ÇEVRE - 19 Mayıs 2022 Perşembe 14:13

Camiler hibe edilen araç ile temizlendi

A
A
A
Camiler hibe edilen araç ile temizlendi

Cumayeri Belediyesi ilçe de bulunan camilerin temizleme çalışmalarını düzenli olarak devam ettirirken, belediyeye bu işlerde kullanılmak üzere Volta Motor’dan araç hibe edildi.

Cumayeri Belediyesi ilçe de bulunan camilerin temizleme çalışmalarını düzenli olarak devam ettirirken, belediyeye bu işlerde kullanılmak üzere Volta Motor’dan araç hibe edildi.


Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nun girişimleri ile belediye içerisinde cami temizlik ekibi kuruldu. Ekip çalışmalar çerçevesinde düzenli olarak camilerin şadırvan ve tuvaletlerini temizleme çalışmaları yapacak. Bu çerçevede Volta Motor’da ekibe elektrikli bisiklet desteği vererek, çalışmalara destek verdi. Volta Motor Genel Müdürü Hüseyin Oğuz Erdem ve Genel Müdür Yardımcısı Aydın Karaca Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nu makamda ziyaret etti. Cumayeri’ne hizmet noktasında başlatılan Cami Temizlik Ekibi projesi için elektrikli bisiklet desteğinden dolayı kendilerine teşekkür eden Başkan Koloğlu; "Camii Şadırvan ve Tuvalet projelerimizi tamamladıktan sonra buralarının korunması adına bir ekip kuracağız. Bu ekip gün içerisinde merkezimizde bulunan 7 camimizin tüm şadırvan ve tuvaletlerini Oğuz beyin Belediyemize hibe ettiği aracımız ile gezerek temiz kalmalarını sağlayacak. Biz Cumayeri Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı kullanacağız. Vatandaşlarımızdan da bu ortak kullanım alanlarımızı düzenli ve temiz kullanmalarını istiyoruz’’ dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüphelinin yakalandığını belirterek,"FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Aziz milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek" ifadesini kullandı. Yerlikaya operasyonlarla ilgili şunları kaydetti: "Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, TEM Daire Başkanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri, TEM ve KOM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; Aksaray, Bolu, Gaziantep, Sakarya, Muğla, Mersin, Manisa, İstanbul, Kayseri, Kars, Erzurum, İzmir, Elazığ, Adana, Uşak, Denizli, Sivas, Mardin, Edirne ve Bursa’da FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen ’Kıskaç-11’ operasyonlarında şüphelilerin: Örgütün sözde ’Emniyet Mahrem Yapılanması’ içerisinde faaliyette bulundukları, örgütün kripto haberleşme programı “ByLock” kullanıcısı oldukları, ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları, örgütün ’Gaybubet Evi’ olarak adlandırdıkları hücre evlerinde barındıkları, ifade ve teşhislerde adlarının geçtiği, FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile aranma kaydı bulunduğu tespit edildi. Operasyonlar sonucu, çok sayıda dijital materyale el konuldu. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."