ASAYİŞ - 03 Mart 2010 Çarşamba 10:48

Filme özendi ama...

A
A
A
Filme özendi ama...

Steven Spielberg'in yönetmenliğini yaptığı Leonardo DiCaprio'nun başrölünü üstlendiği Catch Me if You Can (Sıkıysa Yakala) filmine özenen ve kendini pilot üsteğmen olarak tanıtarak sahte Euro'lar ile lüks bir yaşam süren şahıs yakalandı.

SÜLEYMAN ELÇİN -ANTALYA

Polis, Kara Harp Okulu öğrencisiyken birinci sınıftan atılan Ziya S.T.'nin lüks arabası ve sahte Euro'lar ile lüks bir yaşam sürdüğü ihbarları üzerine şahsı takibe aldı. İki aylık takip sonucu bir kadın polis memuru, Facebook'ta Ziya S.T.'ye ulaşıp kendini 'hostes' olarak tanıttı. Ziya S.T. de hostes olarak tanıdığı kadın polis memuruyla buluşmak için bir yer söyledi. Buluşma yerine giden Ziya S.T. karşısında polisleri buldu. 

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği ekibi tarafından düzenlenen operasyonla yakalanan sahte pilot üsteğmen Ziya S.T.'nin İstanbul'dan getirdiği sahte Euro'ları piyasaya sürerek Antalya ve İstanbul'da lüks bir yaşam sürdüğü belirtildi. Ziya S.T.'nin ayrıca birçok kadınla ilişki kurduğu öğrenildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir