GENEL - 23 Kasım 2021 Salı 17:16

MÜSİAD Başkanı Özlü’yü ağırladı

A
A
A
MÜSİAD Başkanı Özlü’yü ağırladı

Düzce Belediye Başkanı Dr.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, MÜSİAD Düzce Başkanı Vefa Pehlivan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Özlü, Düzce’de tamamlanan, yapımı devam eden ve yapılacak olan projeleri işadamlarına anlattı.


MÜSİAD Düzce şubesi üyeleri, Kasım ayı Dost Meclisi toplantısını Düzce Belediyesi Mutfak Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirdi. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün ev sahipliği yaptığı toplantıya, MÜSİAD Düzce Başkanı Vefa Pehlivan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Düzce ekonomisi ve istihdamında önemli yeri olan iş insanlarını Mutfak Sanatları Merkezi’nde ağırlayan Başkan Özlü, 2019 yılından bu yana belediye eliyle yapılan çalışma ve projeleri detaylı bir şekilde paylaştı.


MÜSİAD yönetim kurulu üyelerini Mutfak Sanatları Merkezinde ağırlamaktan onur duyduğunu kaydeden Başkan Özlü, “Düzce’mizin kıymetli iş insanları ile bir süre önce hizmete açtığımız Mutfak Sanatları Merkezinde bir araya geldik. Düzce için hazırlamış olduğumuz projelerimizi kıymetli misafirlerimizle paylaştık. Hep beraber Düzce’miz için proje üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Düzce’miz için değer üreten kıymetli iş insanlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.


Düzce MÜSİAD Başkanı Vefa Pehlivan ise Dost Meclisi toplantılarını Mutfak Sanatları Merkezinde gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Düzce’ye yapılan projeleri yakından takip ettiklerini belirten Vefa Pehlivan Belediye Başkan Özlü’ye teşekkür etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Market yangınında bin 350 metrekare kapalı alanın tamamı kül oldu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde markette çıkan ve 2 saatte kontrol altına alınan yangında bin 350 metrekare kapalı alanın tamamı yandı. Yangın, saat 14.00 sıralarında Körfez Mahallesi Salim Dervişoğlu Caddesi’nde bulunan bir markette meydana geldi. Market çalışanları can havliyle dışarı kaçarken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yangını söndürmek için çalışma başlattı. Markette patlamalar yaşanırken, ekiplerin yoğun çalışmaları neticesinde yangın 2 saatte kontrol altına alındı. Marketin küle döndüğü yangında, İzmit Belediyesi’ne ait 3D yazılım ve basım merkezi de hasar gördü. "Bin 350 metrekare kapalı alanın tamamı yandı" Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Ömer İslamoğlu, "Saat 14.07’de gelen ihbarla olay yerine intikal ettik. Geldiğimizde market tamamen yanar vaziyetteydi. Can kaybı ve yaralanan olmadı ancak maddi hasar meydana geldi. Yaklaşık 36 itfaiye aracı, 91 personelimizle yangını kontrol altına aldık. Şu an soğutma çalışmalarımız devam ediyor. İzmit Belediyesi’ne ait binanın çatısına da alev sirayet etti. Yangını söndürdük, sadece çatısı zarar gördü. İçerideki birkaç bilgisayar da sudan kaynaklı zarar gördü. Bin 350 metrekare kapalı alanda yangın çıktı. Kapalı alanın tamamı zarar gördü. Çıkış sebebi yapılan çalışmalar sonucunda belli olacak" diye konuştu. "İşletmede de, bizde de hasar büyük" İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ise, "Ufak kıvılcımla yangın bizim 3D merkezimizin çatısına sıçradı. Çatı komple yandı. Binamızın 2. katı da yandı. Sudan dolayı da ciddi hasarımız var. Baskı aletlerimiz, dijital aletlerimiz, bilgisayarlarımız, stok malzemelerimiz, her şeyimiz binadaydı. Su basımından dolayı tüm malzemelerimiz ciddi zarar gördü. İşletmede de, bizde de hasar büyük ancak bizi sevindiren şey can kaybının ve yaralanmanın olmaması. Tüm ekiplerimiz bölgede çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu. Bölgede 36 araç ve 86 personel çalışmalarına devam ediyor.