SPOR - 17 Mayıs 2021 Pazartesi 22:22

Altay avantajı kaptı!

A
A
A
Altay avantajı kaptı!

TFF 1. Lig Play-Off yarı final ilk maçında Altay, İstanbulspor’u 3-2 mağlup etti.

Maçtan dakikalar 

2. dakikada gelişen Altay atağında Regattin’in pasında ceza sahasında topla buluşan Kappel’in sağ çaprazdan plase vuruşunda meşin yuvarlak uzak köşeden ağlarla buluştu. 1-0

6. dakikada İstanbulsporlu Levent’in sağdan kullandığı serbest vuruşta Altay ceza sahasında Murat’ın rakibine yaptığı müdahale sonrası oyunu devam ettiren Hakem Arda Kardeşler, VAR’dan gelen uyarının ardından pozisyonu izlemesinin ardından penaltı kararı verdi.

10. dakikada kazanılan penaltı vuruşunda topun başına geçen Onur Ergün, topu ağlara gönderdi. 1-1
12. dakikada İstanbulspor ceza sahasın yaşanan pozisyonda İstanbusporlu Mehmet Yeşil’in ceza sahasında Regattin’e yaptığı faul sonrası Hakem Arda Kardeşler bir kez daha penaltı noktasını gösterdi.

14. dakikada kazanılan penaltı vuruşunda topun başına geçen Paixao, topu filelere gönderdi. 2-1

43. dakikada sağ taraftan gelişen Altay atağında Tolga Ünlü’nün ortasında arka direkte dokunan Paixao, farkı 2’ye çıkardı. 3-1

Altay avantajı kaptı!

50. dakikada soldan İstanbulspor ceza sahasına giren Mehmet Erdem’in yerden vuruşunda Wellington’un ayağından seken top direğin dibinden kornere gitti.

71. dakikada ceza sahası sol çaprazdan Erhan’ın yerden şutunda top kaleyi bulmadı.

82. dakikada Altaylı Murat, ceza sahasında İbrahim’e arkadan yaptığı müdahale nedeniyle ikinci kez penaltıyaneden oldu.

84. dakikada İstanbulspor adına penaltı vuruşunu kullanan Onur, topu ağlara yolladı. 3-2

85. dakikada Tolga uzak mesafeden düzgün vurdu, kaleci Alperen çatala giden topu kornere tokatladı.

Stat: Bornova Aziz Kocaoğlu

Hakemler: Arka Kardeşler xx, Saygın Önel xx, Hakan Yemişken xx

Altay: Cihan Topaloğlu xx, Tolga Ünü xx, İbrahim Öztürk xx (Berkay Sülüngöz dk. 75 x), Murat Akça xx, Mehmet Erdem Uğurlu xx (Cebrail Karayel dk. 68 x), Scuk xx, Poko xx, Regattin xx (Mossoro dk. 76 x), Kappel xx (Eren Erdoğan dk. 87 ?), Ziya Alkurt xx (Erhan Çelenk dk. 68 x), Paixao xxx

Altay avantajı kaptı!

Yedekler: Eren Karataş, Ozan Özenç, Kazımcan Karataş, Deniz Kadah, Zeki Yıldırım

Teknik Direktör: Mustafa Denizli

İstanbulspor: Alperen Uysal x, Melih Kabasakal xx, Wellington xx, Mehmet Yeşil x (Eslem Öztürk dk. 63 ? (Egehan Gök dk. 72 x), Ali Yaşar xx, Onur Ergün xx, Atchom x, Levent Ayçiçek xx (Ethemi dk. 90+2 ?), Abazaj x, Uygar Mert Zeybek xx (İbrahim Yılmaz dk. 71 x), Mirkan Aydın xx (Berkay Görmez dk. 90+2 ?)

Yedekler: Ljubic, Ali Dere, Koray Kılınç, Mehmet Uslu, Rroca

Teknik Direktör: Saffet Akbaş

Goller: Kappel (dk. 2), Paixao (dk. 14 pen. ve 43) (Altay), Onur (dk. 10 pen. ve 84 pen.) (İstanbulspor)

Sarı Kartlar: Mehmet Yeşil, Ali Yaşar (İstanbulspor)

Ali Gözeten - Salih Yılmazsoy


 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, “Taşımıyorum bozuk” diyerek tüfek ruhsatı gösterdi Aksaray’da ruhsatsız tabanca ile yakalanmasına rağmen önce “Taşımıyorum” deyip inkar eden, sonra da “Bozuk” diyen sürücü bir de “Ruhsatım var” diyerek tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. Olay Gülağaç Yolu Kireçlik Mevkiinde yaşandı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gece yarısı bekçilerin de katıldığı asayiş ve trafik uygulaması yapan İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ile trafik şubesi ekipleri şüphe üzerine Gülağaç ilçesinden Aksaray merkez istikametine seyreden Ali B. (38) idaresindeki 51 ACV 230 plakalı otomobile "dur" ihtarında bulundu. Sürücüsü ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirildikten sonra araçta arama yapan bekçiler araç içerisine gizlenmiş bir adet tabanca buldu. Kullandığı araçta tabancayla birlikte yakalanmasına rağmen “Taşımıyorum” diyen sürücü Ali B. daha sonra tabancanın bozuk olduğunu belirterek işlem yapılmasından kaçmak istedi. 2 ayrı bahanesiyle başarılı olamayan sürücü bu kez de “Ruhsatım var” diyerek yakalattığı tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. 3 ayrı bahanesiyle işlemden kaçamayan sürücü son olarak tabancayı kabullenerek “Benim, tamir için taşıyorum” dedi. Tabancaya bekçiler tarafından dolu boş kontrolü yapıldıktan sonra el konulurken ruhsatsız tabanca taşımaktan gözaltına alınan sürücü adli işlemler için polis merkezine götürüldü.