ASAYİŞ - 12 Ekim 2020 Pazartesi 11:32

Azerbaycan, Ermenistan’a ait 3 İHA'yı imha etti

A
A
A
Azerbaycan, Ermenistan’a ait 3 İHA'yı imha etti

Azerbaycan ordusu, Tovuz ve Ağdam bölgesi yönünde Ermenistan’a ait 3 insansız hava aracının (İHA) imha edildiğini duyurdu.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, gece saatlerinde Ermenistan-Azerbaycan devlet sınırının Tovuz bölgesi yönünde 2 insansız hava aracının (İHA) Azerbaycan hava savunma birimleri tarafından imha edildiği bildirildi. Ayrıca yerel saatle 10.00 sıralarında Ağdam bölgesi yönündeki Ermenistan’a ait 1 İHA’nın daha Azerbaycan hava savunma birimleri tarafından imha edildiği aktarıldı.

Kamil Nadirli
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Vali Ünlü: “İlimizin turizm potansiyelini daha ileriye taşımalıyız” 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası sebebiyle, İI Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Manisa Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Cihan Dirik, Manisa Seyahat Acentaları Derneği Başkanı Ramazan Satır, Manisa Gastronomi Derneği Başkanı Gizem Tarım, Manisa Turizm İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Naim Dilki, Suat Gökbel ve İnanç Atılgan’dan oluşan heyet Vali Enver Ünlü’yü ziyaret etti. Ziyarette İl Kültür ve Turizm Müdürü Sudak ve beraberindeki heyet, Turizm Haftası münasebetiyle Manisa’da düzenlenecek etkinlikler hakkında Vali Ünlü’ye bilgi verdi. Manisa’da ticaretin, sanayinin ve tarımın yanında turizm alanında daha da gelişmesi için güzel yatırım ve çalışmaların yapıldığını belirten Vali Ünlü, “İlimizin turizm potansiyelini daha ileriye taşımalıyız. Bu konuda İI Kültür ve Turizm Müdürlüğü, dernekler, acenteler olmak üzere herkese önemli görevler düşüyor. Valilik olarak bizimde öncelik haline getirdiğimiz konulardan bir tanesi turizm. Standartların arttırılması daha fazla turistin ilimize gelmesinin sağlanması temel görevlerimiz arasında gözüküyor. Bu konuda herkesin ortak aklıyla kentin, bütün dinamiklerinin katkılarıyla bunu ileri taşınmamız gerektiğini düşünüyorum. Turizm sektörünün gelişmesine katkı sağlayan tüm kesimlere teşekkür ederek, turizm sektöründe hizmet veren kurum ve kuruluşlar ile sektör çalışanlarının Turizm Haftasını kutluyorum” dedi.