MAGAZİN - 15 Mart 2015 Pazar 17:17

Erkan Petekkaya'ya yoğun ilgi

A
A
A
Erkan Petekkaya'ya yoğun ilgi

Ünlü sanatçı Erkan Petekkaya, yeni sinema filmi "Yeni Dünya"nın özel gösterimi için geldiği Adana'da yoğun ilgi gördü. Petekkaya, oynadığı filmin gişe filmi olmadığını, gerçek bir hikaye olduğunu söyledi.

Başrollerini Erkan Petekkaya, Şükran Ovalı, Cenan Çamyurdu ve down sendromlu Soner Erzincan'ın paylaştığı, yönetmenliğini ise Caner Erzincan'ın üstlendiği “Yeni Dünya” filminin Adana'daki özel gösterimi Optimum Avşar Sineması'nda yapıldı. Özel gösterime filmin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya ve yönetmeni Caner Erzincan katıldı. Gösterim öncesi Petekkaya ve Erzincan sevenleriyle bir araya geldi. Petekkaya'ya Adanalılar yoğun ilgi gösterdi. Özellikle genç kızlar ve kadınlar Petekkaya ile görüşmek için birbiriyle yarıştı. Bir genç kız, "Erkan seni çok seviyorum" diye bağırdı.

Petekkaya, Adana'da 4 yıl yaşadığını, ikinci memleketi olduğunu belirterek, 1 yıl aradan sonra ilk kez Adana'ya geldiğini ifade etti. Erkan Petekkaya, "Bizim filmimiz gişe filmi değildir. Oynadığım film tamamen gerçek bir hikayedir. Tıpkı Adana'da olduğu gibi köyden kente göçü anlatan bir film. Adana'ya da çok göç oluyor" dedi.

DOWN SENDROMLU AYŞEGÜL HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Erkan Petekkaya'nın hayranı olan down sendromlu Ayşegül Kara, özel gösterime gelerek onu görmek için bir süre bekledi. Petekkaya'nın gelmesiyle birlikte heyecanlanan Kara, sanatçının yanına giderek hayalini gerçekleştirip tanışma fırsatı buldu. Bir süre Petekkaya, Kara'yı sevip onunla ilgilendi. Petekkaya'ya teşekkür eden Kara, heyecanlanarak fazla konuşamadı. Daha sonra Petekkaya ve Erzincan özel gösterime katıldı. 

FATİH KEÇE
ADANA

Bunlar Da İlginizi Çekebilir