SPOR - 05 Ocak 2019 Cumartesi 14:04

"Uzat Elini, Yaşasın Elazığspor" kampanyasına futbolculardan destek

A
A
A
"Uzat Elini, Yaşasın Elazığspor" kampanyasına futbolculardan destek

Yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle zor günler geçiren Elazığspor’a destek veren futbolcular, çektikleri videoları sosyal medyadan paylaşarak "Uzat Elini Yaşasın Elazığspor’ kampanyasına yoğun bir şekilde katılmaya başladı.

Yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle zor günler geçiren Elazığspor’a destek veren futbolcular, çektikleri videoları sosyal medyadan paylaşarak "Uzat Elini Yaşasın Elazığspor’ kampanyasına yoğun bir şekilde katılmaya başladı.


Spor Toto 1. Lig’de ekonomik sorunlar nedeniyle zor günler geçiren, bir çok futbolcusu ayrılan ve yönetim oluşmadığı için Kayyum atanan TY Elazığspor için başlatılan “Uzat Elini, Yaşasın Elazığspor" kampanyası dikkat çekmeye başladı.


Bordo-beyazlı kulüp "Elazığsporumuz’a bu zor günlerde destek olmak fedakar ve cefakar futbolcularımız ile lige devam etmek için ’Uzat Elini, Yaşasın Elazığspor’ kampanyasına, tüm Elazığ halkını ve Elazığsporseverleri maddi ve manevi olarak katkı sağlamaya davet ediyoruz” açıklamasıyla kampanyayı başlatmıştı.


Kampanyanın başlamasıyla birlikte farklı takımlarda forma giyen futbolcular ve teknik direktörler de sosyal medyadan çektikleri video ile destek verdi.


İlk başta daha önce bordo-beyazlı ekibi çalıştıran Teknik Direktör Yılmaz Vural, Elazığspor’da geçmişte forma giyen futbolculardan Traore, Ozan Tahtaişleyen, Zülküf Özer, Mehmet Yiğit, Hakan Bilgiç, Berk Yıldız, Ahmet Sabri Fener, Mehmet Nas, Murat Kayalı, Çağlar Şahin Akbaba, Çağrı Ortakaya, Serdar Gürler, Ivesa, Serdar Kulbilge, Ferhat Odabaşı, Eren Aydın ve Mehmet Boztepe çektikleri videoyu sosyal medyadan paylaşarak, "Uzat Elini, Yaşasın Elazığspor" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Karaman Doğuştan engelli Havva’ya arkadaşlarından sürpriz 23 Nisan kutlaması Karaman’ın Ermenek ilçesinde Fikret Ünlü Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri evde eğitim gören sınıf arkadaşları Havva Nur Pilan’a evinde sürpriz 23 Nisan kutlaması yaptı. Doğuştan engelli olduğu için evde eğitim gören 11 yaşındaki 6. sınıf öğrencisi Havva Nur Pilan’ı sınıf arkadaşları bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Öğrenciler öğretmenleri ile birlikte Havva Nur Pilan’ın ilçeye bağlı Gökçeseki köyündeki evine çiçek ve Türk bayraklı balonlarla gitti. Öğretmen ve öğrencileri evin girişinde Havva Nur’un anne ve babası karşıladı. Çalan kapıyı açan Havva Nur, karşısında sınıf arkadaşları ve öğretmenlerini görünce bir hayli mutlu oldu. Arkadaşlarının verdiği çiçek ve hediyeleri alan Havva Nur’un mutluluğu ise yüzüne yansıdı. Bir saatliğine de olsa sınıf arkadaşlarıyla birlikte keyifli anlar geçiren Havva Nur, arkadaşlarının sohbetine katılarak sık sık onlarla birlikte güldü. “Geldiklerine çok mutlu oldum” Havva Nur Pilan, sınıf arkadaşlarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını birlikte kutlamak için evine kadar gelmesinin kendisini mutlu ettiğini belirterek, “Onca yolu benim için gelmişler. Geldikleri için çok mutlu oldum. Uzun zamandır arkadaşlarımı görmüyordum" dedi. Anne Fatma Pilan da, kızının doğuştan engelli olduğunu belirterek, “Kızım 1. sınıftan beri evde eğitim görüyor. Öğretmenlerimiz haftada 2 gün buraya gelerek kızıma eğitim veriyor. Bugün de kızımla birlikte 23 Nisan’ı kutlamak için sınıf arkadaşları geldi. Hem kızımız mutlu oldu, hem de biz olduk" diye konuştu. Evde yapılan 23 Nisan kutlamasının ardından Havva Nur Pilan, sınıf arkadaşları ve öğretmenlerini el sallayarak uğurladı.