2015 GENEL SEÇİM - 09 Mayıs 2015 Cumartesi 16:10

AK Parti’den İstanbul mitingine Başbakan’ın mektubuyla davet

A
A
A
AK Parti’den İstanbul mitingine Başbakan’ın mektubuyla davet

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yazdığı mektubu 2 milyon haneye dağıtarak, vatandaşları 17 Mayıs’taki ‘Büyük İstanbul Mitingi’ne davet edecek.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, “Milletin kıblesini sorgulayanlara bu millet, en güçlü sesini, en güçlü desteğini, AK Parti’ye vererek, 7 Haziran gecesi bize gösterecektir” dedi.

Küçükçekmece Cennet Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde gerçekleşen mektup dağıtım organizasyonuna AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve çok sayıda partili katıldı. Organizasyonda konuşma yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, 39 ilçede İstanbul’da her kapıyı çalacaklarını belirterek, “Her gönle dokunacağız. Onlara genel başkanımız ve başbakanımızın mektubunu vereceğiz. Onlara AK Parti’nin güçlü ve istikrarlı bir şekilde Türkiye’yi 2023 hedefine Türkiye’yi nasıl götüreceğini anlatacağız. Pazar günü 19.00’da İstanbul’da kapısı çalınmadık hiç kimse kalmayacak” dedi.

İstanbul’un AK Parti olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Selim Temurci, “İstanbul AK Parti ışığının yanmış olduğu şehirdir. İstanbul il teşkilatları ayağa kalkarsa, şahlanırsa, yol yürürse ,’Durmak yok yola devam derse’, AK Parti’nin 2023 hedefine en güçlü sesi, en güçlü nefesi, en fazla milletvekili adayı İstanbul’dan AK Parti teşkilatları olarak Allah’ın izniyle biz göndereceğiz” dedi.
Muhalefeti de eleştiren Temurci, “Bugün Türkiye’de bu milletin kıblesini sorgulayanlara da 28 Şubat’ta kesintisiz eğitimi MGK kararları içinden alıp, bugün bu millete ‘Tekrar o günlere döneceğiz’ diyenlere de bu millet en güçlü sesini, en güçlü desteğini AK Parti’ye vererek, 7 Haziran gecesi inşallah bize gösterecektir.

Biz milletimizin hayır duasıyla yürüyeceğiz. İnşallah 2 milyona aşkın haneye başbakanımızın mektubunu götürüp, onları ziyaret edeceğiz. Güçlü ve istikrarlı Türkiye için AK Parti teşkilatları ve İstanbul burada diyeceğiz. AK Parti’nin bu ülkede bu medeniyete hizmet eden ve medeniyetimi baş tacı eden herkesin evi ve yurdu olduğunu söyleyerek, Biz bu milletin her rengini ve her kesimini seviyoruz” dedi.
Özellikle gençlere ve kadınlara da seslenen Selim Temurci, “Bugün burada yeni bir yola çıkıyoruz. Sakın ha atladığımız bir hane bırakmayın. O bize vebaldir. Mutlaka başbakanımızın mektubunu ve broşürümüzü verelim. 17 Mayıs saat 16.00’da bütün İstanbulluyu mitingimize davet ediyoruz. AK Parti’nin İstanbul’da 2 milyon 100 bin üyesi var” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Selim Temurci’nin ardından bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, “ 7 Haziran’da Türkiye bir karar verecek. Yeni Türkiye yolunda daha güçlü bir ekonomiyle, daha yüksek standartlarla büyük Türkiye’nin inşasına karar verecek. Buna kimler ayak diriyor bir bakalım? Hiç yan yana gelmeyecek olanlar, birbirlerini farklı yerlerde görseler tahammül edemeyecekler, AK Parti’ye karşı bir ittifak içinde saf tutmuş durumdalar. Muhalefet partilerinin tamamı, paralel örgüt bu işin diğer tarafında. Bundan iki sene önce birbirlerine ağza alınmayacak laflar söyleyenler, şimdi AK Parti’ye karşı saf tutmuş durumdalar. Gelin 7 Haziran’da bu oyunu bozalım. 7 Haziran’da öyle bir tokat vuralım ki kursaklarında kalsın” şeklinde konuştu.

BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU’NDAN SEÇMENE MİTİNGE DAVET MEKTUBU
Mehmet Muş, Selim Temurci, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mektubunu vatandaşlara dağıttı. AK Parti İl Başkanı Selim Temurci, vatandaşları mitinge davet ederek, özellikle Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mektubunu okumalarını rica etti. Daha sonra partililer AK Nokta’yı ziyaret ederek, burada vatandaşları partiye üye yaptı.

AK Nokta’da Basın mensuplarının sorularını cevaplayan AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, “Biz bu yürüyüşlere şimdi değil 14 Ağustos 2001’de başladık. Milletimizin hayır duasıyla yürümeye devam ediyoruz. İstanbul’un 39 ilçesinde her kapıyı çalacağız. İnşallah yarın akşam saat 19.00’a kadar Başbakanımızın mektubunu götüreceğiz. Bu yürüyüşümüz güçlü ve istikrarlı bir Türkiye içindir, yürüyüşümüz, karşımızda olan kirli ittifaka karşıdır. Rüyalarımızda bile bir araya gelemez dediklerimiz, bir araya geldikleri bu anlamdaki yeni Türkiye’de onları birbirinden ayıracağız. İnşallah Türkiye yeni bir muhalefet anlayışıyla 7 Haziran sonrası buluşacak. Hedefimiz 400 milletvekili. Bunun için de en güçlü çalışmayı İstanbul olarak burada gerçekleştirmek arzusundayız. Bizi bekle İstanbul” ifadesini kullandı. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde normal sezon sona erdi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler Süper Ligi’nde 22 haftalık normal sezon, bugün oynanan karşılaşmalar ile ererken, Beşiktaş ligi ilk sırada tamamladı. 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler Süper Ligi’nde 22 haftalık normal sezon sona erdi. Beşiktaş Safi Çimento’nun birinci olarak tamamladığı Erkekler Süper Ligi’nde normal sezonu 1, 2, 3 ve 4’üncü sırada arasında tamamlayan takımlar Play-off Şampiyonluk Etabı oynarken, sezonu 5, 6, 7 ve 8’inci sırada tamamlayan takımlar “Play-Off Sıralama Etabı” oynayacak. Buna göre Şampiyonluk Etabı ilk tur müsabakaları; birinci (Beşiktaş) tamamlayan takım ile dördüncü (Spor Toto) tamamlayan takım; ikinci (Sakarya BBSK) tamamlayan takım ile üçüncü (Beykoz Belediyesi) tamamlayan takım arasında oynanacak. Şampiyonluk etabı ilk tur müsabakaları; üç müsabakalık serilerde, iki galibiyet üzerinden oynanacak. Bu serinin ilk iki maçı normal sezonu üst sırada tamamlayan takımın, üçüncü maçı normal sezonu daha alt sırada tamamlayan takımın sahasında oynanacak. Şampiyonluk etabı ilk tur müsabakalarında iki maç galip gelerek rakibini eleyen iki takım finale yükselecek. Play-Off Şampiyonluk Etabı final serisi ise beş müsabakalık seride üç galibiyet üzerinden oynanacak. Normal lig sezonunu beş ile sekizinci sıra arasında bitiren takımlar sıralama etabı oynayacak. Sıralama etabı ilk tur müsabakaları; beşinci tamamlayan takım ile sekizinci tamamlayan takım; altıncı tamamlayan takım ile yedinci tamamlayan takım arasında oynanacak. Erkekler Süper Ligi 22. hafta sonuçları: Rize Belediyesi 33-56 Beykoz Belediyesi Trabzon BBSK 30-33 Köyceğiz Belediyesi Spor Toto 31- 24 İzmir BBSK Sakarya BBSK 41-34 Nilüfer Belediyesi Beşiktaş Safi Çimento 51-23 Bahçelievler Belediyesi