GÜNDEM - 30 Mart 2020 Pazartesi 10:56

Evde kalan erkekler artık hanımların en büyük yardımcısı

A
A
A
Evde kalan erkekler artık hanımların en büyük yardımcısı

Eskişehir’de Korona virüs sebebi ile evinden çıkmayan erkekler mutfakta hanımlarına en büyük yardımcı olur hale geldiler.

Birbirinden güzel lezzetlere ortak olan erkekler hallerinden de oldukça memnun gözüküyorlar. Evinde kalan Mehmet Ulucan; ’’Korona virüsü sebebiyle evimizde kalmaya özen gösteriyor, ihtiyaçlarımız dışında kesinlikle çıkmıyoruz. Kulağımız bir yandan da haberlerde. İnşallah hep birlikte başaracağız. Can sıkıntısından olacak artık eşimize yardım ediyoruz. Evde kalınca gerçekten onların her gün yaptığı işlerin ne kadar zor olduğunu daha iyi anladım. İşlerinin kolay olmadığı aşikar. Bugün hep birlikte mantı yaptık, beraber tepsiye döşedik ve afiyetle tadına bakacağız, sizleri de bekleriz’’ diye belirtti.

Serdar Talaz ise sosyal medya hesabından; ’’Evde can sıkıntısından değişik lezzetleri Youtub’dan öğrenerek yapmaya çalışıyoruz. Boşnak mantısı hazırladık kim bilir yarın ne yapacağız. Ama şu gerçek,İnşallah bu salgın geçecek. Hep birlikte 'Evinde Kal Türkiyem’ çağrısı yapıyoruz" dedi.

Selçuk Manaz
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Edremit Belediyesi’nden şehitlere vefa Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısı ile ilçede ki şehit ailelerini ziyaret ederek bir kez daha acılarını paylaştı. Edremit Belediyesi şehitlerin emaneti aileleri ile yakından ilgileniyor. 14-20 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Zeytinli Mahallesi’nde şehit uzman çavuş Ali Sarı ve İkizçay Mahallesi’nde Şehit Uzman Çavuş Özcan Mutlu’nun ailesini ziyaret etti. Belediye meclis üyeleri Necmiye Simliova, Mehmet Döğer, Yılmaz Tezcan, Ertal Küçükaslan, Nizam Aksoy ile beraber Şehit Ali Sarı’nın annesi Nihal Sarı ve ağabeyi İbrahim Sarı ve şehit Özcan Mutlu’nun annesi Süheyla ve babası Necmi Mutlu ile bir araya gelerek bir kez daha acılarını paylaştı. Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Cebeci’de İkizçay Mahallesi’nde Şehit Uzman Çavuş Aycan Özdil’in ailesini ziyaret etti. Meclis üyeleri Nevin Sayman, Güneş Durgut, Erdoğan Dursun ile birlikte Şehit annesi Serpil Özdil’e başsağlığı dileklerini iletti. Toplum olarak şehitlerimize minnet ve şükran borcumuz olduğunu ifade eden Başkan Ertaş, “Şehitlerimizin fedakarlıklarını ve vatanımız için canları pahasına gösterdikleri ulvi mücadeleyi bir kez daha anma fırsatı bulduk. Ailelerimizin acısını bir kez daha paylaşıyoruz. Şehitlerimizin kıymetli aileleri başımızın tacıdır. Emanetlerinin her daim yanındayız. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.