ASAYİŞ - 07 Nisan 2021 Çarşamba 14:44

Beşiktaş’ta iki grup birbiriyle çatıştı: 4 kişi yaralandı

A
A
A
Beşiktaş’ta iki grup birbiriyle çatıştı: 4 kişi yaralandı

Beşiktaş'ta husumetli iki grup cadde ortasında çatıştı. Çıkan kavgada vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan 4 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 3 kişiyi gözaltına alırken, olayda kullanılan tabancaları da ele geçirdi.

Olay, saat 13.00 sıralarında Beşiktaş Ortaköy Muallim Naci Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre aralarında husumet bulunan iki grup cadde üzerinde silahlarla çatıştı. Çıkan çatışmada otomobilin içerisindeki 3 kişi ve dışarıdaki 1 kişi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Beşiktaş’ta iki grup birbiriyle çatıştı: 4 kişi yaralandı

Silahlı kavganın yaşanmasının ardından ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobille kaçan yaralı 3 şüpheli, Arnavutköy sahil yolunda durdu. Yaralıları gören polis ekiplerinin ihbarı üzerine sahil yoluna da sağlık ekibi sevk edildi. Ortaköy’deki yaralı sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Beşiktaş’ta iki grup birbiriyle çatıştı: 4 kişi yaralandı

Arnavutköy sahil yolundaki aracın içerisindeki 3 yaralı ise olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Beşiktaş’ta iki grup birbiriyle çatıştı: 4 kişi yaralandı

Şüpheliler yakalandı, tabancalar ele geçirildi

Öte yandan kısa sürede olay yerine gelerek çalışma başlatan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerine güvenlik şeridi çekerek önlem aldıktan sonra görgü şahitlerinin ifadesine başvurdu. Güvenlik kamera görüntülerini de incelemeye alan Beşiktaş polisi, 3 şüpheliyi olayda kullanılan tabancalarla birlikte yakaladı. Olay yerindeki kovanlar ise polis ekipleri tarafından incelenerek delil torbasına konuldu. Gözaltına alınan şahıslar emniyete götürüldü. Olayın bir mekanda yaşanan anlaşmazlıktan dolayı çıktığı iddia edildi.
Polisin olayla çalışma başlattı.

Doğan Can Cesur - Ömer Faruk Yıldız
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kütahya Hobi olarak başladığı heykel pasta yapımı ile uluslararası yarışmada altın madalya aldı Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinden katıldığı Hırvatistan’daki Biser Mora adlı gastronomi festivalinde altın madalya ile ödüllendirildi. Tavşanlı’da Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi sağlık personeli evli ve 2 çocuk annesi Berna Çetintaş, Hırvatistan’nın Braç adasında 19.’su düzenlenen Biser mora adlı gastronomi festivalinde Pastry Art kategorisinde "Cadı atölyesi" adını verdiği yenilebilir heykel pasta ile altın madalya ile ödüllendirildi. "Ülkem adına güzel bir başarı elde ettiğimi düşünüyorum" diyen Berna Çetintaş, "Büyük oğlum doğduğunda ’acaba nasıl yapılır pastalar?’ diye merak etmeye başlamıştım. Araştırdım ve pandemi döneminde online eğitimler almaya başladım. Bu eğitimler sonrasında farklı pastaların yapımına ilgimin olduğunu düşündüm ve bunun üzerine biraz daha çalışmalarımı arttırdım. En sonunda da böyle güzel bir başarı elde ettim. Eserimi, yaklaşık iki ay gibi süre zarfında oluşturdum. İki ay sonrasında da, İzmir’de Gastronomi Derneği adı altında bir dernek üyesiyim aynı zamanda. Dernekle birlikte Braç adasında yolculuk yaptık ve orada ödülümü aldım. Sağlık personeliyim, mesleğim bu değil ancak, ben bu işi bırakmayı düşünmüyorum. Kendime ne katabilirim? Bunlarla ilgili çalışmalarıma devam edeceğim. Hobi olarak başladığım bu işi profesyonel olarak devam ettirmeyi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.