GÜNDEM - 21 Mart 2016 Pazartesi 14:25

AK Partili Öztürk: 'Kızımı Ensar Vakfı'na göndermeye devam edeceğim'

A
A
A
AK Partili Öztürk: 'Kızımı Ensar Vakfı'na göndermeye devam edeceğim'

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, son günlerde tecavüz iddiaları ile gündeme gelen Ensar Vakfı’nın Marmaris’te STK’lar tarafından protesto edilmesine tepki gösterdi. Vakfın karalama kampanyası ile karşı karşıya olduğunu savunan Öztürk, 13 yaşındaki kızını Ensar Vakfı'na gönderdiğini ve göndermeye devam edeceğini söyledi.

Marmaris Ensar Vakfı’nı ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, vakıf binası önünde gazetecilere açıklamada bulundu.

Karaman'da Ensar Vakfı'nın açılışını yaptığı KAİMDER yurdunda kalan 45 öğrencinin cinsel istismara uğradığı iddiasının gündeme gelmesinin ardından Marmaris’te bazı sivil toplum örgütlerinin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde pankart açıp imza kampanyası başlatmasını eleştiren Öztürk şöyle konuştu:

“Kim ne yaparsa yapsın, ne konuşursa konuşsun, biz Ensar Vakfı'na destek olacağız. Bodrum’da Kent Konseyi Başkanı, 'Ya bizim gibi olurlar ya da çekip giderler' gibi bir ifadesi olmuş. Bizim hiçbir yere gitme niyetimiz yok. Ensar Vakfı diğer STK’lar gibi bir sivil toplum örgütüdür ve bana göre de çok başarılı bir kuruluştur. Benim de kızım var ve Ensar Vakfı'na gönderiyorum. Kızımı seve seve gönderiyorum ve göndermeye devam edeceğim. Bilinçli olarak düzenlenen bir karalama kampanyası var.

Askerimizi şehit edenlere çıkıp eylem yapmayanlar, çıkıp bir tek söz söylemeyen bu kişilere sesleniyorum; yüreğiniz varsa Ensar Vakfı hakkında açtığınız pankartın arkasına 'Terörü lanetliyoruz' yazılı pankart asıp eylem yapın. Biz de onlarla birlikte destek olalım. Ancak ben terörü lanetleyen bir tek STK göremedim. Ülkenin gündemi farklı iken bu kişilerin çıkıp Ensar Vakfı'nı protesto etmesine bir anlam veremiyorum.”

VURAL EFECİK 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir