MAGAZİN - 31 Temmuz 2020 Cuma 09:36

Rimena Giyim uygun fiyatlarıyla şaşırtıyor

A
A
A
Rimena Giyim uygun fiyatlarıyla şaşırtıyor

Rimena Giyim, yeni sezon kıyafetleri ve uygun fiyatları ile vatandaşları şaşırtmaya devam ediyor.

Rimena Giyim, yeni sezon kıyafetleri ve uygun fiyatları ile vatandaşları şaşırtmaya devam ediyor.


Hem Türkiye’deki hem de dünyadaki başarıları ile tanınan Abdulselam Dalmış, tasarımlarına yer verdiği Rimena Giyim ucuz fiyatlarla vatandaşları şaşırtmaya devam ediyor. İnsanın kendine yakışanı giymesi olarak bilinen modanın, birçok kişi tarafından pahalı ve marka giyinmek olarak bilindiğini kaydeden tasarımcı Abdulselam Dalmış, ancak, güzel giyinmek için doğru kombinler yapmak, uyumlu parçalar seçmek, uygun fiyatlı ürünleri birbiriyle buluşturmak ve kaliteli şekilde üretilmiş giyim parçalarını tercih etmek gerektiğini söyledi. Dalmış, "Bu noktada, güzel ve doğru giyinmek isteyenlerin tercih edebileceği markaların başında Rimena Giyim geliyor. Rimena Giyim, bünyesinde bulunan birbirinden şık ve kaliteli elbise modellerinin yanı sıra uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Hatta, ürünlerinin uygun fiyatlı olması sayesinde popülerliğini Türkiye dışında da devam ettirdiğini söylemek gerekir. İnsanların aklında bu kadar kaliteli ürünlerin neden bu kadar uygun fiyatlı olduğuna dair bazı sorular var. Aslında cevabı çok basit, Rimena Giyim olarak biz kumaş dahil olmak üzere her şeyi kendimiz üreten bir firmayız. Bir başka deyişle, aynı zamanda üretici firma olduğumuzu söylemeliyiz. Bunun yanı sıra, toptan fiyatına kaliteyi perakende sattığımızı söylemeden geçmemek gerek” dedi.



"Üretici firma olduğu için uygun"


Tasarımcı Abdulselam Dalmış Rimena Giyim’in üretici firma olduğunu ve her şeyi kendilerinin üretmesinden kaynaklı olarak fiyatlarının bu kadar uygun olduğunu aktardı. Dalmış, "Günümüzde hem kalite hem de uygun fiyatı bir arada taşıyan markalardan alışveriş yapmak isteyenlerin tercihi bu sebeplerden dolayı Rimena Giyim oluyor. Günlük kıyafetler, her yaştan kadın tarafından tercih ediliyor. Gala, nişan, düğün, söz, kına, tatil, eğlence ve daha birçok özel günde olmak üzere kadınların üzerinde Rimena Giyim kıyafetlerine rastlayabilirsiniz. Kadınlar her zaman çok kaliteli kıyafetleri uyguna satın almak ister. Piyasadaki firmaların kıyafetleri pahalı olması ve gerçek görseller kullanmadıklarından şikayetçi oluyorlar. Bu noktada, Rimena Giyim’de yılın 12 ayı yeni sezon ürünler dahil her zaman indirimli kıyafetler bulabilirsiniz. Müşteri memnuniyetini sağlamak adına ürünlerimizi genellikle indirimli ve kampanyalar halinde satıyoruz. Bizi tercih eden müşteriler koşulsuz iade ve değişim hakkı mevcut. Müşteriye gönderilen tüm elbiseler şeffaf için görünen kargo kullanıyoruz. Bizden ürün alan müşterilerimiz memnun kaldıkları için sürekli bizden ürün almaya devam ediyorlar. Sonuç olarak, Rimena Giyim’de fiyatların düşük olmasına asla şaşırmayın. Rimena Giyim olarak uygun fiyatların kaliteyi düşürdüğünü de kesinlikle düşünmeyin" diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Türkiye’ye kaçak yolla getirilen yaklaşık 100 bin adet tıbbi sülük ele geçirildi Kaçakçılık suçlarıyla mücadele ekipleri ile Arnavutköy İlçe Tarım Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından bir otelde yapılan operasyon çerçevesinde Türkiye’ye kaçak yolla getirilen 28 kilogram ağırlığında ve yaklaşık 100 bin adet tıbbi sülük ele geçirildi. Operasyon çerçevesinde yakalanan 2 şahsa da 2 milyon lira ceza kesildi. İstanbul kaçakçılık suçlarıyla mücadele Şube Müdürlüğüne gelen bir ihbar doğrultusunda Savcılık talimatı ve alınan arama izniyle Arnavutköy İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol Görevlisi ekipleri Arnavutköy’de bulunan bir otele operasyon gerçekleştirildi. Operasyon çerçevesinde, 2 yabancı uyruklu şahsın bavulunda özel olarak hazırlanmış keseler bulundu. Keselerin içinde 28 kilogram ağırlığında ve yaklaşık olarak 100 bin adet civarındaki tıbbi sülük olduğu tespit edildi. Cites belgesine tabi olan ve kaçak yollarla İran’dan Türkiye’ye pazarlamak için getirildiği beyan edilen tıbbi sülüklerle ilgili herhangi bir evrak belge ibraz edilemediği öğrenildi. Ekipler, 1380 sayılı su ürünleri kanun kapsamında yasadışı yolla Türkiye’ye getirilen 28 kilogram civarındaki tıbbi sülüklere el koydu. Kaçak olarak tıbbi sülükleri Türkiye’ye getiren 2 yabancı uyruklu şahıs hakkında 2 milyon 624 bin 408 lira idari para cezası uygulandı.