ASAYİŞ - 18 Eylül 2021 Cumartesi 20:55

Devrilen akülü motosikletteki yolcuya kamyonet çarptı: 1 ölü

A
A
A
Devrilen akülü motosikletteki yolcuya kamyonet çarptı: 1 ölü

Konya’da akülü motosiklet ile seyir halindeyken park halindeki aracın açılan kapısına çarpmamak için manevra yapınca yola savrulan motosikletteki iki kardeşten biri kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, saat 16.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi İsmail Kaya Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir aracın sürücüsü caddede durarak inmek istediği sırada Ali El Ashap idaresindeki akülü motosiklet, aracın kapısına çarpmamak için sürücünün manevra yapmasıyla yola savruldu.

Savrulan sürücü Ali El Ashap’ın kardeşi Muhammed El Ashap’a aynı yönden gelen M.A. idaresindeki 42 ALG 77 plakalı Iveco marka kamyonet çarptı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde sürücü Ali El Ashap’ın yara almadığı kardeşinin ise olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Devrilen akülü motosikletteki yolcuya kamyonet çarptı: 1 ölü

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesinin ardından kazada hayatını kaybeden Muhammed El Ashap’ın cenazesi Konya Numune Hastanesi morguna kaldırılırken, kamyonet sürücüsü ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Polisin aracın kapısını açan ve daha sonra olay yerinden kaçan sürücünün belirlenmesi için çalışma başlattığı öğrenildi.

Kaza anını anlatan market işletmecisi İsmail Şimşek, “Kamyonet ile motorlu yan yana giderken, şurada bir tane minibüs vardı o kapısını açmış. Motor hakimiyetini kaybedip kamyonun altına giriyor. Benim ricam şu ortaya yapılan yer kaldırılsın burada gelen araçlar sıkışıyor ve kaza oluyor. Buraya bir kasis yapılabilir hızlı gelenler oluyor veya sürekli radar atılmasını istiyoruz” dedi.

İbrahim Yetkin
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Sadettin Saran: "Göreve gelirsek Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız" Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran, 48 saat içinde 500 imza toplayabildiklerini belirterek, "Göreve gelirsek ne sabır ne de süre istiyoruz. Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız" dedi. Fenerbahçe Başkanlığına adaylığını açıklayan İş İnsanı Sadettin Saran, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlediği lansmansa kongre üyeleriyle bir araya geldi. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu eski Başkanı Vefa Küçük de toplantı da yer alarak Saran’a destek verdi. Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak için çalışacaklarını aktaran Saran, adaylık süreci ile ilgili bilgiler vererek, "Kasım ayında Ali Koç ile buluştum. Maddi manevi çok büyük emek verdiniz, bu işi öğrendin, devam edeceksen biz arkandayız ancak devam etmeyecekseniz biz bu işi çok iyi yaparız ve göreve talibiz dedim. O da, ’Çok iyi yapacağına ben de inanıyorum’ dedi. Kulüp bilançolarına, defterlere bakmamız için resmi olarak aday olmamız gerekiyordu. Takım şampiyonluğa gidiyor, kongre sürecine de sokmak istemiyoruz ama madem öyle dedik 48 saatte büyük teveccühle 500 imzayı topladık. Bunun için de çok teşekkür ediyoruz. Göreve gelirsek ne sabır ne de süre istiyoruz. Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız. Hem saha içinde hem saha dışında mücadele ediyoruz. Oyuncularımıza uzanan elleri kırmasını biliriz" ifadelerini kullandı. "Fenerbahçe hepimizindir" Fenerbahçe için birlik beraberlik mesajı beren 59 yaşındaki iş insanı, "Fenerbahçe hiçbir şahsa ait değildir. Fenerbahçe sizindir Fenerbahçe bizimdir. Fenerbahçe hepimizindir" diyerek sözlerini noktaladı. Saran’ın konuşmasının ardından Kongre Üyeleri yoğun alkışlarla destek verdi.