SPOR - 24 Haziran 2020 Çarşamba 13:37

Uzunköprü Kaymakamı Erdoğan: "Yüzme havuzunu ağustos ayında hizmete açacağız"

A
A
A
Uzunköprü Kaymakamı Erdoğan: "Yüzme havuzunu ağustos ayında hizmete açacağız"

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde yapımı devam eden yüzme havuzunun ağustos ayında hizmete açılacağı ifade edildi.

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde yapımı devam eden yüzme havuzunun ağustos ayında hizmete açılacağı ifade edildi.


Uzunköprü Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, yaptığı açıklamada, yarı olimpik yüzme havuzunun toplam maliyetinin 6 milyon TL olduğunu, bunun 2 milyon TL’sinin Spor Toto tarafından, 4 milyon TL’sinin de kaymakamlık tarafından karşılandığını ifade etti.


Dış cephenin tamamlanmasının ardından içerideki işlere yoğunluk verildiğini ifade eden Erdoğan, “Temmuz ya da ağustos ayı gibi hizmete açmayı düşünüyoruz. Halkımızın daha iyi hizmet alabileceği bir tesis haline getirmek için ekiplerimiz sürekli çalışmaktadırlar. Bizler de sürekli yapmış olduğumuz denetimler ile tesisi ağustos ayında hizmete açmayı planlıyoruz” dedi.



"Edirne bölgesinde tek büyük tesis"


Kaymakam Hakan Yavuz Erdoğan, “Edirne ve bölgesinde tek büyük tesisi kuruyoruz. İçinde sadece yüzme havuzu olamayacak. Bu tesis ile birlikte 5 tesisi daha hizmete açacağız. Bunların en başında tenis kortu gelmekte olup, sırasıyla halı saha, basketbol, voleybol sahası ve çocuk oyun grubu ile 1 tesis içinde toplamda yüzme havuzu ile 6 tesisin açılışını yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.



"Cazibe merkezi olmasını hedefliyoruz"


Uzunköprü Kaymakamı Erdoğan, açılacak tesis ile ilçenin bir noktasının daha cazibe merkezi haline gelmesini hedeflediklerini belirterek, “Uzunköprü’de izler bırakmaya devam edeceğiz. Yüzme havuzu projesi ile Uzunköprü’nün bir noktasını daha cazibe merkezi haline getirmeyi planlıyoruz. Bu tesis gençlerimiz ve çocuklarımız başta olmak üzere, tüm vatandaşlarımızın yüzme imkanı bulacağı bir tesis olacaktır. Özellikle gençlerimizin tek yerde birden fazla tesisten yararlanma imkanı olacaktır. Vatandaşlarımız için uzun yıllar kullanabilecekleri bir tesisi hayata geçirmekten çok mutluyuz. İnşallah çocuklarımız ve vatandaşlarımız için faydalı olur” şeklinde konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep SANKO Park 23 Nisan’a özel ödüllü resim yarışması düzenliyor Gaziantep’in yaşam alanı Sanko Park Alışveriş Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel ödüllü resim yarışması düzenliyor. Sanko Park AVM 11. Geleneksel 23 Nisan Resim Yarışması kayıtları 18 Nisan’da itibariyle başladı. 5-8 ve 9-12 yaş grupları olmak üzere iki kategoride düzenlenecek yarışmada 5-8 yaş grubunda birinci bisiklet, ikinci tablet, üçüncü akıllı saat ile ödüllendirilecek. 9-12 yaş kategorisinde ise birinciye oyun konsolu, ikinciye elektrikli scooter, üçüncüye laptop armağan edilecek. Yarışmaya başvurular, 26 Nisan 2024 tarihine kadar Sanko Park AVM danışma bankosundan yapılabilecek. Resim yarışması katılım şartları Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cevat Atalay, Dr. Öğretim Üyesi Tuğrul Alparslan Damgacı, Arş. Gör. Bekir Baba ve Sanko Holding Basın Yayın Müdürü Cengiz Halil Çiçek’in jüri üyeliğinde gerçekleştirilecek Sanko Park 11. Geleneksel Resim Yarışmasının şartları ise şöyle, Yarışmaya 5-12 yaş arası çocuklar katılabilecek. Her katılımcının yalnız bir resimle katılabileceği yarışmanın teması serbest olarak belirlendi. Resimler pastel boya kullanarak 35x50 boyutlu kağıda çizilecek. Katılımcıların ad, soyad ve yaş bilgilerinin eksiksiz olarak resim kağıdının arkasına yazılması gerekmektedir. Yarışma başvuruları 18-26 Nisan tarihleri arası Sanko Park AVM danışma bankosundan yapılacaktır. Yarışmaya son başvuru tarihi olan 26 Nisan 2024 itibarı ile 5 yaşından küçük, 12 yaşından büyük olmamak kaydıyla; (doğum tarihi 1 Ocak 2012’den sonra doğanlar ve 31 Aralık 2019’dan önce doğanlar) katılabilecektir. Yarışma 27 Nisan tarihinde 11.00-18.00 saatleri arasında Sanko Park Ana Etkinlik Alanında canlı gerçekleştirilecektir. (Katılımcıya seansı kayıt sırasında bildirilecektir). Yarışmanın sonucu 2 Mayıs 2024 tarihinde açıklanacaktır. Kazanan yarışmacılara ödülleri 6-7 Mayıs 2024 tarihlerinde teslim edilecektir.