EĞİTİM - 06 Aralık 2018 Perşembe 12:07

Sungurlu’da servis araçları denetlendi

A
A
A
Sungurlu’da servis araçları denetlendi

Çorum’un Sungurlu ilçesinde taşımalı eğitim servis araçları denetlendi.

Çorum’un Sungurlu ilçesinde taşımalı eğitim servis araçları denetlendi.


Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Taşımalı Eğitim Komisyon üyeleri ile taşımalı eğitim servis araçlarını denetledi.


Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit başkanlığında, ilgili komisyon tarafından ilçenin Çankırı yolu güzergahı, Ankara yolu güzergahı ve Bölge Trafik İstasyon Amirliği önünde taşımalı eğitim servis araçlarının denetimi yapıldı.


Denetim esnasında Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, öğrencilerin güvenli ve huzurlu bir taşıma hizmeti alabilmesi için 2018-2019 eğitim öğretim yılı boyunca servis araçlarının denetimlerinin aralıksız bir şekilde devam edeceğini, kurallara uymayan öğrenci servis sürücüleri hakkında mevzuat gereği işlem yapılacağını belirtti.


Eryiğit, "Vatandaşlarımızın temel eğitim, ortaöğretim ve özel öğretim taşımasına ilişkin tespit ettikleri aksaklıkları 311 80 65 no’lu telefonumuza, sungurlu.meb.gov.tr web sitemiz ve facebook.com/SungurluMilliEgitim sosyal medya hesabımız aracılığı ile müdürlüğümüze bildirmesini rica ederiz" ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Sakarya Başkan Soykan koltuğunu minik öğrencilere devretti 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu Atatürk İlkokulu öğrencileri Zümra Altun ve Hamit Tuna’ya devreden Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Başta Gazze’deki çocuklarımız olmak üzere Dünya’daki tüm çocukların barış ve huzur içinde kutlamasını dilediğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi. Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile geleneksel olarak düzenlenen programda başkanlık koltuğunu Atatürk İlkokulu 2. Sınıf öğrencileri Zümra Altun ve Hamit Tuna devretti. Başkan Soykan’dan koltuğu devralan Zümra Altun, Belediye Başkanı Bilal Soykan gibi kendisinin de belediye başkanı olarak yüzme kursları düzenleyeceğini ve mahallelere parklar yapacağını söyledi. Ülkenin çocuklarında ve gençlerine çok güvendiklerini ifade eden Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Onlar ülkemizin geleceği ve ülkemiz onların omuzlarında yükselecek. Bizim bütün gayret ve çabamız onlara güzel bir gelecek bırakabilmek. Çocuklarımızın yüzündeki gülümseme hiç eksilmesin inşallah” dedi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tüm Dünya çocuklarına armağan ettiğini hatırlatan Başkan Soykan, “Başta Gazze’deki çocuklarımız olmak üzere Dünya’daki tüm çocukların barış ve huzur içinde kutlamasını dilediğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, tüm silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyorum” diye konuştu.