GENEL - 25 Mayıs 2019 Cumartesi 11:11

Oltu Meslek Yüksekokulu personeli iftar programında buluştu

A
A
A
Oltu Meslek Yüksekokulu personeli iftar programında buluştu

Oltu Meslek Yüksekokulunda geleneksel hale gelen iftar programının bu yıl ikincisi düzenlendi.

Oltu Meslek Yüksekokulunda geleneksel hale gelen iftar programının bu yıl ikincisi düzenlendi.


İftar programında konuşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cavit Yeşilyurt, “Oltu Meslek Yüksekokulu ailesi olarak 2.sini gerçekleştirdiğimiz iftar programında sizlerle beraber olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Yönetimimiz ve kıymetli çalışanlarımızla birlikte, yorulmak bilmeden misyonumuzun bize yüklediği sorumlulukla çalışıyoruz. Dolayısıyla bu yöndeki çabalarınız, azminiz, çalışma gayretiniz ve destekleriniz için hepinize bu mübarek günde teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.


Ramazan ayında yardımlaşmanın ve dayanışmanın daha bir ön plana çıktığını ifade eden Yeşilyurt, “İyiden, güzelden yana yeni sayfalar açmak, ahlakı güzelleştirmek, hakkı, hakikati, adaleti ve sevgiyi tesis etmek için Ramazan ayı bizim için büyük bir fırsat. Hep birlikte bu fırsatı değerlendirebilenlerden olmayı diliyorum. Biz biliyoruz ki; Ramazan ayı, bereket, hoşgörü birbirini anlama, kucaklama ve paylaşma ayıdır. Çünkü paylaşmak önemsemektir” sözleriyle konuşmasını noktaladı.


İftar sonrası Meslek Yüksekokulu Sekreteri Necati Akın’a, emekliye ayrılması sebebiyle Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Cavit Yeşilyurt tarafından bir plaket ve hediye takdim edildi. İftar programı çay ikramından sonra sona erdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Seç Market 9 ilde mahalle iftarları düzenliyor Seç Market, Anadolu’nun 9 farklı şehrinde iftar sofraları kurarak iş ortakları ve müşterileriyle mahalle iftarlarında buluşuyor. Mardin’den Amasya’ya, Uşak’tan Erzincan’a Türkiye’nin dört bir yanında kurulan sofralarda eski mahalle iftarları geleneği yaşatılıyor ve paylaşmanın önemi vurgulanıyor. Geleneksel esnaf kültürünü modern marketçilikle bir araya getiren Seç Market; bereket ve dayanışma ayı Ramazan’da iş ortakları ve müşterileriyle Seç Market mahalle iftarlarında buluşuyor. Mardin, Erzincan, Amasya, Uşak, Samsun, Adana, Antalya, Balıkesir ve Kayseri olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanındaki 9 farklı ilde mağazalar önünde kurulan sofralarda Seç Market yöneticileri, iş ortakları ve mahalle sakinleri birlikte iftar yapıyor. Seç Marketler’de satılan öz markalı ürünler kullanılarak hazırlanan özel yemeklerin ikram edildiği iftar buluşmaları mahalleliden büyük ilgi görüyor. “Ramazan’da paylaşmayı seçiyor, eski mahalle iftarlarının sıcaklığını yaşatıyoruz” Bugün Türkiye’nin 81 ilinde 2 bin 700’ü aşan iş ortağıyla perakende sektöründe önemli bir konuma geldiklerini belirten Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen sözlerine şöyle devam etti: “Seç Market iş modelimiz sayesinde esnaf kendi işinin sahibi olmaya devam ederken Seç Market tabelası altında mağazası modern bir görünüme ve işleyişe kavuşuyor. Mahalle sakinleri de ‘mahalleden biri’ olan, tanıyıp güvendikleri esnaftan, ulusal çapta bilinen kurumsal bir marka altında, uygun fiyatlarla alışveriş yapıyor. Seç Market olarak sürekli destek olduğumuz esnaf kültürümüzün de bir parçası olan dayanışmayı bu yıl birlik, bereket ve paylaşım ayı olan Ramazan’da pekiştirmek istedik. Türkiye’nin 9 güzide şehrinde Seç Market iş ortağı olan esnafımız, aileleri ve müşterileriyle eski mahalle iftar sofralarının sıcaklığını birlikte tekrar yaşıyoruz. Seç Market olarak ‘Ramazan’da paylaşmayı seç’ diyerek güzel sohbetler eşliğinde Ramazan sofrasının bereketini iş ortaklarımız ve mahalle sakinleriyle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.”