ASAYİŞ - 14 Temmuz 2019 Pazar 20:43

Giresun Valiliği’nden kaza açıklaması: 6 ölü, 5 yaralı

A
A
A
Giresun Valiliği’nden kaza açıklaması: 6 ölü, 5 yaralı

Giresun Valiliği, Giresun’un Espiye ilçesine bağlı Ericek köyünde minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybettiğini, 5 kişinin yaralandığı açıkladı.

Giresun Valiliği, Giresun’un Espiye ilçesine bağlı Ericek köyünde minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybettiğini, 5 kişinin yaralandığı açıkladı.


Espiye ilçesindeki Ericek köyünün Çakıl-Karaovacık Yaylası üzerindeki Yeşilvadi Çardakgüni mevkiinde Mustafa A. yönetimindeki 28 M 9338 plakalı minibüs, saat 15.00 sıralarında sürücüsünün henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kaza ile ilgili Giresun Valiliği’nden yapılan açıklamada, kazada 6 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Yapılan açıklamada, “Giresun ili Espiye ilçesi Ericek Köyü Çakıl - Karaovacık Yaylası üzerindeki Yeşilvadi Çardakgüni mevkiinde bir yolcu minibüsünün 14 Temmuz Pazar günü saat 15.00 sıralarında dereye yuvarlanması sonucunda 6 vatandaşımız vefat etmiştir. Kazadan yaralı olarak kurtarılan 5 vatandaşımıza sağlık ekiplerince ilk müdahale yapılarak Espiye Devlet Hastanesine sevk edilmiş olup ardından 4 yaralı vatandaşımız Giresun Üniversitesi Prof.Dr.A.İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, bir yaralı vatandaşımız ise Trabzon KTÜ Farabi Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Kazayla ilgili tahkikat devam etmekte olup, vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz” ifadelerine yer verildi.


Öte yandan, hayatını kaybedenlerden biri minibüsten yaklaşık 14 metre uzaklıkta arazi içinde AFAD ekipleri tarafından bulundu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Beşiktaş’ın konuğu MKE Ankaragücü Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında yarın MKE Ankaragücü’nü konuk edecek. Teknik Direktör Fernando Santos ile yollarını ayıran siyah-beyazlılarda takımın başında Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe olacak. Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş, yarın 20.00’de Tüpraş Stadyumu’nda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Geride kalan 32 haftada 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 yenilgi alan siyah-beyazlılar, 48 puanla 4. sırada bulunuyor. Konuk ekip ise 8 galibiyet, 13 beraberlik, 11 mağlubiyetle topladığı 37 puanla 13. sırada yer alıyor. Takım Serdar Topraktepe’ye emanet Geçtiğimiz hafta iç sahada alınan 1-1’lik Samsunspor beraberliğinin ardından Beşiktaş’ta Portekizli teknik adam Fernando Santos’la yollar ayrılmıştı. Bu ayrılığın ardından Ankaragücü maçında siyah-beyazlı takım, Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe’ye emanet olacak. Kartal, bu sezon 3 müsabakaya yine Topraktepe yönetiminde çıkmış ve 1 mağlubiyet, 2 galibiyet elde etmişti. 5 maçtır galibiyete hasret Siyah-beyazlılar, ligde 5 maçtır 3 puana hasret durumda. Söz konusu süreçte sırasıyla Galatasaray’a 1-0, Gaziantep FK’ya 2-0 ve Antalyaspor’a 2-1 kaybeden Beşiktaş, Başakşehir ile Samsunspor’la da 1-1 berabere kaldı. Kara Kartal, son galibiyetini 27. haftada İstanbulspor’a karşı 2-0’lık skorla almıştı. Sakatların son durumu Siyah-beyazlı takımda Semih Kılıçsoy ve Mert Günok sakatlıklarından dolayı MKE Ankaragücü’ne karşı forma giyemeyecek. Bir süredir sakatlıkları sebebiyle Salih Uçan, Onur Bulut, Tayfur Bingöl ve Arthur Masuaku’nun durumları ise son kontrollerin ardından belli olacak. 4 oyuncu sınırda Beşiktaş’ta 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Jonas Svensson, Daniel Amartey, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz, yarın kart görmeleri halinde bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşecek.