GÜNDEM - 24 Şubat 2017 Cuma 13:54

Genç yaşta büyük başarı: Bekir Eryılmaz

A
A
A
Genç yaşta büyük başarı: Bekir Eryılmaz

Genç İşadamı Bekir Eryılmaz, Eryılmazlar Grup ile yakaladığı başarıyla Türkiye’de sivrilen değerler arasına girdi.

Genç işadamı Bekir Eryılmaz başarılı girişimciliğiyle adından söz ettirmeyi başardı. Genç işadamının başarıları gençlere de örnek olacak cinsten…

Hatay’da sanayiye sağladığı katkıyla en önemli istihdam kaynaklarının arasına adını yazdıran Eryılmazlar Grup’un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bekir Eryılmaz birçok sektörde şirketin sivrilerek kendisini göstermesinde büyük pay sahibi oldu. Bekir Eryılmaz’ın başında olduğu ve uzun yıllardır ayakta olan firma hızla büyümeye devam ederken gelecek yıllarda adından daha çok söz ettireceğini şimdiden göstermeye başladı.

Başarılı ve genç işadamı şirketini günümüzün gelişen teknolojisine ayak uydurmasını sağlayarak piyasadaki rekabette ön plana çıkmayı başardı. Yalnızca metal sektöründe değil, inşaat, petrol ve lojistik hizmetleriyle de öne çıkan Eryılmazlar Grup’un önemli ismi Bekir Eryılmaz başarısının kaynağını her zaman sınırları aşmayı hedeflemek olduğunu belirtiyor.

 Genç olmasına karşın piyasada yakaladığı başarıyla adından söz ettiren Eryılmaz, yaklaşık 400 kişiye iş imkanı sağladıklarını belirterek Hatay Payas’ın yanı sıra Yozgat, Ankara, Kayseri ve İzmir’e kadar uzanan geniş bir ağa sahip olduklarını belirtti.

Eryılmaz, Hatay Payas’da bulunan Eryılmazlar Metal AŞ’de haddehane, demir üretimi, Ankara’da inşaat firması, Yozgat’ta Petrol ofisi, Ankara, Kayseri ve İzmir illerinde demir depoları mevcut olduğunu kaydederek ayrıca 50 tır ile lojistik hizmeti verdiklerini dile getirdi.

Başarısında çalışma ortamında yakaladıkları ailevi havanın da katkısı olduğunu belirten genç iş adamı Bekir Eryılmaz ikili ilişkilerde samimi olmanın ve vizyon sahibi olmanın kendilerine avantaj sağladığını kaydetti.

