının cesedini de yol kenarına attı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından yapılan incelemede lise öğrencisi Şeyma Y.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Daha sonrasında baba polise teslim oldu.



Cenazesi Çankırı’da toprağa verildi


Babası tarafından öldürülen lise öğrencisi Şeyma Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemleri tamamlandıktan sonra yakınları tarafından alınarak memleketi Çankırı’nın Orta ilçesine bağlı Yaylakent beldesine getirildi. Şeyma için Kayılar Merkez Cami’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Yaylakent Belediye Başkanı Kadir Dede, ailesi, yakınları, arkadaşları ve belde sakinleri katıldı.


Düzenlenen cenaze töreni sonrasında mezarlığa götürülmek üzere genç kızın cenazesi araca konuldu. Acılı anne Emine Y. ise kızının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara 31 Mart Yerel Seçimlerine özel Ankara ve İstanbul’da basın merkezleri kuracak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerini takip etmek isteyen ulusal ve uluslararası basın mensuplarına yönelik Ankara ve İstanbul’da “Basın Merkezi” kurulacak. 31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin Türkiye’nin yanı sıra uluslararası kamuoyunda da ilgi ile takip edilmesi bekleniyor. Başkanlık tarafından kurulacak basın merkezleri ile ulusal ve uluslararası basın mensuplarının seçime ilişkin gelişmeleri sağlıklı ve hızlı bir şekilde takip etmelerine katkı sunmak amaçlanıyor. Basın merkezleri gün boyunca, ulusal ve yerleşik uluslararası basın mensupları ile seçimleri izlemek üzere yurt dışından gelen uluslararası basın mensuplarının kullanımına açık olarak hizmet verecek. Basın mensuplarına seçim sonuçlarını anlık takip etme imkanının yanı sıra teknik altyapı, simültane tercüme ve canlı yayın imkânı sunulacak. Gün boyunca akademisyenler, kanaat önderleri, kamu kurum temsilcileri tarafından da ziyaret edilecek basın merkezlerinde, ulusal ve uluslararası basın mensupları konuklarla röportajlar yapabilecek. Öte yandan, basın merkezlerinde, Türkiye’nin geçmişten günümüze çok partili siyasi hayatı, demokrasi ve seçim tecrübeleri, seçim kampanyalarına ilişkin fotoğraf ve görüntüleri içeren “Türkiye’nin Seçim Tarihi ve Demokrasi Tecrübesi” temalı sergi yer alacak. Basın merkezleri 31 Mart Pazar günü saat 14.00’ten itibaren basın mensuplarının hizmetine açık olacak. Seçim basın merkezleri Ankara’da Point Hotel Ankara, İstanbul’da ise The Marmara Taksim Hotelde kurulacak.