TEKNOLOJİ - 13 Şubat 2018 Salı 17:26

FileWave, 12.7 sürümünü piyasaya çıkıyor

A
A
A
FileWave, 12.7 sürümünü piyasaya çıkıyor

Çok platformlu uç nokta yönetimi liderlerinden FileWave en önemli ürününü, kattığı önemli özelliklerle 12.7 sürümü olarak piyasaya çıkaracağını duyurdu.

Çok platformlu uç nokta yönetimi liderlerinden FileWave en önemli ürününü, kattığı üstün özelliklerle 12.7 sürümü olarak piyasaya sürüyor. Yapılan açıklamada, yeni sürümün, macOS, Windows, iOS, Chrome OS ve Android uygulamalarında uç nokta yönetim özelliklerini geliştirecek şekilde tasarlanmış sayısız özelliği ve geliştirmeyi de beraberinde getirdiği belirtildi. FileWave yöneticileri için daha fazla özelleştirme seçeneği, gelişmiş raporlama özellikleri, problemsiz süreçler, gizlilik ve hız geliştirmeleri sağlandığı aktarıldı.

Ayrıca, teknik eğitime güvenli, kendi adımıyla erişim fırsatı sunan yeni çevrimiçi eğitim ve belgelendirme platformu FileWave Foundry'den de faydalanma imkanına sahip olunacağı söylendi.

Global Pazarlama ve Ürün Strateji Birimi Başkan Yardımcısı Tim Williams konu ile ilgili değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı: "FileWave gibi çok platformlu derinliğe ve erişime sahip bir başka ürün söz konusu değildir. Müşterilerimizin üreticiliği açığa çıkarmaktan daha iyi bir yöntem ne olabilir ki? Ayrıca, şirketin müşteri etkileşimli tüm bileşenleri, artık 'beyaz kutulu' olup organizasyonların kendi logo ve adlarını uygulamalarına olanak tanımakta ve kullanıcılara hem BT tarafından onaylanan güvenli öğeler sağlamakta, hem de ihtiyaçları olan her şeye BT sayesinde hızlı erişim sağlamalarına olanak tanımaktadır. Son kullanıcıların BT'yi 'kolay tuş' olarak görmelerini istiyoruz''.

Ürünün özellikleri şöyle: 12.7 sürümünde yeni bir özellik olan 'Özel Alanlar, çözümün halihazırdaki kapsamlı BT varlık envanteri ve raporlama özelliklerini geliştirmektedir. BT yöneticileri, artık algılanamayan verileri de dahil ederek komutlar vasıtasıyla yeni veri noktaları türetebilir veya oluşturabilir. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kütahya Kütahya’da silah ticareti operasyonu: 6 gözaltı Kütahya ve Afyonkarahisar’da kaçak silah ticareti yapanlara yönelik 7 adrese eşzamanlı düzenlenen operasyonda, 6 şüpheli gözaltına alındı. Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde silah ticareti yapan şahısların tespitine yönelik Asayiş Şube ve İstihbarat Şube Müdürlükleri tarafından yapılan koordineli çalışma sonucu, Afyon’dan silah bulundurma ruhsatı ile birlikte yasal yoldan silah satın alan şahısların Kütahya’ya getirdikleri silahları sattıkları ve satışı gerçekleştirdikten sonra da hırsızlık süsü vererek çalındığı yönünde müracaatta bulundukları tespit edildi. E.D. (37), E.D. (39), Y.V. (32) ve B.M. (23) isimli şahıslar hakkında projeli teknik ve fiziki takip çalışması neticesinde yapılan ara yakalamada, toplam 66 adet çeşitli çaplarda tabanca fişeği ele geçirildi. Hakkında çalışma başlatılan 4 şüpheli şahsın 2 ayrı şahıs ile silah ticareti konusu ile ilgili olarak irtibatlı olduğu tespit edildi. Şüphelilerin yakalanması ve soruşturmaya konu başkaca suç unsurlarının ele geçirilmesi amacıyla Kütahya İl merkezinde 6 şüpheli şahsın yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilebilmesi için Kütahya il merkezinde 4 adres, jandarma sorumluluk bölgesi olan Siner Mahallesi’nde 3 adres olmak üzere toplamda 7 adreste yapılan eş zamanlı operasyon sonucu 6 şüpheli şahıs yakalandı. Yapılan arama neticesinde, 2 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet av tüfeği, 127 adet tüfeği kartuşu, 13 adet çeşitli çaplarda tabanca fişeği ve 5 adet tabanca şarjörü ele geçirildi. Yakalanarak gözaltına alınan 6 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.