ASAYİŞ - 24 Mart 2019 Pazar 02:27

Fatih'de trafik kazası... 5 kişi yaralandı

A
A
A
Fatih'de trafik kazası... 5 kişi yaralandı

Fatih'te makas atarak ilerleyen bir araç trafiği birbirine kattı. Makas atarak ilerleyen araca çarpmak istemeyen 2 araç kaza yaptı. Olay sonrası 5 kişi yaralandı.

Olay Fatih'te Vatan caddesindeki Adnan Menderes Bulvarı Topkapı mevkinde saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Trafikte makas atarak ilerleyen plakası tespit edilemeyen bir araç trafiği tehlikeye soktu. Makas atan arabaya çarpmak istemeyen iki araç yolun sağına ve soluna manevra yaparak kaza yaptı. Sol şeritte seyreden 34 PY 1648 plakalı lüks araç refüje çıkarak kaldırıma çıkarak takla attı. Yolun sağ şeridinde bulunan 34 GH 6332 plakalı otomobil ise yeşil alana çıkarak bir ağaca çarptı. Lüks aracın içindeki 4 kişi ve diğer araçtaki 1 kişinin yaralanmasıyla olay sonrası 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. 

Küçük çocuk araçta sıkıştı 

Takla atan lüks otomobilin arka koltuğunda bulunan kadın ve çocuk arka koltukta sıkıştı. Küçük çocuğun korku dolu anlar kameralara yansıdı. Ekipler kısa süre içinde kadın ve çocuğu sıkıştığı yerden çıkardı. Yaralılar ambulanslarla çevrede bulunan hastanelere sevk edildi. 

Makas atan araç kaçtı 

Olay sonrası iki araçta maddi hasar meydana geldi. Kaza sonra Aksaray mevkinde trafik yoğunluğu oluştu. Kazaya makas atarak sebebiyet veren şüpheli sürücü olay yerinden kaçtı. Ekipler şüpheli sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.  

Armağan Yılmaz

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesi kurulmasıyla birlikte üroloji kliniği güncel sağlık hizmetlerine devam ediyor. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesinin kurulması ve hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne geçmesiyle birlikte üroloji kliniği, en güncel sağlık hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Daha önce açık cerrahi ile Bandırma’da çeşitli ilklere imza atan üroloji kliniği, bölgede önemli bir üroloji merkezi haline gelmeye devam ediyor. Son olarak, laparoskopik (kapalı yöntem ile) prostat kanseri ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aykut Başer, hastanenin Bandırma ve çevresine en güncel tedavi yöntemleriyle yüksek kalitede sağlık hizmeti sunduğunu belirterek laparoskopik cerrahi hakkında şunları söyledi: "Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri tedavisinde sıkça kullanılan bir cerrahi yöntemdir. Bu yöntemde, cerrah küçük kesiler yaparak bir kamera ve cerrahi aletler aracılığıyla prostat bezini çıkarır. Laparoskopik cerrahi, geleneksel açık cerrahiye kıyasla daha az invazif bir yöntemdir, bu da daha az kan kaybı, daha az ağrı ve daha hızlı iyileşme süreci anlamına gelir. Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri olan erkekler için etkili bir tedavi seçeneği olabilir. Ancak, her hasta için uygun olmayabilir ve tedavi seçenekleri, hastanın bireysel durumuna ve kanserin evresine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, prostat kanseri teşhisi konmuş hastaların, hatta tüm ürolojik kanserlerinde dahil tedavi seçenekleri hakkında hastanemize başvurarak detaylı bir şekilde bilgi almaları önemlidir."