GENEL - 16 Eylül 2019 Pazartesi 14:54

Denizli Basket PAÜ Arena’da sahne alacak

A
A
A
Denizli Basket PAÜ Arena’da sahne alacak

Yeni sezon öncesinde Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket ’de hazırlıklar tam gaz devam ediyor.

Yeni sezon öncesinde Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket ’de hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Manisa’da oynadığı iki hazırlık maçını da kazanan Denizli Basket, bir otel tarafından düzenlenen turnuvaya ev sahipliği yapacak.


PAÜ Arena’da gerçekleştirilecek üçlü turnuvada Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, 19 Eylül Perşembe günü saat 17.00’de Lokman Hekim Fethiye Belediye, 20 Eylül Cuma günü saat 19.00’da Petkim Spor ve 21 Eylül Cumartesi günü saat 14.00’de ligin güçlü ekiplerinden Konyaspor’la karşı karşıya gelecek. Spor severler maçları ücretsiz olarak seyredecek. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, “Manisa’da gerçekleştirilen hazırlık maçlarının ikisini de kazandık. İki maçta da iyi bir oyun sergiledik. Daha da iyi olacağız. Şimdi önümüzde üçlü bir hazırlık turnuvası var. Evimizde oynayacağız. Sahada ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız. Evimizdeki bu hazırlık maçlarına tüm Denizlilileri davet ediyorum” dedi.


Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Manisa’da oynadığı iki hazırlık maçını da kazandı. İlk maçında Akhisar Basketbol 84-80 mağlup eden Denizli Basket, ikinci maçında Manisa Büyükşehir Belediye’yi 78-73 mağlup etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Şenes Erzik: "Seçimle ilgili tarih tartışmalarını anlamsız buluyorum" Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Onursal Başkanı Şenes Erzik, seçimle ilgili tarih tartışmalarını anlamsız bulduğunu söyledi. TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erzik, "Çok uzun yıllar FIFA ve UEFA’da üst düzey yöneticilik yaptım. FIFA Zürih’de müzesinin içinde bana özel bir köşe ayırdı. Ben de onlara elimdeki önemli fotoğraf ve objeleri karşılıksız verdim. Bu benim için çok önemliydi, Levent’te içinde bulunduğumuz binayı da Türk futboluna kazandırdık. Burası da müze gibi diyen Şenes Erzik, bugün de TFF ile FIFA ve UEFA ilişkileri son derece sağlam. Biz onlarla aile gibiyiz dedi. Avrupa Futbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapmak için çok uzun zamandır çalışıyoruz. Daha önce 1 oy ile kaybetmiştik. Bu kez kazandık. Sayın Mehmet Büyükekşi 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın ev sahipliğini aldığımız gün beni onore etti. Bana TFF Onursal Başkanı akreditasyon kartımı kendi elleri ile takdim etti. O günün hatırasını evimde baş köşede saklıyorum. Ayrıca bana o gün hep birlikte çektirdiğimiz fotoğrafı hediye etti. Onu da evimde saklıyorum. Çok mutlu olduğum bir gündü. Gözlerim doldu" dedi. 18 Temmuz’da yapılacak TFF seçimli mali genel kurulu ile ilgili de konuşan Erzik, "Seçimle ilgili tarih tartışmalarını anlamsız buluyorum" diye konuştu. "A Milli Futbol Takımı ile ilgili iyi bir ekip kuruldu başarılı buluyorum. Montella tercihi çok doğru bir tercihti" diyen Şenes Erzik, Türk futbolunun geleceği ve kurtuluşu için altyapıya önem verilmesi gerektiğini vurguladı.