EKONOMİ - 15 Ağustos 2022 Pazartesi 16:32

Enerjisa Enerji Stevie Awards’tan 21 ödül kazandı

A
A
A
Enerjisa Enerji Stevie Awards’tan 21 ödül kazandı

Elektrik dağıtım ve perakende satış sektöründe Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden Enerjisa Enerji, Stevie Awards ödül programında 21 ödül kazandı.

Ana sermayedarları Sabancı Holding ve E. ON SE olan Türkiye’nin önde gelen elektrik dağıtım ve perakende satış şirketi Enerjisa Enerji, iş dünyasının Oscar’ları olarak bilinen Stevie Awards ödül programından kazandığı toplam 21 ödülle Türkiye’nin en çok ödül kazanan şirketi oldu. The Stevie Awards for Great Employers ödül programı, tüm dünyada insan yönetimi, insan kaynakları ve eğitim&gelişim alanlarında dünyanın en iyi işverenlerini ödüllendiriyor.

Yapılan açıklamaya göre, Enerjisa Enerji, bu yıl 7.’si düzenlenen Stevie Awards for Great Employers ödül programında “Enerji Sektörünün En İyi İşvereni ” ve “Yılın En İyi İK Ekibi” ödülünün yanı sıra “Teknoloji Gelişim Akademisi”, “Kurumsal Satış Akademisi”, “Satış Okulu”, “VR Kabul Eğitimi”, “Liderlik Gelişim Programları”, “PATİKA Gelişim Programı”, “AA+ Dijital İdari İşler”, “Eşit Erişim” ve “Geleceğin Yolunda” projeleri ile 5 altın 7 gümüş 9 bronz ödül olmak üzere toplamda 21 ödüle layık görüldü. 26 ülkeden 950 üzerinde başvuru Dünya çapında farklı uzmanlıklardan 100’ün üzerinde profesyonelin jüri olarak görev yaptığı programda kazananlar jürilerin puanlarıyla belirlendi.

Uluslararası ödül programı Stevie Awards’tan elde ettikleri başarıdan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Enerjisa Enerji CEO’su Murat Pınar, “Şirket olarak, stratejik öneme sahip olan elektrik dağıtım ve satış sektöründe insanı odağına alan, teknoloji ve sürdürülebilirlik merkezli bir strateji ile ilerliyoruz. Bu nedenle, teknoloji ve gelişim alanlarındaki projelerimizle aldığımız bu başarılı sonuç bizim için ayrı bir önem taşıyor. Kurumsal yönetim anlayışımız ve uygulamalarımızla sektöre öncülük ediyor, şeffaflığa ve tüm paydaşlarımıza eşit mesafede olmaya büyük önem veriyoruz. Bu nedenle, nitelikli insan kaynağımız sayesinde dünyanın ve ülkemizin atlattığı dalgalı dönemleri daha kolay atlattık” dedi.

Ödülle ilgili konuşan Enerjisa Enerji İnsan ve Kültür Bölüm Başkanı Yakup Aydilek ise “İş dünyasının Oscar’ları olarak bilinen uluslararası ödül programı Stevie Awards’tan toplam 21 ödülle Türkiye’nin en çok ödül kazanan şirketi olduk. Şirket olarak geleceğe uyum vizyonumuz doğrultusunda, insan odaklı yeni nesil uygulamalarla kültürel yapımıza katkı sağlamak ve stratejik rekabet avantajı oluşturmak amacıyla bir çok ilke hep birlikte imza attık. Bu anlamda kendimizi sürekli geliştiriyor, daha iyiyi yakalamak için global trendleri takip ediyor ve var gücümüzle çalışıyoruz. Bu vizyonla ortaya koyduğumuz projelerimizle Stevie Awards’tan bir çok ödüle layık görülmemiz bizler için oldukça gurur verici” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Otizm spektrum bozukluğunda dünden bugüne etkinliği HKÜ’de gerçekleştirildi Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Eğitim Fakültesi, Özel Eğitim Bölümü, Özel Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÖZEUAM), Engelsiz Öğrenci Birimi ve Özel Eğitim Öğrenci Topluluğu iş birliği ile Otizm Farkındalık Ayı’na yönelik olarak, “Otizm Spektrum Bozukluğunda Dünden Bugüne Etkinliği” gerçekleştirdi. HKÜ Hukuk Amfi’de düzenlenen ve moderatörlüğünü Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Latife Özaydın’ın yaptığı ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ümit Şahbaz, HKÜ Özel Eğitim Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emine Erden ve HKÜ Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Merih Toker’in konuşmacı olarak katıldığı programa; HKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şener Büyüköztürk, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Otizmli çocuklara yönelik davranış değiştirme süreçlerinden, zihin kuramı ve dil gelişimi üzerine çalışmalara kadar geniş bir yelpazede bilgi sunulan etkinlikte; Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ümit Şahbaz “Otizm Spektrumu Bozukluğu Olan Çocuklarda Davranış Değiştirme Süreci”, HKÜ Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Merih Toker “Otizm Spektrum Bozukluğu Olan Çocuklarda Zihin Kuramı, Yürütücü İşlevler ve Dil” ve HKÜ Özel Eğitim Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emine Erden ise “Otizmli Küçük Çocuklarda Ebeveyn Aracılı Müdahaleler” konulu sunumlarını gerçekleştirdiler. Programın sonunda; Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ümit Şahbaz’a hediyesini HKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şener Büyüköztürk takdim etti.