SPOR - 18 Ocak 2020 Cumartesi 13:20

ÖZET İZLE: Gaziantep 0-2 Fenerbahçe Maçı Özeti ve Golleri İzle | Gaziantep Fenerbahçe kaç kaç bitti?

A
A
A
ÖZET İZLE: Gaziantep 0-2 Fenerbahçe Maçı Özeti ve Golleri İzle | Gaziantep Fenerbahçe kaç kaç bitti?

Süper Lig'in 18.hafta karşılaşmasında Gaziantep, Fenerbahçe ile karşılaştı. Gaziantep Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti? Gaziantep Fenerbahçe maçı geniş özeti ve golleri izle...

Gaziantep Fenerbahçe maçı geniş özeti ve golleri izle... Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe deplasmanda karşılaştığı Gaziantep Futbol Kulübü'nü Kruse ve Muriç’in golleriyle 2-0 mağlup etti.

KARŞILAŞMANIN GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÖZET İZLE: Gaziantep 0-2 Fenerbahçe Maçı Özeti ve Golleri İzle | Gaziantep Fenerbahçe kaç kaç bitti?

Maçtan Dakikalar

2. dakikada Fenerbahçe'de Vedat Muriç savunma arkasına sızdı. Arka direğe pasında topla buluşan Tolga'nın dar açıdan vuruşunda top üstten auta çıktı.

7. dakikada sağ kanattan yapılan ortaya ön direkte ters bir dokunuş yapan Jailson'un vuruşunu kaleci Altay son anda kornere çeldi.

9. dakikada Nabil Dirar, sol kanattan Emre'nin pasıyla son çizgiye indi, ardından içeri çevirdiği top ise yan ağlarda kaldı.

12. dakikada Fenerbahçe'de Ozan Tufan'ın ceza yayı üzerinden çektiği şutta meşin yuvarlak üstten farklı şekilde auta çıktı.

31. dakikada Emre'nin ceza sahasına yaptığı ortaya Muriç kafasını vurdu, top kaleci Günay'da kaldı.
40. dakikada Emre'nin kullandığı serbest vuruşun ardından ceza sahasında topla buluşan Serdar'ın kafa vuruşunda top üstten az farkla auta çıktı.

46. dakikada Garry Rodrigues savunma arkasına sızdı, kaleciyi de geçip vuruşunu yaptı, top direkten geldi. Ardından Muriç ağları havalandırdı, ancak ofsaytta olduğu için gol geçerli sayılmadı.

51. dakikada Muriç'in sağ kanattan yaptığı ortasına ceza sahasında kafa vuruşunu yapan Kruse ağları havalandırdı. 0-1

52. dakikada kaleciyle karşı karşıya kalan Kayode'nin vuruşunu kaleci Altay çıkardı.

66. dakikada savunma arkasına sızan Twumasi, kaleciyle karşı karşıya kaldı, ancak yaptığı vuruşta top az farkla yandan auta çıktı.

71. dakikada ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Kruse'nin vuruşunda top kaleci Günay'da kaldı.

72. dakikada Gaziantep FK'da Oğuz Ceylan'ın ceza sahası dışından çektiği şutunda topu kaleci Altay uzanarak çıkardı. Ardından Twumasi tamamlamayı denedi ama vuruşunda meşin yuvarlak auta çıktı.

90+2. dakikada Ozan'ın ara pasıyla savunma arkasına sızan Muriç dar açıdan uzak köşeye çok iyi vurdu ve ağları havalandırdı. 0-2

90+4. dakikada maçın durması sonrası topa vuran Muriç, ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Stat: Gaziantep Kalyon
Hakemler: Hüseyin Göçek, Serkan Ok, Esat Sancaktar,

Gaziantep FK: Günay Güvenç, Oğuz Ceylan, Papy Diyabodjı, Kana Bıyık, Alin Tosca, Morais, Diarra (Pawlowski dk. 85 ?), Jefferson (Twumasi dk. 45), Kenan Özer (Muhammet Demir dk. 61), Chibsah, Kayode
Yedekler: Haydar Yılmaz, Ulaş Zengin, Mehmet Erdem, Kubilay Aktaş
Teknik Direktör: Marius Sumudica

