TEKNOLOJİ - 23 Şubat 2018 Cuma 08:14

Entegra ile satışlarınızı artırmanın yolları

A
A
A
Entegra ile satışlarınızı artırmanın yolları

Entegra ile mevcut kullandığınız veya paketlerimiz içinde gelen Eticaret siteleriniz, pazaryeri mağazalarınızla beraber tek panelden yönetilir.

Neden Entegra?

Pazaryeri Entegrasyonları

Entegra'ya girilen ürünleriniz N11, Gittigidiyor, Hepsiburada, Akakçe, Trendyol, Çiçeksepeti-Mizu, Epttavm, Zebramo ve Sanalpazar a listelenir ve tüm siparişleriniz Entegra 'dan yönetilir.

E-ticaret B2C ve B2B Entegrasyonları

Entegra ile mevcut kullandığınız veya paketlerimiz içinde gelen Eticaret siteleriniz, pazaryeri mağazalarınızla beraber tek panelden yönetilir.

Stok Sipariş ve Fatura Yönetimi

Entegra'da hem ürünlerinizin stoklarını tutabilir hem de gelen siparişlerinizin Faturalarını veya E-Arşiv Faturalarını topluca kesebilirsiniz.

Tedarikçi XML Entegrasyonları

Entegra'ya kendi stoklarınızın dışında tedarikçilerinizin Xml'lerini de tanımlayabilir, pazar yerleri ve sitenizde otomatik olarak güncellenmesini sağlayabilirsiniz.

Google ve Karşılaştırma Siteleri Entegrasyonu

Ürünleriniz, E-ticaret sitenizden otomatik olarak Google Merchant, Cimri, Akakçe, Bilio vb. sitelerde yayınlanır. Böylece E-ticaret satışlarınızı da arttırabilirsiniz.

Muhasebe Entegrasyonları

Muhasebe programları (Logo, Mikro, Akınsoft, Eta, Netsis, Nebim, Vega, Dia, Nethesap) ile ürün ve siparişlerinizin çift taraflı anlık entegrasyonunu sağlayabilirsiniz.

Rekabet Analizi ile Otomatik Fiyatlandırma

Entegra ile N11, Gittigidiyor ve Hepsiburada için listelediğiniz ürünlerin Entegra tarafından rekabete göre otomatik fiyatlandırılmasını sağlayabilirsiniz.

Hızlı Ürün Ekleme

Entegra'ya yeni ürün eklerken dilerseniz Resim, Açıklama vs bilgileri girmeden ürün bilgilerinin bulunduğu sitenin linkini girerek bu bilgilerin otomatik dolmasını sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medya Entegrasyonu

Entegra ürün havuzunda bulunan ürünleriniz Instagram, Twitter, Facebook hesaplarınızda otomatik ve periyodik olarak paylaşılır, sosyal medya mağazalarınızdan aldığınız siparişler Entegraya otomatik işlenir.

Entegra ile eticarete yeni bir adım atın. Tüm ürünlerinizi tek bir panelden yöneterek tüm internet satış platformlarında ürünlerinizi listeleyin.

Pazaryeri Entegrasyonları

Ürünlerinizi Entegra ya girin, ürünleriniz N11 Entegrasyonu, Gittigidiyor Entegrasyonu, Hepsiburada Entegrasyonu, Epttavm Entegrasyonu, Akakçe Entegrasyonu, Mizu Entegrasyonu, Çiçeksepeti Entegrasyonu, Trendyol Entegrasyonu, Zebramo Entegrasyonu, Sanalpazar Entegrasyonu ile sitelerindeki mağazalarınız aynı anda yayınlansın.

Eticaret Entegrasyonu

Entegra ya girdiğiniz ürünler mevcut internet siteniz ile de entegre olarak Opencart Entegrasyonu, Magento Entegrasyonu, Tsoft Entegrasyonu, Projesoft Entegrasyonu, Kobimaster Entegrasyonu, Ticimax Entegrasyonu, İdeasoft Entegrasyonu, Platinmarket Entegrasyonu, Shopphp Entegrasyonu ile bu alt yapılı sitelerinizde de otomatik olarak yıyınlanır ve güncellenir. Dilerseniz Entegra size ücretsiz bir eticaret sistemi de sağlamaktadır.

Sipariş Fatura Entegrasyonu

Tüm internet platformlarından gelen siparişler Entegra ya otomatik olarak düşerek tüm platformdaki ürün stokları güncellenir. Tüm gelen siparişlerin faturaları tek tuş ile toplu bir şekilde kesilebilir.

Eihracat Entegrasyonu

Entegra ya girdiğiniz ürünleri Eihracat entegrayonları ile toplu bir şekilde Rusya Ozon.ru Entegrasyonu, İran Bamilo.com Entegrasyonu, Almanya Ebay Entegrasyonu, Fransa Cdiscount.com Entegrasyonu, Ukrayna Rozetka.ua entegrasyonu ile yurtdışında ki pazaryerleri sitelerine listeleyebilir. Böylece markanızın ve ürünlerinizin globalleşmesini sağlayarak dah karlı ve daha geniş kitlelere ürün satabilirsiniz.