20 Yılı Aşkın Tecrübe

Birçok sektörde faaliyet gösteren Eryılmazlar Grup’un hikâyesi 1990 yılında başladı. Grup, Hatay Payas’da önemli bir yere sahip olsa da Yozgat’ın Çayıralan ilçesinde kuruldu. Kısa süre zarfında başarıyı yakalayan firma İç Anadolu’da adından söz ettirerek grup haline geldi ve Türkiye çapında kendine yer edinmeyi başardı. Firma yoluna çimento ve inşaat malzemesi bayiliğiyle başladıktan sonra 2012 yılı itibariyle kabuklarını kırarak bir anda 5 sektöre atılarak Eryılmazlar Grup olarak hizmet vermeye başladı. Yalnızca çimento ve inşaat malzemeleri ile piyasaya giren firma artık demir, nakliye, inşaat, otel ve petrol sektöründe öncüler arasına girdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Fethiye’de Softbol Türkiye Şampiyonası başladı Muğla’nın Fethiye ilçesinde Küçük Kızlar ve Yıldız Kızlar Okul Sporları Türkiye Softbol Şampiyonası, açılış seremonisi ile başladı. Kız sporcular 5 gün boyunca mücadele edecek. Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından Fethiye’de ilk defa düzenlenen Küçük Kızlar ve Yıldız Kızlar Okul Sporları Türkiye Softbol Şampiyonası törenle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından tören geçişiyle başlayan şampiyonada, kız öğrenciler 5 gün boyunca mücadele edecek. 29 Nisan Pazartesi gününe kadar devam edecek karşılaşmaların ardından küçük kızlar ve yıldız kızlar Türkiye şampiyonları belli olacak. 16 ilden 33 takımla 500 sporcunun katıldığını söyleyen Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Bu tür organizasyonlar ilçenin tanıtım ve turizmine büyük katkı sağlıyor” dedi. Açılış töreninde sporculara hitap eden Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Geçen hafta okul sporları Beyzbol şampiyonasını ilçemizde tamamlamıştık. Farklı spor dallarının müsabakalarında öğrencilerimizi misafir ediyoruz. Bu tür organizasyonlar ilçenin tanıtım ve turizmine büyük katkı sağlıyor. Bu anlamda federasyon başkanımıza da teşekkür ediyoruz. 16 ilden 500 sporcumuz, 33 takımımız var. Pazartesi günü de Türkiye şampiyonlarımız için ödül töreni yapacağız” dedi.
Diyarbakır Diyarbakırlı öğrenciler NASA Conrad Challenge 2024 Finallerinde Türkiye’yi temsil ediyor Bahçeşehir Koleji Diyarbakır Hevsel Kampüsü öğrencilerinden oluşan Healthy Companions takımı, Houston NASA Uzay Merkezi’nde düzenlenen Conrad Challenge 2024’te Türkiye’yi temsil edecek tek takım olarak seçildi. Conrad Challenge, NASA bünyesinde düzenlenen prestijli bir yarışma olup, Healthy Companions takımı Türkiye’deki tek temsilci olarak 1000 takım arasından 5 finalistten biri olarak seçildi ve NASA’nın Houston Uzay Merkezi’ne gitmeye hak kazandı. Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencileri Yağmur Delal Cengiz, Beyza Kaya, Dilvin Laçin, Adar Özalkak, Mir Baran Esen ve Diyar Karabulut tarafından oluşturulan Healthy Companions, NASA tarafından 13-18 yaş arasındaki öğrencilerin küresel etki oluşturmak, sorunları çözmek için bilim, teknoloji ve inovasyonu kullanarak projeler yürütüp, girişimcilik özelliklerini ortaya koymaları için düzenlediği Conrad Challenge’a Türkiye’yi temsil ediyor. Healthy Companions, evcil hayvan sahiplerinin hayvanlarının sağlık durumunu izlemelerine yardımcı olan yenilikçi bir cihaz geliştirdi. Nabız oksimetrisi ve rektal sıcaklık algılama gibi son teknolojileri kullanarak, projeleri kullanıcıların evcil dostlarının sağlık durumunu kapsamlı bir şekilde takip etmelerini sağlıyor. Ürünleri aynı zamanda telefon uygulamasıyla bütünleşmiş bir şekilde yapay zeka desteği de sunuyor, böylece evcil hayvan sahiplerine daha kişiselleştirilmiş çözümler sunabiliyor ve sağlık durumu ile ilgili önemli bilgiler sağlıyor. Healthy Companions takımı, "Türkiye’den bu aşamaya ulaşan tek takım olarak ülkemizi Amerika Birleşik Devletleri’nde temsil etmenin gururunu taşıyoruz. Uzun süredir çaba sarf ettiğimiz projemizi dünyaya tanıtmak bizi oldukça heyecanlandırıyor" dedi. Healthy Companions, tasarım sürecinde basit ve kullanıcı dostu bir arayüz oluşturmaya özellikle odaklandı ve prototip aşamasında birçok deneme ve test gerçekleştirerek en pratik tasarımı hayata geçirdi. Barınaklar ve veteriner ve sosyal hizmet kuruluşları gibi kurumlardan da geri bildirim alarak ürünlerini geliştirdi. Bahçeşehir Koleji Diyarbakır Kampüsü Kurucu Temsilcisi Zeki Esen, Bahçeşehir Koleji Diyarbakır Hevsel Kampüsü Liseleri’nde araştırmacı, bilimin gücüne inanan, yenilikçi, bilim ve teknoloji üreten, ülkemizin geleceğine yön verecek nesiller yetiştirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Sevgili öğrencilerimizin göstermiş oldukları bu başarı uluslararası arenada inovasyon ve teknolojiye olan katkısını bir kez daha vurguluyor. Öğrencilerim adına mutlu ve gururluyum. NASA’nın Texas’taki Uzay Merkezi’nde gerçekleşecek finale katılmaya hak kazanan Healthy Companions değerli işler ortaya koyacaklarına inanıyorum ve onlara başarılar diliyorum” dedi.