POLİTİKA - 27 Ekim 2020 Salı 17:10

Öz: Allah’ın nuru kafirlerin ağzıyla sönmez!

A
A
A
Öz: Allah’ın nuru kafirlerin ağzıyla sönmez!

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Mevlit Kandili nedeniyle yayımladığı mesajda Avrupa’da tırmanışa geçen İslamofobiye dikkat çekerek, “Allah’ın nuru, kafirlerin ağzıyla sönmez.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Mevlit Kandili nedeniyle yayımladığı mesajda Avrupa’da tırmanışa geçen İslamofobiye dikkat çekerek, “Allah’ın nuru, kafirlerin ağzıyla sönmez.” dedi.


Yayımladığı mesajda, peygamberlerin sonuncusu olan alemlere rahmet Hz. Muhammed Aleyhisselamın dünyaya teşrifleri nedeniyle tüm İslam alemini tebrik ettiğini belirten AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, “Dünyaya barış, adalet ve huzur getiren İslam’dan rahatsız olanlar, Allah’ın nurunu ve rahmetini söndürmek için var güçleriyle çalışsalar da biz biliyoruz ki Allah’ın nuru kafirler istiyor diye sönmez. Tüm peygamberleri yürekten severek Allah’a iman eden Müslümanlar, dünyaya sadece huzur ve adalet getirmek için mücadele etmiş, gayrimüslimleri bile adaletle yönetmiş, daima barıştan ve samimiyetten yana tavır koymuştur. Buna rağmen dünyayı terörize eden güçler, çeşitli argümanlarla İslam’ı terör dini, Müslümanları ise terörist göstererek dünyanın bu nura koşmasını engellemeye çalışmışlardır. Benzeri projelerin günümüzde artan bir hızla devam ettiğini üzülerek görmekteyiz. İslamofobinin devlet liderleri eliyle yayıldığına şahitlik ettiğimiz bu günlerde Peygamber Efendimiz aleyhisselama yapılan saldırıları şiddetle kınarken, ona olan sevgimizi yalnızca dil ile değil, yaşantımızla da göstermemiz gerektiğini vurgulamak istiyorum çünkü peygamberi sevmek, onun gibi yaşamaya gayret etmek demektir. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Mevlit Kandili’ni tebrik eder, dünyada hızla tutuşan fitne ateşinin hayırlı sebeplerle söndürülmesini temenni ederim.” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesi kurulmasıyla birlikte üroloji kliniği güncel sağlık hizmetlerine devam ediyor. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesinin kurulması ve hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne geçmesiyle birlikte üroloji kliniği, en güncel sağlık hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Daha önce açık cerrahi ile Bandırma’da çeşitli ilklere imza atan üroloji kliniği, bölgede önemli bir üroloji merkezi haline gelmeye devam ediyor. Son olarak, laparoskopik (kapalı yöntem ile) prostat kanseri ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aykut Başer, hastanenin Bandırma ve çevresine en güncel tedavi yöntemleriyle yüksek kalitede sağlık hizmeti sunduğunu belirterek laparoskopik cerrahi hakkında şunları söyledi: "Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri tedavisinde sıkça kullanılan bir cerrahi yöntemdir. Bu yöntemde, cerrah küçük kesiler yaparak bir kamera ve cerrahi aletler aracılığıyla prostat bezini çıkarır. Laparoskopik cerrahi, geleneksel açık cerrahiye kıyasla daha az invazif bir yöntemdir, bu da daha az kan kaybı, daha az ağrı ve daha hızlı iyileşme süreci anlamına gelir. Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri olan erkekler için etkili bir tedavi seçeneği olabilir. Ancak, her hasta için uygun olmayabilir ve tedavi seçenekleri, hastanın bireysel durumuna ve kanserin evresine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, prostat kanseri teşhisi konmuş hastaların, hatta tüm ürolojik kanserlerinde dahil tedavi seçenekleri hakkında hastanemize başvurarak detaylı bir şekilde bilgi almaları önemlidir."