GENEL - 12 Ocak 2019 Cumartesi 17:00

Yolda yürürken kalp krizi geçirdi

A
A
A
Yolda yürürken kalp krizi geçirdi

Oltulu genç, binlerce vatandaş tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Oltulu genç, binlerce vatandaş tarafından son yolculuğuna uğurlandı.


Oltu’da Ziyabey caddesinde yürüdüğü sırada ani kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Fatih Gözütok (26) Oltuluları yasa boğdu.


Ziyabey Caddesi’nde yolda yürüdüğü esnada bir anda yere yığılan Fatih Gözütok, hayatını kaybetmişti. O esnada tesadüfen olay yerinden geçerken Gözütok’u yerde baygın halde gören bir doktorun, genç adama dakikalarca kalp masajı yaptığı da öğrenildi. Daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılan 26 yaşındaki genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.


Ani ölümüyle yakınlarını ve sevenlerini büyük yasa boğan Fatih Gözütok bugün toprağa verildi. Oltu’nun Kayaaltı Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen ve Necat Gözütok’un oğlu olan Fatih Gözütok’u binlerce yakını son yolculuğunda yalnız bırakmadı.


Aslanpaşa Camii’nde büyük bir kalabalık eşliğinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Cankurtaran Mezarlığı’nda toprağa verilen Fatih Gözütok’un panik atağa bağlı olarak geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybettiği belirtildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesi kurulmasıyla birlikte üroloji kliniği güncel sağlık hizmetlerine devam ediyor. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesinin kurulması ve hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne geçmesiyle birlikte üroloji kliniği, en güncel sağlık hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Daha önce açık cerrahi ile Bandırma’da çeşitli ilklere imza atan üroloji kliniği, bölgede önemli bir üroloji merkezi haline gelmeye devam ediyor. Son olarak, laparoskopik (kapalı yöntem ile) prostat kanseri ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aykut Başer, hastanenin Bandırma ve çevresine en güncel tedavi yöntemleriyle yüksek kalitede sağlık hizmeti sunduğunu belirterek laparoskopik cerrahi hakkında şunları söyledi: "Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri tedavisinde sıkça kullanılan bir cerrahi yöntemdir. Bu yöntemde, cerrah küçük kesiler yaparak bir kamera ve cerrahi aletler aracılığıyla prostat bezini çıkarır. Laparoskopik cerrahi, geleneksel açık cerrahiye kıyasla daha az invazif bir yöntemdir, bu da daha az kan kaybı, daha az ağrı ve daha hızlı iyileşme süreci anlamına gelir. Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri olan erkekler için etkili bir tedavi seçeneği olabilir. Ancak, her hasta için uygun olmayabilir ve tedavi seçenekleri, hastanın bireysel durumuna ve kanserin evresine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, prostat kanseri teşhisi konmuş hastaların, hatta tüm ürolojik kanserlerinde dahil tedavi seçenekleri hakkında hastanemize başvurarak detaylı bir şekilde bilgi almaları önemlidir."