Yüzyıllar boyunca çeşitli hastalıkların tedavisinde kullanılan sarımsağın faydaları tıbben kanıtlamış şimdilerde ise alternatif tıbbın vazgeçilmez kaynağı olmuştur.
fotoğrafı büyüt
fotoğrafı Paylaş
3
Sarımsağı özellikle ızgarada pişirip yediğinde etkilerini çok daha çabuk görmeniz mümkün.
fotoğrafı büyüt
fotoğrafı Paylaş
4
6 ADET IZGARADA PİŞMİŞ SARIMSAK....
fotoğrafı büyüt
fotoğrafı Paylaş
5
Antibiyotik görevi üstlenmesiyle gribin öncüsü olan sarımsağın faydaları sadece bununla sınırlı kalmıyor. İşte 6 adet ızgarada pişmiş sarımsak yediğinizde 24 saat içinde olacaklar:
fotoğrafı büyüt
fotoğrafı Paylaş
6
DOĞAL ANTİBİYOTİK KAYNAĞI
Doğal antibiyotik kaynağıdır. Bağışıklık sistemini güçlendirir ve gribi önler.
fotoğrafı büyüt
fotoğrafı Paylaş
7
BİRİKEN AĞIR METALLERİN...
Vücutta biriken ağır metallerin atılmasına yardımcı olur.
fotoğrafı büyüt
fotoğrafı Paylaş
8
HÜCRELERİ TEMİZLER
Yüksek besin içeriği sayesinde halsizliği ortadan kaldırır.Hücreleri temizler ve bu hücrelerin uzun ömürlü olmasına yardım eder.