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Jailson, Serdar Aziz, Dirar, İsla, Ozan Tufan, Luiz Gustavo, Emre Belözoğlu (Tolgay Arslan dk. 90 ?), Max Kruse (Deniz Türüç dk. 84 ?), Tolga Ciğerci (Rodrigues dk. 46), Vedat Muriç
Yedekler: Harun Tekin, Ferdi, Alper Potuk, Mevlüt Erdinç, Mehmet Ekici, Mathias
Teknik Direktör: Ersun Yanal

Goller: Kruse (dk. 51), Muriç (dk. 90+2) (Fenerbahçe)
Kırmızı Kart: Muriç (dk. 90+4) (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Jefferson, Oğuz Ceylan, Diarra, Chibsah, Morais (Gaziantep FK), Tolga Ciğerci, Altay Bayındır, Serdar Aziz (Fenerbahçe)
Tufan, Tolga, Kruse, Muriqi 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Erzincan Eğitim Fakültesi öğrencilerinden resim sergisi EBYÜ’de İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Çanakkale Zaferi anısına resim sergisi düzenlendi. İstiklal Marşı’nın kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi Haftası münasebetiyle Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi ve Görsel Sanatlar Kulübü işbirliği ile "12 Mart İstiklal Marşı- Mehmet Akif Ersoy ve 18 Mart Çanakkale Şehitleri Resim Sergisi” düzenlendi. Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen sergi açılışına Rektör Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mücahit Kağan, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Dr. Erdem Yavuz, Doç. Dr. Alper Kaşkaya, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Orhan Taşkesen, Güzel Sanatlar Eğitimi Resim-İş Anabilim Dalı akademisyenleri ile Görsel Sanatlar Kulübü öğrencileri ve davetliler katıldı. Sergide açılış konuşması yapan Rektör Prof. Dr. Akın Levent, “12 Mart İstiklal Marşı’nın kabul edilmesi ve 18 Mart Çanakkale Zaferi sebebiyle düzenlenen bu sergi vesilesi ile Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz. Onların aziz hatıralarını yaşatmak ve onların bize bıraktığı mirası korumak en büyük görevimizdir. Bu vesileyle, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, bu serginin hayata geçirilmesindeki destekleri için Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü ve Görsel Sanatlar Kulübü’ne ve tüm katılımcılara şükranlarımı iletiyorum” dedi. “Türk’ün Özü Akif’in Sözü” teması ile hazırlanılan sergide toplam 34 eser sergilendi. Rektör Levent ve katılımcılar eserleri tek tek inceleyerek eser sahiplerinden bilgi aldı. Resim Sergisi açılışı fotoğraf çekiminin ardından son buldu.
Ankara Pursaklar’da Tekne Orucu tutan miniklerin iftar sevinci Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Nezaket Okulu öğrencileri, Ramazan ayı ile birlikte tekne orucu tutarak öğle ezanı ile birlikte iftarlarını yaptı. Pursaklar Belediyesi bağlı Nezaket Okulundaki minik öğrencileri, oruca alıştırmak ve bu ayın ehemmiyeti hakkında bilgi sahibi olmalarına yardımcı olmak amacıyla bir Ramazan ayı geleneği olan, tekne orucu etkinliği düzenleyerek çocukları oruçla tanıştırdı. Henüz oruç tutma yaşına gelmemiş minik çocuklara yönelik düzenlenen yarım günlük tekne orucunda öğrencileri yalnız bırakmayan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, öğlen ezanının okunmasıyla birlikte Yavuz Sultan Selim Nezaket Okulu bahçesinde arkadaşları ile birlikte oruçlarını açan çocukların mutluluğuna şahit oldu. ‘‘Öğlen ezanı ile birlikte oruçlarını açtıkları an ki mutlulukları ve heyecanları görülmeye değerdi’’ Minik öğrencilerin Cami Adabı dersini Cami imamından dinledikten sonra tuttukları tekne orucunu öğle ezanıyla birlikte açtıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Nezaket okullarımızda çocuklarımıza Ramazan ayını anlatabilmek için tekne orucu tutturulup, iftar yaptırıldıktan sonra hediyeleşme yaparak bir geleneğimizi daha yaşattık. Çocuklarımızın tekne oruçlarını severek tutmaları bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Bizlerde öğrencilerimizin, oruç tutmanın sevincine ve mutluluklarına ortak olmak için okullarımızda çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Öğlen ezanı ile birlikte oruçlarını açtıkları an ki mutlulukları ve heyecanları görülmeye değerdi’’ dedi.