- 22 Haziran 2021 Salı 15:34

Gasmek el işi ürünleri, online satış sitesiyle Türkiye’nin dört bir yanına ulaşıyor

A
A
A
Gasmek el işi ürünleri, online satış sitesiyle Türkiye’nin dört bir yanına ulaşıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK) kursiyerleri, ürettikleri ürünleri değeri karşılığında oluşturulan www.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK) kursiyerleri, ürettikleri ürünleri değeri karşılığında oluşturulan www.gasmekpazarim.com online satış sitesinde vatandaşla buluşturuyor.


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı GASMEK’te mesleki kurslara katılan ve üretim yapma becerisi kazanan kursiyerler, oluşturdukları eserleri ve ürettikleri ürünleri www.gasmekpazarim.com online satış sitesinde görücüye çıkartıyor. Değeri karşılığında satış ve pazarlama olanağı sağlamak adına kurulmuş olan Gaziantep Üreten Eller (GÜREL), sanatsal ve kültürel açıdan şehrin imajını anlatan eserleriyle Türkiye’nin dört bir yanına ulaşıyor.


Online satış sitesinde Antep İşi, Çini, Kaneviçe, Sedef Kakma, Yağlı Boya, Amigurumi, Ebru İşi, Çanta, Hüsn-İ Hat, Maraş İşi, Tezhip, Yemeni ve Halı-Kilim kategorilerinde yer alan ürünlerle eşsiz bir mağaza platformu oluşturuluyor.


25 Aralık Panorama Müzesi, Mehmet Akif Ersoy Meslek Akademisi içerisinde bulunan satış ve teşhir mağazalarıyla yerelde yüz yüze ziyaretçi ağırlanırken, ulusalda da vatandaşa internet ortamında hizmet veriliyor. Ayrıca Trendyol ve N11 gibi büyük çaplı satış sitelerinden de vatandaşların ürünlere ulaşması mümkün kılınıyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Adana’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Adana’da coşkuyla kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Uğur Mumcu Meydanı’nda gerçekleştirilen tören ve etkinlikler ile coşkuyla kutlandı. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’e çocuklar tarafından çiçek takdim edilmesi ile devam etti. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajının da okunduğu programda, çocuklardan oluşan halk oyunları ekibinin zeybek gösterisi vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Çocuk korosunun seslendirdiği marşın ardından program, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından hediyelerinin takdim edilmesiyle tamamlandı. "Tüm dünya çocuklarıyla ulusal egemenlik sevincimizi paylaşıyoruz" Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen günün büyük bir şan ve şerefle kutlandığını belirten Adana İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, "Cumhuriyetin ebediyen sönmeyecek ışığını vatan uğruna gösterdiği gün olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 104’ncü yıl dönümüne ulaşmanın mutluluğuyla kavuşmuş olduğumuz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutluyoruz. Sevginin, barışın, dostluğun, kardeşliğin sembolü olan, aynı zamanda dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olarak tarihe geçen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sayesinde tüm dünya çocuklarıyla ulusal egemenlik sevincimizi paylaşıyoruz" dedi. Bayramın bütün çocuklara barış ve mutluluk dolu bir dünya getirmesi temennisinde de bulunan Tevke, "Sevgili çocuklar, aydınlık geleceğimizin aydınlık yüzleri. Sizin şahsınızda dünya çocuklarının bayramını kutluyor, gözlerinizden öpüyorum. Bütün çocuklara barış ve mutluluk dolu bir dünya temenni ediyor, coşku dolu 23 Nisan geçirmenizi diliyorum" şeklinde konuştu. Törene, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 6.Kolordo Komutanı Tümgeneral Mehmet Özeren, kent protokolü, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.