YEREL HABERLER - 11 Mart 2015 Çarşamba 18:11

Çorum'da Komedi Filmi Çekilecek

A
A
A
Çorum'da Komedi Filmi Çekilecek

Çorum’da bir resim öğretmeninin girişimleri ile sinema filmi çekilmeye karar verildi.
Yapımcı Mehmet Enver Sarıkaya’nın Sahibi olduğu Taçlı Yapım tarafından çekilecek olan ‘Ali Dolap’ adlı sinema filmi, ilimizin tanıtımına büyük katkı sağlayacak.
Taçlı Yapım Prodüksiyon Yetkilileri Sezen Uçar ve Ufuk Deniz, ana sponsor Anitta Otel Genel Müdürü Hasan Özer Gökmen ile birlikte Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, iş adamı Uğur Barlık’ın desteği ve Anitta Otel’in ana sponsorluğunda çekilecek sinema filmi ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
Taçlı Yapım Prodüksiyon yetkilisi Sezen Uçar, bir resim öğretmeninin girişimleriyle, Ali Dolap isimli projelerini Çorum’da hayata geçirmeye karar verdiklerini söyledi.
Çorum’da çok iyi karşılandıklarını ve hazırlık çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Uçar, sanata ve sanatçıya sağlanan katkıdan dolayı Çorum halkına teşekkür etti.
Uçar, çekimlerine Nisan ayı içerisinde başlamayı planladıkları Ali Dolap’ın, Eylül ayı içerisinde vizyona gireceğini, bu süreçte 81 ilde ve bazı komşu ülkelerde, çeşitli medya organlarında reklam ve tanıtım çalışmaları yürütüleceğini aktardı. Uçar ayrıca, filmin galasını da Çorum’da Anitta Otel’de gerçekleştireceklerini belirtti.
Anitta Otel Genel Müdürü Hasan Özer Gökmen de, Çorum’da bir sinema filmi çekilmesinin, Çorum’un tanıtımına katkı sağlayacağını belirtti.
Ali Dolap adlı sinema filmine bu nedenle ana sponsor olduklarını ifade eden Gökmen, gerek hazırlık, gerekse çekimlerin gerçekleştirildiği süreçte bütün Çorum halkından ve yerel yöneticilerden destek beklediklerini sözlerine ekledi.
TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ise, Çorum’un farklı enstrümanlar aracılığıyla tanıtılmasını önemsediğini açıkladı.
Başaranhıncal, TSO olarak sinema filmini her aşamada destekleyeceklerini belirterek, çekim için Çorum’u tercih etmelerinden dolayı Taçlı Yapım Prodüksiyon’a ve desteklerinden dolayı iş adamı Uğur Barlık’a teşekkür etmiştir.
Beyaz perdede ses getirmesi beklenen Ali Dolap adlı filmde, kısa yoldan, emek harcamadan, kişilerin zaaflarından yararlanarak zengin olmaya çalışan ‘Ali’ adlı karakterin hikayesi anlatılacak.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir