SPOR - 07 Ocak 2021 Perşembe 14:53

24Erzincanspor Kocaelispor maçı hazırlıklarına start verdi

A
A
A
24Erzincanspor Kocaelispor maçı hazırlıklarına start verdi

TFF 2.

TFF 2. Lig Beyaz gurupta devrenin ertelenen son maçı olan Kocaelispor maçı hazırlıklarını sürdüren 24Erzincanspor kazanarak ilkyarıyı 2. sırada tamamlamayı hedefliyor.


Hafta içi oynanan 19. hafta mücadelesinde Sancaktepe sporu 5-3 mağlup eden 24Erzincanspor devrenin son maçı olan Kocaelispor mücadelesi hazırlıklarını tamamladı. Sancaktepe maçında sarı kart gören Sefa Akgün haricinde eksik bulunmuyor.


Sancaktepe maçını değerlendiren 24Erzincanspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, maça çok hızlı başladıklarını ilk devreyi 4-1 gibi farklı üstünlükle tamamladıklarını fakat ikinci devrede takımın kısa bir süre rehavete kapılması dolayısıyla bir anda skorun 4-3 olduğuna vurgu yaparak, “Daha öncede ifade ettim. Biz gurubumuzda bir hedef belirledik. İlk hedefimiz tabi ki şampiyonluk ama olmazsa da mutlaka play offa kalmak istiyoruz. Bu yüzde küçük büyük takım ayrımı yapmadan yolumuza bakacağız. Her maç için önceliğimiz kazanmak kazanamazsak kaybetmemek” dedi.


Sancaktepe maçında sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Sefa haricinde eksiklerinin olmadığını da söyleyen Teknik Direktör Kızıltan, “Kocaelispor gurubumuzun iddialı takımlarında aramızda çok puan farkı bulunmuyor. Dolayısıyla bizim sahamızda bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Çalışmalarımızı galibiyet üzerine kurduk. İnşallah kazanmak ve 3 puan alarak ilk devreyi 38 puan ile 2. sırada tamamlamak istiyoruz. Şehir ve taraftarımız bize inansın güvensin” diye konuştu.


Ara transfer döneminin başladığını söyleyen 24Erzincanspor Sportif Direktörü Erman Kılıç ise yaptığı açıklamada, Sancaktepe maçında önemli bir galibi yet aldıklarını ve devrenin son maçı olan Kocaelispor maçını da kazanmak istediklerini belirtti.


Kılıç, “Ara transfer döneminde 3 ya da 4 oyuncu takviyesi yapmak istiyoruz. Kulüp başkanımız ve transfer komitemiz ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İkinci devre maçlar daha zor geçecek, bizim gibi diğer takımlarda mutlaka takviye yapacak ve en azından play off mücadelesi yapacaklar. Bizlerde çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz. İnşallah ikinci devrede de aynı başarıyı göstererek Şampiyon ya da play offa kalmak istiyoruz” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesi kurulmasıyla birlikte üroloji kliniği güncel sağlık hizmetlerine devam ediyor. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesinin kurulması ve hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne geçmesiyle birlikte üroloji kliniği, en güncel sağlık hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Daha önce açık cerrahi ile Bandırma’da çeşitli ilklere imza atan üroloji kliniği, bölgede önemli bir üroloji merkezi haline gelmeye devam ediyor. Son olarak, laparoskopik (kapalı yöntem ile) prostat kanseri ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aykut Başer, hastanenin Bandırma ve çevresine en güncel tedavi yöntemleriyle yüksek kalitede sağlık hizmeti sunduğunu belirterek laparoskopik cerrahi hakkında şunları söyledi: "Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri tedavisinde sıkça kullanılan bir cerrahi yöntemdir. Bu yöntemde, cerrah küçük kesiler yaparak bir kamera ve cerrahi aletler aracılığıyla prostat bezini çıkarır. Laparoskopik cerrahi, geleneksel açık cerrahiye kıyasla daha az invazif bir yöntemdir, bu da daha az kan kaybı, daha az ağrı ve daha hızlı iyileşme süreci anlamına gelir. Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri olan erkekler için etkili bir tedavi seçeneği olabilir. Ancak, her hasta için uygun olmayabilir ve tedavi seçenekleri, hastanın bireysel durumuna ve kanserin evresine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, prostat kanseri teşhisi konmuş hastaların, hatta tüm ürolojik kanserlerinde dahil tedavi seçenekleri hakkında hastanemize başvurarak detaylı bir şekilde bilgi almaları önemlidir."