EKONOMİ - 03 Ekim 2019 Perşembe 12:15

Aytemiz’den CarrefourSA ile işbirliği

A
A
A
Aytemiz’den CarrefourSA ile işbirliği

Akaryakıt devlerinden Aytemiz ve Türkiye perakende sektörünün önemli markası CarrefourSA ile işbirliğine gittiğini duyurdu.

Aytemiz ve CarrefourSA yeni bir kampanyaya imza attı. 1-31 Ekim tarihleri arasında CarefourSA mağazalarından alışveriş yapan müşteriler Türkiye genelindeki Aytemiz Kart anlaşmalı istasyonlardan yapacakları akaryakıt alışverişlerinde kullanabilecekleri hediye yakıt kodu kazanacak.

"Müşterilerimiz market alışverişi yaparken akaryakıt da kazanacaklar"

Aytemiz Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak Aytemiz için en önemli konulardan biri. Sürekli olarak dinlediğimiz tüketicilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarına karşılık biz de hep daha iyiyi aramak, yeni kampanyalar sunmak için çalışıyoruz. CarrefourSA ile birlikte başlattığımız bu kampanya kapsamında da müşterilerimiz market alışverişi yaparken akaryakıt da kazanacaklar. CarrefourSA’dan 150 TL ve üzerinde alışveriş yapan müşterilerimize hediye edeceğimiz 15 TL değerindeki yakıt kodlarını kullanmak için öncelikle alışveriş fişinin altında basılı olan hediye kodunu, Aytemiz.com.tr web sitesi ya da Aytemiz mobil uygulaması üzerinden Aytemiz Kart’larıyla eşleştirecek. 15 TL değerindeki yakıt puan ilk 100 TL’lik yakıt alımlarından sonra otomatik olarak kartlarına yüklenecek. Yüklenen yakıt puan bir sonraki alışverişlerinde kullanılabilecek" dedi.

CarrefourSA olarak müşterilerine farklı kanallardan ulaşabilmek amacıyla Türkiye’nin önde gelen markalarıyla ortak kampanyaları çok önemsediklerini dile getiren CarrefourSA CRM ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Öner Çelebi; "Ekim ayı itibarıyla Aytemiz akaryakıt kampanyamızı başlatıyoruz. 31 Ekim tarihine kadar devam edecek kampanya ile CarrefourSA Kart sahiplerinin yararlanabileceği fırsatlar sunuyoruz. Yakıt puan hediye edileceği kampanya ile müşterilerimiz bir taraftan market ihtiyaçlarını karşılarken diğer taraftan akaryakıt kazanma imkânı bulacaklar. 590’ın üzerinde bayi sayısıyla ülkemizin en önemli ve ulaşılabilir akaryakıt markalarından Aytemiz ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği ile müşterilerimize avantajlar sunmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Yapılan açıklamada söz konusu hediye Aytemiz yakıt puanların son kullanım tarihi 15 Kasım 2019 olduğu belirtildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Isparta Isparta’da site yöneticisini öldüren sanık: “Uzun zamandır tutukluyum, tahliyemi talep ediyorum” Isparta’da bir sitenin otoparkında site yöneticisini kemerle boğarak öldüren sanık üçüncü kez hakim karşısına çıktı. Mahkemede sanık, "Uzun zamandır tutukluyum, tahliyemi talep ediyorum" dedi. Olay, 28 Ocak 2023 tarihinde Fatih Mahallesi’nde bulunan konutlardan birinin kapalı otopark kısmında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, site yöneticisi emekli öğretmen Hüseyin Cahit Erdoğan’ın (71) otoparkta hareketsiz bir şekilde yattığını gören site sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla birlikte bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Erdoğan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Hüseyin Cahit Erdoğan’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Isparta Şehir Hastanesine kaldırıldı. Savcılık, olayın cinayet olma şüphesi üzerine inceleme başlattı. Süleyman Çelik, hakkında hazırlanan iddianamede ‘tasarlayarak öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Süleyman Çelik’in yargılanmasında üçüncü duruşma Isparta 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Duruşmaya tutuklu sanık Süleyman Çelik, taraf avukatları ve aileleri katıldı. Duruşmada Hüseyin Cahit Erdoğan tarafından işten çıkarılan eski site çalışanı Yasemin U. sosyal medya hesaplarından Erdoğan’ın ölümüne ilişkin kinayeli paylaşımlar yaptığı iddiası ile tanık olarak dinlendi. Yasemin U. sanığı tanımadığını ve kendisiyle hiç görüşmediğini, Hüseyin Cahit Erdoğan’ın ölümünden sonra sosyal medya hesaplarından kinayeli paylaşımları yapmadığını söyledi. Sanık Süleyman Çelik ise tanığı tanımadığını ve daha önce kendisiyle hiç bir görüşmesinin olmadığını söyleyerek Yasemin U’nun eski eşinin güvenlik kursundan arkadaşı olduğunu belirtti. Sanık Süleyman Çelik, "Uzun zamandır tutukluyum, tahliyemi talep ediyorum" dedi. Mahkeme heyete sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.