ASAYİŞ - 17 Ocak 2020 Cuma 11:15

Gaziantep’te 76 bin kaçak kozmetik ürünü ele geçirildi

A
A
A
Gaziantep’te 76 bin kaçak kozmetik ürünü ele geçirildi

Gaziantep’te kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele ekipleri, bir depo ve araçta yaptığı aramada 75 bin 959 adet kaçak kozmetik ürünü ele geçirdi.

Gaziantep’te kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele ekipleri, bir depo ve araçta yaptığı aramada 75 bin 959 adet kaçak kozmetik ürünü ele geçirdi. Operasyonda 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı.


Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri Şehitkamil ilçesi Gazi mahallesinde bulunan bir depoya operasyon düzenledi. Depoda ve bir araçta yapılan aramada toplam 75 bin 959 adet kaçak kozmetik ürün ele geçirildi. Operasyonda polisler olayla ilgili 4 kişiyi göz altına alındı


Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri Şehitkamil ilçesi İpekyolu Bölge trafik kavşağında durdurdukları bir araçta yapılan aramada ise 950 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Ekipler araç sürücüsü şahsı gözaltına aldı.


Yakalanan 5 şahıs hakkında ise 5607 SKM kapsamında işlemler başlatıldığı belirtildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir İzmir’de çocuklar doğada buluşuyor İzmir’in eğlencesi en bol çocuk festivali Festival Çocuk, Çiçekliköy Moment Tabiat Park’ında kapılarını 8. kez açmaya hazırlanıyor. 2015 yılında ilk kez organize edilen ve 7 festivali geride bırakan Festival Çocuk, bu yıl temasını orman ve doğa okuryazarlığı olarak belirledi. 8. kez kapılarını açacak festival, 12 Mayıs Pazar Günü Çiçekliköy’de saat 10.00 ile 19.00 saatleri arasında düzenlenecek. Moment Tabiat Park’ındaki festival; orman yürüyüşleri, doğa atölyeleri ve tabiat parkurları ile dikkat çekecek. Festivale katılacak çocuklar; 45 adet survivor parkuru, şişme oyun alanları, yarışmalar ile eğlenirken, ailelerde stantları gezerek alışveriş yapabilecek. Yine çocuklar bir gün boyunca profesyonel çocuk eğitmenleri ve orman liderlerinin eşliğinde düzenlenen doğa atölyelerinden yararlanabilecek. Sadece çocukların değil ailelerinde keyifle zaman geçirmesi için aile oyunları, yarışmalar, sahne performansları da düzenlenecek. Sağlık sponsorluğunu Medical Point İzmir Hastanesinin üstlendiği festivalle ilgili konuşan Festival Çocuk kurucusu ve İzmirli kadın girişimci Sibel Demir Arslan, "Bu sene tema olarak ormanı seçtik. Daha çok çocuğumuz toprağa bassın, ağaca sarılsın istedik. Doğa hepimize çok iyi geliyor. Çocuklarımızın küçük yaşlardan doğa ile bağ kurmalarını çok önemsiyoruz. Evcil hayvan dostlarımıza da kapımız açık. Doğanın içinde kuş seslerinin çocuk seslerine karıştığı eğlenceli bir festival bizi bekliyor" dedi. 0-36 ay çocuklar ile özel çocukların festivale ücretsiz girebileceği de öğrenildi.