KÜLTÜR SANAT - 19 Mayıs 2022 Perşembe 13:04

DÜFest 2022’de Açı Eğitim kurumundan destek

A
A
A
DÜFest 2022’de Açı Eğitim kurumundan destek

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, düzenlenen Öğrenci Festivali (DÜFest 2022) üç gün süresince düzenlenen birbirinden güzel ve eğlenceli etkinliklerin ardından sona erdi.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, düzenlenen Öğrenci Festivali (DÜFest 2022) üç gün süresince düzenlenen birbirinden güzel ve eğlenceli etkinliklerin ardından sona erdi. Festivale Düzce’de açıldığı günden bu yana düzenlediği sosyal ve kültürel etkinliklerle eğitime destek olan Açı Eğitim Kurumları ve English Fast’te festivale destek olarak farkını bir kere daha ortaya koydu.


Bu yıl ilk kez DÜFest 2022 adıyla düzenlenen öğrenci festivalinde 3 gün boyunca öğrenciler düzenlenen çeşitli yarışmalarla kıyasıya yarışırken Mezunlar Günü etkinliğinde ise üniversiteden mezun olan ve hayata atılan eski öğrenciler bir araya geldi. DÜFest 2022’de ünlü radyo programcısı ve komedyen Serdar Gökalp, Düzce Üniversitesi öğrencileriyle buluşarak oldukça keyifli stand up gösterisiyle öğrencilere komedi tufanı yaşattı. Ayrı8ca 3 Gün boyun öğrenciler 15 Temmuz Demokrasi Meydanın ise renkli görüntülere sahne oldu. Pilav Günü, sergiler, yarışmalar, halk oyunları, rodeo, İzci ve dağcılık toplulukları gösterileri, binicilik ve Geleneksel Türk Okçuluğu topluluğu showları, simültane satranç gibi farklı etkinlikler 3 gün boyunca devam etti. Öğrenciler gönüllerince eğlendiği festivalde . Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, öğrencilerle sohbet ederek onlarla çeşitli oyunlar oynadı.


Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve öğrenciler ayrıca DÜFest 2022’ye destek veren sponsorlara özellikle de açıldığı günden bu yana düzenlediği kültürel ve sosyal etkinliklerle öğrenci ve velilerin yanında olan Açı Eğitim Kurumları ve English Fast’e teşekkür ettiler.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Yurtta hava durumu Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek. Rüzgar, genellikle güney, güneydoğu kesimlerinde kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (40-80 km/saat) şeklinde esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde ve akşam saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27 İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 23 İzmir: Parçalı ve çok bulutlu 26 Adana: Parçalı ve az bulutlu 38 Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27 Samsun: Parçalı ve az bulutlu 27 Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 29 Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 25 Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 32