POLİTİKA - 23 Mart 2019 Cumartesi 15:23

Cumhur İttifakı adayı Özhaseki: 5 bine yakın proje ile huzurunuzdayız

A
A
A
Cumhur İttifakı adayı Özhaseki: 5 bine yakın proje ile huzurunuzdayız

Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Mehmet Özhaseki,Biz dersimize çalıştık projelerimizi hazırladık. 30 kişilik bir ekiple aylarca emek verdik. Ankaralı hemşehrilerimiz bizden neler bekliyor, 11 ana başlıkta 111 ciddi proje hazırladık. Ayrıca 25 ilçemizde gerek merkez gerekse biraz daha kenarda kalan taşra ilçelerimizde 5 bine yakın proje hazırlayarak sizlerin huzurundayız dedi.

31 Mart Yerel Seçimlerine 8 gün kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKM Hipodrom’da "Cumhur İttifakı Büyük Ankara Mitingi"ni gerçekleştiriyor. Mitingde konuşan Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, kısaca kendinden bahsetti. Tam 21 yıl belediye başkanlığı yaptığını ifade eden Özhaseki, altyapısı olmayan, gecekondulardan oluşan borçlu bir belediyede işe başladığını kaydetti. Göreve başlayınca bir milim altyapı eksiği bırakmadığını dile getiren Özhaseki, üstyapı, sosyal tesisler gibi çeşitli hizmetlerle gece gündüz çalıştığını söyledi.

Belediye başkanlığından sonra bakanlık dönemini anımsatan Özhaseki, teröristlerin özyönetim ilan etmek istedikleri, çukurlar kazdıkları doğuda 30 bine yakın ev yaptırdığını aktardı.

"Açıkça ilan ediyorum belediyeciliği bilmiyor"

Ankara adaylığını ele alan Özhaseki, "Biz dersimize çalıştık projelerimizi hazırladık. 30 kişilik bir ekiple aylarca emek verdik. Ankaralı hemşehrilerimiz bizden neler bekliyor, 11 ana başlıkta 111 ciddi proje hazırladık. Ayrıca 25 ilçemizde gerek merkez gerekse biraz daha kenarda kalan taşra ilçelerimizde 5 bine yakın proje hazırlayarak sizlerin huzurundayız. Biz bunların hepsini yazdık altına imza attık ve sizlere dağıttık. Ben zannediyordum ki adaylar çıkacak onlar da Ankaramız için ne düşünüyorlarsa söyleyecekler projelerimiz yarışacak, insanlar bakacaklar diyecekler ki bu projeler güzel veya bu adam bunu yapar ve yapamaz diye karar verecekler.

Ben böyle bir seçim dönemi hayal ediyordum ama üzülerek söylüyorum ne yazık ki bizim gibi dersine çalışıp da projeleri hazırlayıp insanların huzurunda çıkan kimse olmadı. Biz sizlere saygı duyuyoruz, sizin tercihinize saygı duyuyoruz, ne yapmak istediğinizin de hepsini yazdık zaten. Özellikle Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı üç dönemdir aday, böyle bir proje ile çıktı mı? Hayır. Ve belediyeciliği de bilmiyor açıkça ilan ediyorum. Tuhaf tuhaf gülünecek işler söylüyor, güler misiniz, ağlar mısınız. Gerçekten belediyeciliği bilmiyor ve gerçekten de projesi yok" şeklinde konuştu.

"Truva Atı'nın içinde neler olduğunu herkes biliyor"

Cumhur İttifakı'nda iki partinin açıkça yer aldığını aktaran Özhaseki, karşı tarafta yer alan ittifakı herkesin anlamaya çalıştığını belirterek, "Daha doğrusu anladı da onlar anlaşılmadığını zannediyorlar. Görünürde iki parti var CHP bir de İYİ Parti. Bir de söyleyemedikleri ortak var, utandıkları ortak var, sakladıkları ortak var. Niye söylemiyorsunuz bunu? Eğer ortağı çok sevdiyseniz çıkan ilan edin. Hayır bunu da yapamıyorlar saklıyorlar zannediyorlar ki Ankara halkı anlamaz, hemşehrilerimiz bunları bilmez püskül yutturur zannediyorlar. Ama emin olun Ankaralı hemşehrilerim bunlardan çok daha akıllı.

Oynanan oyunu görüyor, Truva Atı'nın içinde neler olduğunu herkes biliyor. Kandil'deki teröristlerin başkanı söylüyor, siyasi uzantıları söylüyor, onların ne kadar adamı varsa piyasada gezen onlar ifade ediyorlar. Bunların yapmış olduğu aldatma operasyonunu da kınıyoruz. Yazıklar olsun size" vurgusunu yaptı.

Sahte senet mevzusu

CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş'la ilgili gündemde yer alan sahte senet konusuna değinen Özhaseki, "Ömründe bir kere dürüst ol. Ayrıca 600 bin dolar o işten alacak senin ne maharetin var. Ne işi bu 600 bin dolarlık iş? Dosdoğru cevap ver. Çok kirli bir işi var burada. Niye 600 bin dolar için avukatlık vekaletin yok? Bu millet vergilerle ayakta duruyor. Sen 600 bin doları üstten götürmeyi biliyorsun ama devlete vergi vermeden öyle mi? Yazıklar olsun sana" diye konuştu.  

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Hatay Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu Kızılay Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Hatay Güzelburç’taki Kızılay Yaşam Merkezi’nde depremzedelerle iftar sofrasında bir araya geldi. Ramazan ayının yardımlaşma ruhunu öne çıkaran Yılmaz, son depremzede yuvasına kavuşana kadar desteklerinin süreceğini belirtti. Deprem bölgesinde ilk günden itibaren varlığını hissettiren Türk Kızılay’ı Ramazan ayında da afetzede vatandaşları unutmuyor. Kızılay Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Hatay’ın Güzelburç bölgesinde bulunan Kızılay Yaşam Merkezi konteyner kentinde vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi. "Hatay’da son depremzede yuvasına kavuşup, yastığa başını huzurla koyana kadar biz buradaki vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin ellerini bırakmayacağız" Ramazan ayının; rahmet, bereket, yardımlaşma ve iyilik ayı olduğunu belirten Kızılay Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, "Biz bugün burada zor günleri birlikte atlatmaya çalışıyoruz. Türk Kızılay’ı olarak her zaman söylediğimiz bir konu var; son depremzede yuvasına kavuşup, yastığa başını huzurla koyana kadar biz buradaki vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin ellerini bırakmayacağız. Ramazan ayındayız, Ramazan ayı; rahmet, bereket, yardımlaşma ve iyilik ayı ama aynı zamanda Ramazan ayı sevdiklerimizle bir araya gelme ve bir sofranın etrafında buluşma ayı. O nedenle biz bugün burada Hatay’da kardeşlerimizle bir ekmeği bölüşeceğiz, beraber iftarımızı açacağız. Birbirimizi dinleyerek bu zor günleri atlatmak adına bir aşama daha ilerlemiş olacağız. Ben zor günlerin geçeceğine inanıyorum. Son 1 sene de gördüğümüz şu ki herkes tünelin ucundaki ışığı görmüş durumda bu da zor günlerin geçeceğine inancı pekiştiriyor. Bu günlerde biz halkımızla bir arada olmaya devam edeceğiz. Tekrar herkesin Ramazanı hayırlı olsun" şeklinde konuştu.