SPOR - 23 Kasım 2021 Salı 09:50

Buz hokeyinde dadaş rüzgarı

A
A
A
Buz hokeyinde dadaş rüzgarı

Antrenör Yakup Arslan yönetimindeki Erzurum Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, Süper Ligde 4’te 4 yaparak şampiyonluk yürüyüşünü sürdürdü.

Antrenör Yakup Arslan yönetimindeki Erzurum Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, Süper Ligde 4’te 4 yaparak şampiyonluk yürüyüşünü sürdürdü. Narman’ın Perileri ise Kadınlar Liginde 3 Binlik Buz Hokeyi Salonu’nda bu hafta bir galibiyet bir de yenilgi aldı.


Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu 2021-2022 sezonu Erkekler Süper Lig ve Kadınlar 1. Lig Maçları tüm hızıyla sürüyor. Süper Ligde Erzurum’u temsil eden Antrenör Yakup Arslan yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Buz Hokeyi takımı, hafta sonunda iki önemli maça çıktı. Erzurum ekibi deplasmanda ilk gün Buz Adam SK karşısında şov yaparak buz pistinden 9-5 galip ayrıldı. Dadaşların buz hokeyindeki başarılı temsilcisi ikinci gün müsabakasında ise İstanbul BB’yi 5-1 mağlup etti. Antrenör Yakup Arslan yönetimindeki BŞB Gençlik Spor Kulübü, bu skorların ardından 4’te 4 yaparak namağlup şampiyonluk iddiasını devam ettirdi.


Branş Sorumlusu Mustafa Aygün ve Antrenör Yakup Arslan yönetiminde başarılı bir sezon geçiren Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, bu hafta Cumartesi günü saat 15:30’da Buz Beykoz SK ile 3 Binlik Buz Hokeyi Salonu’nda karşılaşacak. Dadaşların temsilcisi maçta namağlup unvanını korumaya çalışacak. Mavi-beyazlıların Antrenörü Yakup Arslan, şimdiden tüm sporseverleri maça davet etti. Arslan, “Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen’e, Genel Sekreterimiz Zafer Aynalı’ya, Kulüp başkanımız Hasan Şahin’e, Branş Sorumlumuz Mustafa Aygün ile Spor A.Ş. Genel Müdürümüz Ahmet Dal’a destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.


Buz Hokeyi Kadınlar Ligindeki başarılı temsilcimiz Narmanspor ise geçtiğimiz Cuma günü Buz Korsanları’nı 5-2 mağlup ederken, İstanbul BB’ye 5-2 mağlup aldı. Antrenörler A. Kerim Çintimar ve Şamil Koç yönetimindeki Buzun Perileri, özellikle Antrenör A.Kerim Çintimar’ın Pazar günü maç saatlerinde annesini kaybetmesi nedeniyle büyük bir konsantrasyon bozukluğu yaşadı. Bu moral bozukluğu ile Erzurum ekibi, İstanbul temsilcisine yenildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Konya Piyasa değeri 1 milyon 850 lira gümrük kaçacağı ürün ele geçirildi: 8 gözaltı Konya’da polis ekiplerinin düzenlediği operasyonlar çerçevesinde piyasa değeri 1 milyon 850 lira olduğu belirlenen gümrük kaçağı ürün ve haksız kazanç ile elde edilen 176 bin 245 lira paraya el konuldu. Kaçakçılık olayı ile ilgili 8 şüpheli, tefecilik olayı ile ilgili 2 şüpheli ve aranması bulunan 3 şüpheli ile birlikte 13 şüpheli gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Konya merkezde bulunan bazı iş yeri, ikamet ve araçlara operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonlarda 7 bin 360 paket gümrük kaçağı sigara, 233 bin adet boş makaron, 481 adet elektronik sigara likiti, 31 adet cep telefonu, 242 adet elektronik sigara, 521 adet elektronik sigara yedek parçası, 130 adet TAPDK bandrolü, 100 kilogram tütün, 1 adet sigara dolum makinesi ele geçirildi. 8 şüpheli hakkında adli işlem başlatılırken ele geçirilen ürünlerin piyasa değerinin 1 milyon 850 bin lira olduğu belirlendi. Tefecilik yaptığı belirlenen 2 şüpheli gözaltına alındı KOM ekipleri tefecilik yaparak haksız kazanç elde ettiği belirlenen 2 şüphelinin iş yerlerine operasyon düzenledi. İş yerlerinde tefecilikten elde edildiği değerlendirilen 176 bin 245 TL nakit, tefecilik suçunda kullanıldığı belirlenen 1 adet pos cihazı ve 30 adet kredi kartı ele geçirildi. 2 şüpheli gözaltına alınarak haklarında adli işlem başlatıldı. Aranan 3 şahıs yakalandı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin hakkında yakalama kararı olan şahıslara yönelik yürüttüğü çalışmalarda "Vergi Usul Kanunu’na muhalefet" suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası olan Ü.Ş. ve aynı suçtan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.S. ile "tehlikeli maddeleri izinsiz bulundurmak" suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası olan A.B. yakalanarak cezaevine teslim edildi.