SPOR - 09 Temmuz 2020 Perşembe 14:32

Eskişehirspor gençlerle devam ediyor

A
A
A
Eskişehirspor gençlerle devam ediyor

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, cumartesi günü oynanacak olan Balıkesirspor maçı öncesi takımdaki son durumla ilgili bilgiler verdi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, cumartesi günü oynanacak olan Balıkesirspor maçı öncesi takımdaki son durumla ilgili bilgiler verdi. Özer, ligde kalan maçlarda genç oyunculara daha çok forma şansı vereceklerini söyledi.


Teknik Direktör Mustafa Özer, yaptığı açıklamada genç oyuncuların forma şansı bulmasının, takımın geleceğiyle ilgili bir avantaj olduğunu belirtti. Kalan maçları genç oyunculara daha çok şans vererek tamamlayacaklarını ifade eden Özer, “Bildiğiniz gibi özellikle son dönemde kadroda oldukça sıkıntılı bir sürece girdik. Ancak bu durumu lehimize çevirebildik diye düşünüyorum. Ligin bitimine 2 hafta kaldı. Önceliğimiz oyuncularımızın sağlığı. Genç ancak yetenekli bir kadromuz var. Oyuncularımızın bireysel yeteneklerini maçlarda ve antrenmanlarda takımımızla uyumlu hale getirmeleri için çalışıyoruz. İbrahim Halil ve Hasan Ulaş’ın bildiğiniz üzere son maçlarda sakatlıkları oldu. Verilen uzun bir aranın ardından kısa bir dönemde yoğun maç temposunda maalesef kadro genişliği olmayan takımlarda bu sıkıntılar yaşanabiliyor. İbrahim Halil sezonu kapattı diye düşünüyorduk ancak sıkı bir tedavi süreci ve oyuncumuzun azmiyle kısa sürede toparlandı. Onun ve son maçta bir sakatlık yaşayan Bedirhan’ın forma giyip giyemeyeceği maç saatinde belli olacak. Hasan Ulaş ve Muhammet Yahya ise bu maçta da forma giyemeyecekler. Biz kalan maçlarımızı genç oyuncularımıza daha çok forma şansı vererek tamamlayacağız. Eskişehirspor çatısı altında olduğumuz sürece bizim ve oyuncularımızın her zaman tek parolası galibiyettir. Bu şekilde kalan maçlarda da sahada olaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


TFF 1. Lig’den düşmesi kesinleşen Eskişehirspor, gelecek sezon TFF 2. Lig’de mücadele edecek.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Polisin alkollü sürücü ile imtihanı: Üfleme eğitimi verilen kadın 44. seferde başardı Aksaray-Konya Karayolunda jandarmanın "dur" ihtarına uymayarak kaçan kadın sürücü, jandarma ve emniyeti alarma geçirdi. 53 kilometre kaçan kadın sürücü E-90 Karayolunda kovalamaca sonucu yakalandı. Alkolmetreye üflermiş gibi yapıp üflemeyen ve 3 alkolmetre değiştirerek kadına üfleme eğitimi veren polis, üfletme imtihanına girdiği kadın sürücünün 44. üflemesinde promilini alabildi. 0.97 promil alkollü çıkan kadın sürücüye ceza kesilerek ehliyetine el konuldu. Olay Aksaray - Konya Karayolu Eşmekaya Kavşağı’nda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Konya Karayolunda yol kontrolü yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri durumundan şüphelendikleri kadın sürücünün kullandığı 68 AAN 849 plakalı otomobile ‘dur’ ihtarında bulundu. İhtara uymayan kadın sürücü hızla denetim noktasından kaçtı. Aksaray istikametine kaçan kadın sürücünün plakası jandarma ekipleri tarafından hem jandarma hem de emniyet haber merkezine bildirildi. Bunun üzerine jandarma ve polis ekipleri karayolu ve aracın geldiği istikamete yönelik adeta bölgeyi abluka altına aldı. Jandarma ekipleriyle kısa süre kovalamacaya giren kadın sürücü 53 kilometre kaçtıktan sonra şehir merkezi girişinde polis ekiplerinin de "dur" ihtarına uymadı. Ekiplerin kaza riskine karşı kontrollü bir şekilde takip ettiği kadın sürücü çok gidemeden Tacin Mahallesi E-90 Karayolu üzerinde yakalandı. 44. üflemesinde pes eden kadın sürücü 0.97 promil alkollü çıktı Durdurulduktan sonra araçtan indirilen ve isminin Gülten Nas Y. (49) olduğu belirlenen kadın sürücü rahat tavır ve hareketleriyle dikkat çekti. Ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirilen kadın sürücüye alkol kontrolü yapmak isteyen polis memurlarının üfleme eğitimi ile imtihanı burada başladı. Alkol kontrolünden geçirilmek istenen kadına polis memurlarınca alkolmetre üfletilmek istendi. Alkolmetreyi üflemeye çalışan kadın üflermiş gibi yapıp üflemekten çekinirken, polis memurları kadına adeta üfleme eğitimi verdi. Bir polis memuru ağzıyla kadına üflemeyi gösterirken, bir değir polis memuru da elindeki üfleme çubuğunun poşetiyle üflemeyi anlattı. Eğitimin ardından polis memurlarının üfletme imtihanı başladı. Kadına defalarca alkolmetreyi üfletmeye çalışan polis memurları kadının üflemeyip üflüyormuş gibi göstermesiyle büyük bir sınav verdi. Alkolmetreye de güvenmeyen kadın sürücüye 3 farklı alkolmetre üfletildi. Zaman zaman su içen ve dinlenmeye geçen kadın sürücü 1 saat boyunca polis memurlarına ecel teri döktürdü. 43 kez alkolmetreyi üflemeyerek kandırmaya çalışan kadın sürücü 44. üflemesinde pes ederek normal bir şekilde üfledi. Üflemenin ardından kadının 0.97 promil alkollü olduğu belirlendi. Polis ve kadın arasındaki yaşanan ilginç diyaloglar ise anbean kameralara yansıdı. Alkollü araç kullanmaktan 6 bin 439 TL para cezası kesilen kadın sürücünün ehliyetine de 6 ay süreyle el konuldu. Araç ise olay yerine çağırılan bir yakınına teslim edildi.