GENEL - 25 Ocak 2019 Cuma 13:58

Atlasglobal’den Sevgililer Günü’ne özel kampanya

A
A
A
Atlasglobal’den Sevgililer Günü’ne özel kampanya

14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak için özel bir kampanya hazırlayan Atlasglobal Havayolları, kampanya kapsamında belirtilen tarihlerde bir bilet alan herkese, aynı uçuşta geçerli ikinci bileti hediye edeceğini bildirdi.

Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan kampanya kapsamında tek bilet ücreti ödenerek 13 Şubat-31 Mayıs tarihleri arasında istenilen yere iki kişi seyahat edebilecek. Çünkü 26-27-28 Ocak tarihleri arasında bilet alan herkese, aynı uçuştaki ikinci bileti Atlasglobal Havayolları hediye edecek.


Biletler 13 Şubat-31 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak

Kampanya tüm iç hat, KKTC ve dış hat destinasyonlarında geçerli olacak. Ayrıca Atlasglobal’in Air France ile ortak gerçekleştirdiği İstanbul-Paris-İstanbul hattında da kampanya kapsamında alınan biletler kullanılabilecek.

Kampanya, atlasglb.com web sitesi, mobil site ve diğer mobil uygulamalar üzerinden alınan biletlerde geçerli olacak. 26-27-28 Ocak 2019 tarihlerinde satışa sunulacak olan kampanya biletleri, geçerli olduğu 13 Şubat- 31 Mayıs 2019 tarihleri arasındaki 4-8 Nisan, 19-23 Nisan, 27 Nisan- 1 Mayıs 2019 zaman dilimlerini kapsamayacak.
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesi kurulmasıyla birlikte üroloji kliniği güncel sağlık hizmetlerine devam ediyor. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesinin kurulması ve hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne geçmesiyle birlikte üroloji kliniği, en güncel sağlık hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Daha önce açık cerrahi ile Bandırma’da çeşitli ilklere imza atan üroloji kliniği, bölgede önemli bir üroloji merkezi haline gelmeye devam ediyor. Son olarak, laparoskopik (kapalı yöntem ile) prostat kanseri ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aykut Başer, hastanenin Bandırma ve çevresine en güncel tedavi yöntemleriyle yüksek kalitede sağlık hizmeti sunduğunu belirterek laparoskopik cerrahi hakkında şunları söyledi: "Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri tedavisinde sıkça kullanılan bir cerrahi yöntemdir. Bu yöntemde, cerrah küçük kesiler yaparak bir kamera ve cerrahi aletler aracılığıyla prostat bezini çıkarır. Laparoskopik cerrahi, geleneksel açık cerrahiye kıyasla daha az invazif bir yöntemdir, bu da daha az kan kaybı, daha az ağrı ve daha hızlı iyileşme süreci anlamına gelir. Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri olan erkekler için etkili bir tedavi seçeneği olabilir. Ancak, her hasta için uygun olmayabilir ve tedavi seçenekleri, hastanın bireysel durumuna ve kanserin evresine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, prostat kanseri teşhisi konmuş hastaların, hatta tüm ürolojik kanserlerinde dahil tedavi seçenekleri hakkında hastanemize başvurarak detaylı bir şekilde bilgi almaları önemlidir."