Erp / Muhasebe Entegrasyonu

Muhasebe programı kullanıyorsanız Entegra muhasebe programınızdaki ürünleri otomatik olarak alarak internet sitelerine listeler ve 5 dk bir günceller. Gelen tüm siparişleri tekrar muhasebe programına otomatik olarak cari kart ve sipariş kartı açarak oluşturur. Size sadece faturayı yazdırmak kalır. Entegra aşağıdaki muhasebe programları ile entegre çalışabilmektedir.

Yeni Entegrasyonlarımız

Akınsoft Wolvox Entegrasyonu, Mikro Entegrasyonu, Logo Go Entegrasyonu, Tiger Entegrasyonu, Nebim Winner V3 Entegrasyonu, Eta Sql Entegrasyonu, Paraşüt Entegrasyonu, Sentez Entegrasyonu, Link entegrasyonu, N11pro entegrasyonu, 1V1Y Entegrasyonu, Amazon Entegrasyonu, Evidea Entegrasyonu

Kaynak : www.entegrabilisim.com

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Berat Özdemir: “Kupayı gerçekten Trabzon’a getirmek istiyoruz; getireceğiz de inşallah” Trabzonspor’un başarılı futbolcusu Berat Özdemir, kupayı Trabzon’a getirmek istediklerini belirterek, rövanş maçında bu istek ve arzuyu sahada göstermek istediklerini dile getirdi. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Trabzonspor, sahasında karşılaştığı Fatih Karagümrük’ü 3-2 mağlup etti. Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan bordo-mavili takımın başarılı futbolcusu Berat Özdemir, ikinci yarıda 10 kişi ile gerçek bir takım olduklarını ve o yolda ilerlediklerini gösterdiklerini söyledi. Özdemir, “İlk yarı kendi oyunumuzu kabul ettirmemize rağmen 2-1 önde kapatmayı bildik. İkinci yarıda 10 kişiyle gerçek bir takım olduğumuzu o yolda ilerlediğimizi gösterdik. Herkes yanındaki arkadaşı için fedakârca mücadele etti. 3. golü bulduk, gol yememize rağmen kazanmayı bildik. Avantajlıyız. Rövanşta bu istek ve arzuyu sahada göstermek istiyoruz” dedi. “Her geçen hafta üzerine koymaya çalışıyorum” Performansında her hafta üzerine koymaya çalıştığını kaydeden Özdemir, “Takım arkadaşlarıma her geçen gün daha fazla yardımcı olmaya çalışıyorum. Onlara beni gazlıyorlar. Thomas ve Pepe olsun tecrübelerini bize aktarıyorlar. Her geçen hafta üzerine koymaya çalışıyorum. Hocalarımızın verdiği taktikleri sahaya yansıtmaya çalışıyorum. Umarım sonuç alıyoruzdur” şeklinde konuştu. “Uzun süredir üçüncülük ve Türkiye kupası hedefimiz var” Kupayı Trabzon’a getirmek istediklerini vurgulayan Özdemir, “Uzun süredir üçüncülük ve Türkiye kupası hedefimiz var. Hep birlikte bu iki hedefe kenetlenmiş durumdayız. Kupayı gerçekten Trabzon’a getirmek istiyoruz. Getireceğiz de inşallah” diye konuştu. “Seneye ne olacak bakalım hayırlısı diyelim” Trabzonspor’da sezon sonu kiralık sözleşmesi sona erecek Berat Özdemir kariyeri ile ilgili soruya, “Kiralık veya burada bonserviste bulunmam gerçekten benim için önemli değil. Trabzonspor arması ve forması ile sahada olduğum sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Seneye ne olacak bakalım hayırlısı diyelim” ifadelerini kullandı.
Trabzon Tolunay Kafkas: "Turu ikinci maça taşıdık" Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trabzonspor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, turu ikinci maça taşıdıklarını söyledi. Ziraat Türkiye Yarı Final ilk maçında deplasmanda Trabzonspor’a 3-2 mağlup olan Fatih Karagümrük’te Teknik Direktör Tolunay Kafkas, oyuna çok iyi başladıklarını belirterek, "Çok iyi başladığımız bir maç oldu. Set oyununu takım gole kadar çok iyi oynadı. Eşitliği yakalayana kadar maç planının olduğu iyi bir Fatih Karagümrük vardı. Çok kötü gol yedik. Golleri biz kendimiz yedik. Toparlamaya çalıştık ama set oyunuyla ilgili sıkıntılarımız oldu. Çalıştığımızın dışına çıktık. Görüntü hiç istemediğim, iyi olmayan bir görüntüye döndü. Sonuç beraberlikle de bitebilirdi. Kazanabilirdik de. Trabzonspor’u tebrik ediyorum ama biz turu ikinci maça taşıdık. Ligde maç kazanırsak, kupa maçını da iyi seviyede çıkartacağımıza iniyorum" dedi. Maçın hakemiyle ilgili olarak ise Kafkas, "Ben hakemlerle ilgili fazla konuşmuyorum ama bazı şeyleri de yanlış anlıyorlar. İyi şeyler hissettirmiyorlar. Yumruk atan oyuncuyu görmezden gelip sırtını dönüyorsan, takımın büyüklüğüne ve küçüklüğüne göre hareket ediyorsanız bu bize iyi şeyler his ettirmiyor. Zor bir sezon geçiyor hepimiz için çok şey gördüm 40 yıl içeresinde ama bu sezonki gibi görmedim. Bir an önce bitmesinde bütün takımlar için bir hayır var diyorum" ifadelerini kullandı.