- 14 Ocak 2019 Pazartesi 13:16

Doğum günü partisinde hediyeleri sakladılar

A
A
A
Doğum günü partisinde hediyeleri sakladılar

Oltu Karabekir ortaokulu 5/B birinci sınıf öğrencileri sınıf arkadaşlarına sürpriz doğum günü yaptılar.

Oltu Karabekir ortaokulu 5/B birinci sınıf öğrencileri sınıf arkadaşlarına sürpriz doğum günü yaptılar.


Öğrenciler önce doğum günü pastasına yakılan mumları üflettirdiler sonra pastayı kestirdiler daha sonra hediye kısmına geçildi fakat hediyeleri alabilmesi için bulması gerekiyordu.


Oltu Karabekir ortaokulu 5/B öğrencisi Zeliha Altun’un doğum gününü kutlayan arkadaşları aldıkları hediyeleri Zeliha’nın evinde odalara dolaplara sakladılar. Daha sonra Zeliha’dan hediyelerini bulmasını istediler. Zeliha hediyeleri ararken arkadaşları sloganlar attılar. Zeliha Altun hediyeleri yarım saatlik bir sürede ancak bulabildi. Zeliha hediyeleri bulmakta hayli zorlanırken bütün arkadaşlarına hediyeler içi ve doğum gününde yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Karabük Tomruk yerine uyuşturucu taşımışlar Antalya’dan Karabük’ün Yenice ilçesine uyuşturucu madde getiren iki kişi yapılan operasyonla yakalanırken, zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Erkan Yirmibeş (29) ve Samet Çalıkbaşı’ın (23) il dışından Karabük’e 78 YA 460 plakalı tır ile “uyuşturucu ve uyarıcı madde getireceği” ihbarı alan Karabük İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Yenice İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan ortak operasyonda, tır Yenice yol kontrol noktasında durduruldu. Şahısların üzerinde ve tırda yapılan aramada; 8.11 gram peçeteye emdirilmiş metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde, 2 adet uyuşturucu madde, 1 adet uyuşturucu olduğu değerlendirilen sentetik ecza hap, 42 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet hassas terazi, 3 adet çarşaf olarak nitelendirilen sigara sarma kağıdı ambalajı ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 zanlı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edildi. Jandarma ekipleri ayrıca Gökhan Durmuş (30), Sezgin Acar (36) ve Hüsnü Gökhan Ayan’ın (23) da il dışından 54 GA 626 plakalı araç ile uyuşturucu ve uyarıcı madde getireceği bilgisi üzerine aracı kontrol noktasında durdurarak yaptıkları aramada, 4 gram esrar maddesi, 5 gram metamfetamin ele geçirdi.