SPOR - 08 Mayıs 2018 Salı 15:47

Evkur Yeni Malatyaspor şansızlığına üzülüyor

A
A
A
Evkur Yeni Malatyaspor şansızlığına üzülüyor

Evkur Yeni Malatyaspor 3 topunun direkten döndüğü Göztepe maçında kaçırdığı galibiyete üzülüyor. Sportif Direktör Ali Ravcı, sezonun en iyi oyunlarından birini oynadıklarını ancak 3 puanı alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda Göztepe ile 0-0 berabere kalarak puanını 40 yapan Evkur Yeni Malatyaspor’da kaçan galibiyetin üzüntüsü hakim. 

Karşılaşmada bir pozisyonda yaşanan ‘çizgiyi geçti mi’ tartışmaları Teknik Direktör Erol Bulut’un tepkisine neden olurken, genç teknik adam 2 puanın kendilerinden alındığını söyledi. 

Zorlu geçen müsabakayı İHA’ya değerlendiren Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, hak ettikleri 3 puanı alamadıkları için üzgün olduklarını ifade etti.

“Ne yazık ki direkleri geçemedik” 

Sezonun en iyi oyunlarından birini sergilediklerini belirten Ravcı, “Göztepe karşısında galibiyeti hak eden bizdik. Ama ne yazık ki direkleri geçemedik. Tabi bir de tartışmalı pozisyon var. Görüntüleri televizyondan bir kez daha izlediğimizde sanki tamamının geçtiği görülüyor. Ancak biz buna rağmen maçın tartışmasız üstün olan tarafıydık. Bazen futbolda bu tür maçlar olabiliyor. İyi oynuyorsunuz ama topu o 3 direk arasına atamıyorsunuz. Bence sezonun en iyi oyunlarından birini oynadık. Bütün futbolcularımızı kutluyorum. Bilindiği gibi ligde kalmayı daha önce garantilemiştik. Bu anlamda da teknik heyet ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Sene başında koyduğumuz hedef ligde kalmaktı, bunu da başardık. Tabi lig henüz bitmedi. Önümüzde Galatasaray maçı var. Biz kimin hangi pozisyondan olduğuna bakmadan çıkıp elimizden geleni yapmaya çalışacağız” diye konuştu.  

Mehmet Türel

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Bakan Yumaklı TZOB’da istişare toplantısına katıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın katılımıyla Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nde (TZOB) istişare toplantısı gerçekleştirildi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ve Yönetim Kurulu üyeleri ile istişare toplantısına katıldı. Bakan Yumaklı, TZOB heyetiyle istişare toplantısında bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tarımsal üretimin daha ileriye taşınmasında meslek örgütleriyle iş birliği içinde çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Toplantıda TZOB heyetinin görüş ve önerilerini dinleyerek gerekli adımları atacaklarının altını çizen Yumaklı, her türlü öneriye açık olduklarını ifade etti. TZOB Genel Başkanı Bayraktar da verimli bir toplantı gerçekleştireceklerini vurgulayarak, “Bakanımız ve 4 bakan yardımcımızla yaptığımız istişare toplantısı çiftçilerimiz adına umut vericidir. Bakanlığımızla birlikte Birliğimizin görüş alışverişinde bulunması, sorunların masaya yatırılıp çözüm bulunması adına yapılan bu toplantının çiftçilerimiz için bir kazanım olmasını diliyorum” dedi. Gıda sektöründe yaşanan sorunları takip ettiklerini söyleyen Bayraktar, “Gıdanın üretiminden sofraya ulaşmasına dek yaşanan pek çok sorun var. Ama bizler sektör paydaşları olarak bu sorunları en aza indirmek ve çiftçilerimizin hak ettikleri kazancı elde etmelerini sağlamak için çalışıyoruz. Gıda milliyetçiliğinin gündemden düşmediği bugünlerde üreticilerimize sahip çıkmalıyız” ifadelerini kullandı. Toplantıda Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından gıdada kalıntının önlenmesine ilişkin hazırlanan projenin de sunumu yapıldı. TZOB’daki toplantıda Tarım ve Orman Bakan Yardımcıları Ebubekir Gizligider, Dr. Ahmet Bağcı ve Abdulkadir Polat da hazır bulunurken, Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nden ise Başkanvekili Ahmet Bahadır Sezgin, Muhasip Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kozoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Hepokur, Hüseyin Darcan, Arslan Soydan, Eyyup Elmalı, Yunus Kılınç, Mehmet Baştuğ, Ahmet Eyyüpoğlu ve Genel Sekreter Hasan Hüseyin Coşkun yer aldı.