YEREL HABERLER - 03 Aralık 2014 Çarşamba 18:35

Meslek Eğitim Merkezi Ücretsiz Kurs Vermeye Devam Ediyor

A
A
A
Meslek Eğitim Merkezi Ücretsiz Kurs Vermeye Devam Ediyor

Cide Çıraklık Eğitimi Merkezinde bayanlara yönelik açılan saç bakımı, yapımı ve tasarımı kursu, bu yılda hizmet vermeye devam ediyor.
Cide Çıraklık Eğitimi Merkezinden yapılan açıklamada, Kurs haftanın 5 günü 13: 15 -17: 30 saatleri arasında yapılacak. Cide kadınlarının saç bakımı ve yapımı ile ilgili bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi amaçlanan kursta aynı zamanda ev hanımlarına meslek öğretilecek.
Kurs öğretmeni Mehtap Özel yaptığı açıklamada, "Amacımız Cide bayanlarının bilgi ve becerilerine yenilerini katmak, kadınların bu kursta teknik ve pratik anlamda kendilerini geliştirerek öğrenmelerini sağlamaktır. Cide’de bulunan gerek öğrenciler gerek evde oturup maddi açıdan kuaför ihtiyacını karşılayamayan bayanlar ücretsiz bu kurstan yararlanabileceklerdir. Başvurular devam etmektedir, başvuruda bulunmak isteyenlerin,Cide çıraklık eğitimi merkezine bizzat müracaat etmeleri gerekmektedir.” Geçen yıl ilk olarak açılan kursun yoğun talep aldığını hatırlatan Özel, ilk mezunlarımızı verdik sertifikalarını aldılar. Kursumuzun bu yılda yoğun talep görmesini bekliyoruz şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir