SPOR - 02 Ocak 2010 Cumartesi 23:09

Ankaragücü top başı yaptı

A
A
A
Ankaragücü top başı yaptı

Ankaragücü'nün Antalya kampı başladı. Sarı-lacivertli takım, bu akşam yaptığı antrenmanla top başı yaptı.

Ankaragücü, 2009-2010 futbol sezonu devre arası kamp çalışmaları için öğleden sonra Cornelia Diamond Otel'de toplandı. Futbolcular, kısa süreli bir toplantının ardından, otel yakınında bulunan antrenman sahasında ilk idmanına çıktı. Yeni teknik direktör Roger Lemerre yönetimindeki antrenmana oyuncular düz koşu yaparak başladı. Daha sonra yardımcı antrenör Ümit Özat gözetiminde koordinasyon hareketlerine geçen Sarı-lacivertliler, gruplar halinde dar alanda pas ve dayanıklılığa yönelik çalışmayla devre arası kampının ilk antrenmanını devam ettirdi. Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren antrenman, soğuma koşusuyla son bulurken, yeni teknik ekibin oyuncularla olan sıcak diyalogları ise gözlerden kaçmadı.



KADRO TAMAMLANIYOR


25 kişilik oyuncu kadrosuyla yapılan kampın ilk antrenmanına, ülkesinin milli takımında bulunan Roguy Meye ve bu gece kampa katılacak olan Darius Vassel ile Gustave Bebbe katılmadı. Diğer yandan sakatlıkları devam eden Bilal Kısa ve Özgür Çek'in ise fizyoterapistimiz eşliğinde çalışmalarını Ankara Saray Tesisleri'nde devam ettireceği ifade edildi.

 

İLGİNÇ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Kampın ilk gününün akşamında defans oyuncusu Ediz Bahtiyaroğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Antrenman sonrası yenilen akşam yemeğinin ardından kendisi için hazırlanan ve üzerinde 'mutlu yıllar Ediz' yazılı pastayı gören tecrübeli oyuncu, arkadaşlarının alkışları ve tezahüratları arasında şaşkınlığını gizleyemedi. Doğum günü pastasının mumlarını üfleyerek söndüren Ediz, pastasından bir dilim teknik direktörümüz Roger Lemerre'ye yedirdikten sonra yardımcı antrenörümüz Ümit Özat'ın kestiği büyük bir dilim pastayı da yemeyi ihmal etmedi.



24 yaşına takım arkadaşlarının ve teknik ekibin yoğun tezahüratları arasında giren genç oyuncu, önce kutlamaları kabul etti, sonrasında ise takım arkadaşlarından dayak yedi. Takım oyuncularının Ediz'i dövdüğünü gören Fransız teknik adam Roger Lemerre de tecrübeli oyuncuya bir fiske vurmaktan kendini alamadı.

 

ANTALYA / İHA

Bunlar Da İlginizi Çekebilir