KÜLTÜR SANAT - 05 Mayıs 2021 Çarşamba 13:29

Dünyaca ünlü dizilerin yeni sezonları Türkiye’deki izleyicilerle buluşuyor

A
A
A
Dünyaca ünlü dizilerin yeni sezonları Türkiye’deki izleyicilerle buluşuyor

Dijital televizyon platformu TV+, Mayıs ayında dünyaca ünlü yapımlarla seyirciyi bir araya getireceğini duyurdu. Bu ay platformda yayınlanacak diziler arasında Two Weeks To Live ve Love Life yer alacak, ‘Younger’ ve ‘Schitt’s Creek’in de son sezonları da platformda yayınlanacak.

Türkiye’nin sevilen dijital televizyon platformu TV+, Mayıs programını duyurdu. Platformu Nisan ayında en fazla izleyen şehirlerin başında İstanbul geldi. İstanbul’u sırasıyla Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Bursa, Mersin, Gaziantep, Kayseri ve Diyarbakır takip etti.

Nisan ayında TV+’da en çok izlenen yapımlar arasında dünyanın gördüğü en büyük tehdide karşı güçlerini birleştirmek zorunda olan kahramanların verdikleri mücadeleyi konu alan ‘Avengers’ serisinden ‘Sonsuzluk Savaşı’ ve ‘Endgame’ ile üvey annesi ve kız kardeşi tarafından dışlanan genç bir kızın bir yabancı ile karşılaştıktan sonra değişen yaşamının hikayesini anlatan ‘Cindrella’ yer aldı. Uyandığında öleceğini düşünen genç bir kadın ve arkadaşlarının yaşamını anlatan ‘Hayatımın En Güzel Günü’, beklemediği bir anda bekar kalan 40 yaşındaki bir kadının gençleşme çabalarını konu alan ‘Younger’ da Nisan ayında en çok izlenen yapımlardan oldu.

Dünyaca ünlü dizilerin yeni sezonları geliyor

Platform, Mayıs ayında da ilgiyle takip edilen yapımların yeni sezonlarını kataloğuna ekledi. Game of Thrones’un yıldızı Maisie Williams’ın başrolünde yer aldığı, babasını kaybettikten sonra annesiyle birlikte kırsal bir bölgeye taşınan ve kendini belanın ortasında bulan genç bir kızın maceralarını işleyen ‘Two Weeks To Live’, insanların hayatlarının aşkını bulma sürecinde başlarına gelenleri konu edinen on bölümlük ‘Love Life’, gençleşmek için yoğun bir çaba harcayan kadının hayatını anlatan ‘Younger’ ve bir anda tüm varlıklarını kaybeden zengin bir ailenin hayatına odaklanan ‘Schitt’s Creek’ yeni sezonları ile Mayıs ayında TV+ ekranlarında olacak.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Yalova Yalova’da bisiklet yolu ağı genişliyor Yalova Belediyesi’nin Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde başlattığı yeni bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmaları, Kemer Köprü Caddesi’nden başlayıp 8. sokağa kadar devam edecek olan asfalt ve baskı işlemleri devam ediyor. Yalova Belediyesi, yeni bisiklet ve yürüyüş yolları için çalışmalarını sürdürüyor. Sağlıklı yaşamı ve kent içinde bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla başlatılan bisiklet yolu projesinde Gaziosmanpaşa Mahallesi’ndeki 8. Sokak’ta asfalt serimi devam ediyor. Toplam 770 metrelik yol güzergâhında çalışmalar, Kemer Köprü Caddesi’nden Gaziosmanpaşa Caddesi’ne kadar devam edecek. Kemer Köprü Caddesi ile Şelale Sokak arasında kalan alanda ise dekoratif aydınlatmalar kullanılarak göze hitap edecek bir çalışmaya imza atılmak isteniyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren belediye yetkilileri, “Bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmalarımızda aşınma tabakasının serimi ile baskı işlemleri eş zamanlı olarak devam ediyor. İlk olarak Kemer Köprü Caddesi’nden başlayan çalışmalar, yaklaşık 590 m uzunluğundaki Gaziosmanpaşa Caddesi’ne kadar devam ediyor. Akabinde yaklaşık 180 metre uzunluğundaki 8. Sokak’ta da çalışmalarımızı da kısa sürede tamamlayacağız. Baskı çalışmamızın tamamlanması sonrasında dekoratif boyama asfalt boyama, çizgi çalışmaları, dekoratif aydınlatma ve peyzaj çalışmalarını da tamamlayarak yolumuzu hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” ifadelerine yer verdi.